Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
толпа перекриває проспект на очах у даі, а ті просто втікають з місця

- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Стать:чоловік
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Re: Діяльність ДАІ. Спілкування і дії. Обговорення.
По нормальному мав би викликати підкріплення і по їх прибутті - навести лад. Звичайно, за умови що дії протестуючих не були санкціоновані.
Але то мабуть в іншій країні ... а може влітку нова "патрульна служба" таки почне діяла як треба, а не як вміють ...
Але то мабуть в іншій країні ... а може влітку нова "патрульна служба" таки почне діяла як треба, а не як вміють ...
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 1 раз
ну от я був єдий хто робив *зауваження*, а інші сіра маса...дали бумажку і добре , не дали то ше почекаю.ю....шо тут скажеш, люди наші зашугані...Dexter писав: ostin777powers, а коли рішала лізе без черги, чому йому не зроблять зауваження і не наваляють всі хто стоїть в черзі?

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
- ostin777powers
- Ім'я:Остап
- Подякували: 1 раз
А х3р я піду жалітись, я їм такого кіпішу там наробив...а а ж потім самому стидно було...виродкиt309 писав: ostin777powers, там треба йти зразу до начальника, він звичайно вкурсі, але якщо підеш жалітись тобі все скоренько зроблять, всеж краще ніж бути сірою мишкою як всі, на них треба ДК натравити.

Ми мусимо визнати очевидне: тебе зрозуміє лише той, хто хоче зрозуміти.
ну як можна бути таким ідіотом ???
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Привіт.
Може питання не зовсім по темі, але створювати нову не хотів: дружина закінчує водійські курси, плануємо спробувати здавати іспит без грошей. Хто в курсі - то реально зараз?
Може питання не зовсім по темі, але створювати нову не хотів: дружина закінчує водійські курси, плануємо спробувати здавати іспит без грошей. Хто в курсі - то реально зараз?
Так.Vasiliyyy писав: то реально зараз
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
Vasiliyyy, в області реально, у Львові вроді нереально було, а з приходом нових рил нічого не помінялось
якщо дружина не спішить з отриманням прав, має стійкі нерви і готова йти до кінця і є бажання повоювати за свої права, то дєрзайте
як варіант пропоную позичити в когось камеру gopro, прикріпити на голову і сказати інструктору, що відео передасьте активістам з ДК або Автомайдан, Варта1... всім цікаво буде подивитись як вони "заганяють"
якщо дружина не спішить з отриманням прав, має стійкі нерви і готова йти до кінця і є бажання повоювати за свої права, то дєрзайте

як варіант пропоную позичити в когось камеру gopro, прикріпити на голову і сказати інструктору, що відео передасьте активістам з ДК або Автомайдан, Варта1... всім цікаво буде подивитись як вони "заганяють"

Work hard! Play hard!
- Vasiliyyy
Хочемо принаймні використати всі "безкоштовні" спроби
До речі, а скільки дається спроб перездачі, скільки офіційно платиться за перездачу і який інтервал між перездачами?
P.S.Дружина вроді не тупа, старається...

До речі, а скільки дається спроб перездачі, скільки офіційно платиться за перездачу і який інтервал між перездачами?
P.S.Дружина вроді не тупа, старається...
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
Моментами наші даішники мене дивують.
Щойно на Широкій (Левандівка) зупинили. Підійшов представився, питає а шо то такий форд 3 дверний буває. Кажу спорт версія. Він тіпа о круто, в мене мол 1.25 був, а тут скільки ? Кажу 2.0 , дав техпаспорт. Той глянув в техпаспорт - внатурі 2.0, каже нібось валить ппц ))) кажу та так недуже. А він такий мол - а якшо чіпанути
Ну побажав всього найкращого і сказав що радий знайомству )))
Чо пиняв хйз. але то той випадок 1 з мільйона шо мені приємно коли гаїшник зупинив і зацінив пересічну з вигляду тачку - відать фанат фордів
Щойно на Широкій (Левандівка) зупинили. Підійшов представився, питає а шо то такий форд 3 дверний буває. Кажу спорт версія. Він тіпа о круто, в мене мол 1.25 був, а тут скільки ? Кажу 2.0 , дав техпаспорт. Той глянув в техпаспорт - внатурі 2.0, каже нібось валить ппц ))) кажу та так недуже. А він такий мол - а якшо чіпанути

Чо пиняв хйз. але то той випадок 1 з мільйона шо мені приємно коли гаїшник зупинив і зацінив пересічну з вигляду тачку - відать фанат фордів

- ugine31
- Ім'я:Євген
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Vasiliyyy, все від а до я на камеру фіксуйте і буде чікі пікі, якшо дружина знає правила і їздить нормально
- t309
- Ім'я:t309
- Контактна інформація:
ugine31, +100500
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- Vasiliyyy
Ок, дякую всім з інформацію - будемо пробувати.
vovka, перевірив чи ти не бухий, джекпот не випав - відпустив 

- Andriy01
- Дякував (ла): 4 рази
- Подякували: 4 рази
В мене 99% таких зупинок закінчуються на позитиві. Вони теж люди, просто у формі і мерзнуть як пси на вулиці. Якщо більш-менш нічого не порушив і не п'яний за кермом, то будь-яку розмову з дайцями можна перевести на жарти і не псувати ні собі ні їм нерви.vovka писав:побажав всього найкращого і сказав що радий знайомству )))
- pikach00
- Дякував (ла): 87 рази
- Подякували: 35 рази
TAXI, порваний боян і вброс
-
Пардон, не бачивpikach00 писав: TAXI, порваний боян і вброс
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
Продовження історії:
1) протокол і постанову скасували, про що надали листа Зауважте, що фамілія інспектора (правильно - Банущак) написана з помилкою, отже, можливо, насправді він жодної відповідальності і не поніс
2) маючи на руках фотографії, що я надавав до заяви, де видно відсутність знаку 3.1 (проте ж 5.3.3) та дату зупинки - 4 січня 2015 (неділя), та пояснення, яке відбирали ніби то для службового розслідування, спритні ДАІшники (інспектор - Василишин Уляна) склали другий протокол, де виправили помилки попереднього і винесли постанову на 255 гривень.
3) результат розслідування щодо жіночки-інспектора Лисканич з ДАІ мені наразі невідомий, ним ніби займалася ДАІ області, проте не здивуюся, якщо і тут спрацює схема "рука-руку миє" і вона вийде сухою з води.
Відтак висновки по усій справі:
- оскаржувати протоколи варто лише у суді. Якщо суд скасує протокол, другого по тій же справі вже не буде.
- ДАІ вам не друг, не товариш і не порадник. Не варто їм вірити. Вони використають службове становище та зібрану інформацію проти вас без жодних вагань. При зустрічі в кабінеті начальника ВДАІ з обслуговування м. Львова Тарас Гринюх казав, що протокол скасують, іншого не буде, а щодо обох інспекторів була вказівка "зверху" - звільнити з займаних посад. Натомість у офіційній відповіді від імені свого заступника рішення подані інакше.
- хоч і виправдовувався т.в.о. начальника управління ДАІ області Мокринський Ярослав, що не всі ДАІшникі однакові, проте я на власному досвіді побачив, що слово і діло в них не сходяться.
Особливо хочеться відмітити п. Уляну, яка з посмішкою робила свою справу, приховуючи справжню мету.
1) протокол і постанову скасували, про що надали листа Зауважте, що фамілія інспектора (правильно - Банущак) написана з помилкою, отже, можливо, насправді він жодної відповідальності і не поніс
2) маючи на руках фотографії, що я надавав до заяви, де видно відсутність знаку 3.1 (проте ж 5.3.3) та дату зупинки - 4 січня 2015 (неділя), та пояснення, яке відбирали ніби то для службового розслідування, спритні ДАІшники (інспектор - Василишин Уляна) склали другий протокол, де виправили помилки попереднього і винесли постанову на 255 гривень.
3) результат розслідування щодо жіночки-інспектора Лисканич з ДАІ мені наразі невідомий, ним ніби займалася ДАІ області, проте не здивуюся, якщо і тут спрацює схема "рука-руку миє" і вона вийде сухою з води.
Відтак висновки по усій справі:
- оскаржувати протоколи варто лише у суді. Якщо суд скасує протокол, другого по тій же справі вже не буде.
- ДАІ вам не друг, не товариш і не порадник. Не варто їм вірити. Вони використають службове становище та зібрану інформацію проти вас без жодних вагань. При зустрічі в кабінеті начальника ВДАІ з обслуговування м. Львова Тарас Гринюх казав, що протокол скасують, іншого не буде, а щодо обох інспекторів була вказівка "зверху" - звільнити з займаних посад. Натомість у офіційній відповіді від імені свого заступника рішення подані інакше.
- хоч і виправдовувався т.в.о. начальника управління ДАІ області Мокринський Ярослав, що не всі ДАІшникі однакові, проте я на власному досвіді побачив, що слово і діло в них не сходяться.
Особливо хочеться відмітити п. Уляну, яка з посмішкою робила свою справу, приховуючи справжню мету.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
То ти тепер мусиш заплатити по новому протоколу?g0nzales писав: 2) маючи на руках фотографії, що я надавав до заяви, де видно відсутність знаку 3.1 (проте ж 5.3.3) та дату зупинки - 4 січня 2015 (неділя), та пояснення, яке відбирали ніби то для службового розслідування, спритні ДАІшники (інспектор - Василишин Уляна) склали другий протокол, де виправили помилки попереднього і винесли постанову на 255 гривень.
Якщо так то варто знову йти в ДАІ і піднімати кіпіш
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей