Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Відео з реєстратора!
- Cr@zy
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Вчора на Луганській
Якщо машина брудна її видно не зразу чи як?
Якщо машина брудна її видно не зразу чи як?
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
Re: Відео з реєстратора!
Король доріг, правіше їхати ніяк?Cr@zy писав:
Вчора на Луганській
- pikach00
ПДР читав? Перестроюватись на перехресті?Cr@zy писав: Якщо машина брудна її видно не зразу чи як?

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Cr@zy, на першому відео взагалі всьо чьотко, нашо то викладати?
той шо пдр читав
ану покажи де то заборонено?pikach00 писав:ПДР читав? Перестроюватись на перехресті?Cr@zy писав: Якщо машина брудна її видно не зразу чи як?
той шо пдр читав

- pikach00
ugine31, підловив, однозначної заборони нема

- Cr@zy
- Контактна інформація:
pikach00, ти там давно правіше їхав? Крім того, в попутньому напрямку нікого крім мене не було
А сам ПДР читав? На перехресті перестроювання заборонене?
ugine31, справа на першому відео біля 30 танків на платформах.

ugine31, справа на першому відео біля 30 танків на платформах.
- mikenat
- Контактна інформація:
Там смысл видео не в ПДД. А в том, что на Пересенковке стояло. (Я так думаю)ugine31 писав: Cr@zy, на першому відео взагалі всьо чьотко, нашо то викладати?

- Glibko
- Ім'я:Рома
- Номер:АТ8хх8CH
- Дякував (ла): 46 рази
- Подякували: 5 рази
- Контактна інформація:
якщо нікого не було за тобою то норм .... але я там всіх з права обганяю всігда .... бо їдуть чуть не посерединіCr@zy писав: и там давно правіше їхав?
https://www.vtulka.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
https://polyboots.com.ua
https://www.bailcast.com.ua
- ugine31
- Контактна інформація:
Cr@zy, mikenat, аааа! не звернув увагу) вибачте) думав то з приводу бехи)
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
плюсуюсьGlibko писав: але я там всіх з права обганяю випереджую всігда ..

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Cr@zy писав: Якщо машина брудна її видно не зразу чи як?
а що можна отакі маневри робити, на мокрій дорозі коли невидно пішоходів, бо машини напарковані з обох сторін ще й перед пішохідним переходом?

П.С. спецом для тебе
пункт 18.4
Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
на останньому відео взагалі незрозуміло, де то є, і не видно чи знак є, якщо нема то може бути і перешкода справа
- ugine31
- Контактна інформація:
ну дааа, дууууже небезпечний маневр він виконавxxfOxx писав: а що можна отакі маневри робити, на мокрій дорозі коли невидно пішоходів, бо машини напарковані з обох сторін ще й перед пішохідним переходом?

там дай дорогу стоїть.xxfOxx писав: на останньому відео взагалі незрозуміло, де то є, і не видно чи знак є, якщо нема то може бути і перешкода справа
- xxfOxx
міг льогко пішохід з-за позашляховика вискочити, а водій з реестратором був би винет бо порушив 18.4, не переконався в безпечності маневру, не врахував дорожньої обстановки (відстань до переходу, мокра бруківка, недостатня видимість по бокам), ну це так як мінімум.ugine31 писав: ну дааа, дууууже небезпечний маневр він виконав![]()
![]()
![]()
- Cr@zy
- Контактна інформація:
xxfOxx,
а ше з позашляховика міг пасажир вискочити і почати переходити на переході, щоб я зупинився і таки пропустив позашляховик
Які маневри ти там побачив?
Про що ти говориш, які пішоходи? Переглянь відео ще раз
п.с. спецом для тебе
Я дотримувався ПДР, а саме пункту 2.3 в)бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі;
На останньому відео вул. Лисенка, рухався в сторону Порохової Вежі.
ugine31, та беха десь сотку йшла на тому трампліні, тому її і залишив)

п.с. спецом для тебе
Я дотримувався ПДР, а саме пункту 2.3 в)бути уважним, стежити за дорожньою обстановкою, відповідно реагувати на її зміну, стежити за правильністю розміщення та кріплення вантажу, технічним станом транспортного засобу і не відволікатися від керування цим засобом у дорозі;

На останньому відео вул. Лисенка, рухався в сторону Порохової Вежі.
ugine31, та беха десь сотку йшла на тому трампліні, тому її і залишив)
- xxfOxx
Cr@zy писав: xxfOxx,![]()
![]()
а ше з позашляховика міг пасажир вискочити і почати переходити на переході, щоб я зупинився і таки пропустив позашляховик
я вже в своєму пості пояснив які маневри, зза тої машини яка зупинилась на переході міг хтось вискочити? З-за джипа міг? Міг, ну і плюс джип почав виїздити поки тебе не було в тому ряді, так що навіть чисто по людськи ти не правий.
П.С. отакі "спішки" збивають пішоходів, думаючи - о в одному ряді машина зупинилась перед пішохідним просто так, я собі х...ну по іншому ряді

П.П.С. то не кажучи вже про те що ти їхав по двох смугах - знайдеш в правилах де таке дозволено?
- ugine31
- Контактна інформація:
xxfOxx доіпатись вирішив. ше й не грамотно.
- xxfOxx
ugine31 писав: xxfOxx доіпатись вирішив. ше й не грамотно.
що за пук в муку? є по суті щось то пиши, а оффтопити не варто. Скільки раз вже бачив таких умніків, на переході один ряд стає, то задні в інший перестроюються і пролітають і пофіг що там пішоходи йдуть

- ugine31
- Контактна інформація:
він прям летів ппц. космольотxxfOxx писав: Скільки раз вже бачив таких умніків, на переході один ряд стає, то задні в інший перестроюються і пролітають і пофіг що там пішоходи йдуть
не можна. але за твоєю логікою тре було таранити куйово припарковані машини. він їх об'їхав і став в той ряд, в якому рухався до того.xxfOxx писав: можна їхати двома смугами?
то відповідно якого пункту ПДР?xxfOxx писав: Автор почав перестроюватись в ліву смугу після того як джип почав виїздити так що мав би джипа пропустити тоді.
- xxfOxx
неможна, все крапка. По ПДР мав їхати чітко за тойотою, їхав двома смугами - порушив.ugine31 писав: не можна. але за твоєю логікою тре було таранити куйово припарковані машини. він їх об'їхав і став в той ряд, в якому рухався до того.
Згоден? Чи вказати пункт ПДР згідно якого двома смугами їхати ніззя?
щеразugine31 писав: він прям летів ппц. космольот
пункт 18.4
Якщо перед нерегульованим пішохідним переходом зменшує швидкість чи зупинився транспортний засіб, водії інших транспортних засобів, що рухаються по сусідніх смугах, повинні зменшити швидкість, а в разі потреби зупинитися і можуть продовжити (відновити) рух лише переконавшись, що на пішохідному переході немає пішоходів, для яких може бути створена перешкода чи небезпека.
щось з того автор зробив? Ні.
джип виїзджає у вільну смугу, автор перестроюється в смугу на яку виїхав джип. Ще які питання?ugine31 писав: xxfOxx написав:
Автор почав перестроюватись в ліву смугу після того як джип почав виїздити так що мав би джипа пропустити тоді.
то відповідно якого пункту ПДР?
- ugine31
- Контактна інформація:
коли він повернувся у свою смугу-на відео розмітки нема вже. тому їхати за тойотою не зобов'язанийxxfOxx писав: неможна, все крапка. По ПДР мав їхати чітко за тойотою, їхав двома смугами - порушив.
Згоден? Чи вказати пункт ПДР згідно якого двома смугами їхати ніззя?
ну і взагалі читай уважно
Разметка 1.1 (узкая сплошная линия) разделяет транспортные потоки противоположных направлений и обозначает границы полос движения на дорогах; обозначает границы проезжей части, на которые въезд запрещен; обозначает границы мест стоянки транспортных средств, площадок для парковки и край проезжей части дорог, не отнесенных по условиям движения к автомагистралям.
Линию пересекать запрещается. Если этой линией обозначено место стоянки или край проезжей части, смежный с обочиной, то линию пересекать разрешается. Как исключение, при условии обеспечения безопасности дорожного движения, разрешается пересекать данную линию для объезда неподвижного препятствия, размеры которого не позволяют осуществить его безопасный объезд, не пересекая эту линию, а также обгона одиночных транспортных средств, движущихся со скоростью менее 30 км/ч.
він якраз все виконав. він же ж зупинився. чи то божа рука його зупинила?xxfOxx писав: щераз
пункт 18.4
щось з того автор зробив? Ні.
xxfOxx писав: джип виїзджає у вільну смугу, автор перестроюється в смугу на яку виїхав джип. Ще які питання?

поексперементуй і виїдь як джип і хай тебе лупнуть. побачиш хто буде покараний
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей