Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: ну жінка якшо задом
ох же ж Андрюха....BOXER писав:ну жінка якшо задом то мусить довіряти, куда їй діватисьcat-yellow писав: жінка якою б тверезою не була, але все рівно просить мене, щоб я їй авто загнав (задом) в гараж... довіряє![]()
![]()
![]()
ЛогічноBOXER писав:ну жінка якшо задом то мусить довіряти, куда їй діватисьcat-yellow писав: жінка якою б тверезою не була, але все рівно просить мене, щоб я їй авто загнав (задом) в гараж... довіряє![]()
![]()
![]()
епать ти ідіотDoktor писав: Я п'яний буду створювати в рази меншу небезпеку ніж деякі жіночки ,мажорні бики, немічні, чи не виспані водії. Мені мозок не відшибає коли я вип'ю,
ти про своїх колег контрабандистів на мопедах не розказуй, до чого тут рве дах? ти можеш собі хоть голий в фонтані купатися, а потім в оперному виступати, всім насрати на тебе бухого, проблема в тому що в випивших за кермом реакція буває заторможена і неадекватна і це може призвести до вбивства невинних людейDoktor писав: а потім хотів з ящиком сигарет на мопеді їхати до польщі,і з ним так завжди коли він бухий то йому рве дах
тут згіднийСАХАР писав: Для тех кто рассказывает что выпив адекватен и едит лучше трезвого в пример вариант-в тебя кто то въедит или выскочит сам под колеса и беда.
Doktor писав: я не можу до такого стану допитись
У тебе ще все спереді!Doktor писав: Вік: 23
А хто їздив, той виродокtelko писав: Хто не їздив пяним за кермом, може напитись в GTA4 і спробувати поганяти
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей