А чи велика різниця між 98 (або 95) і Pulls 95 ?Black писав:GodDan Чуть больше внимания !!!!
Joni писав:GodDan, На рах того не можу не погодитись, заправка дыйсно стрьомна !!!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
А чи велика різниця між 98 (або 95) і Pulls 95 ?Black писав:GodDan Чуть больше внимания !!!!
Joni писав:GodDan, На рах того не можу не погодитись, заправка дыйсно стрьомна !!!
Попробуй на своей шкуре (и кармане)только прежде чем 98 - й лить зажигание выставить надо !!!!GodDan писав:А чи велика різниця між 98 (або 95) і Pulls 95
pikach00 писав:[цензура]... Ну шо за манера приходити на форум і відразу не розібравшись створювати тему яка вже обговорювалась?
Да ти правий !!!Black писав:Попробуй на своей шкуре (и кармане)только прежде чем 98 - й лить зажигание выставить надо !!!!21063 по паспорту на 95-м по моему """
незнаю, просто читав на форумі......на лукойлі ще ніразу не заправлявся, такщо судити не можу..andriy_zab писав: А є якісь реальні факти, шо на Лукойлі не доливають багато
Перед самими Грибовичами є такожoleg_lviv писав:заправки є тільки за Геліконом, в Рясне і на окружній.
Незнаю, коли її на Шевченка тільки відкрили там був 95й руминський, бензин був - бомба... а через місяць вже кременчук...A1 писав:Denja, +1 в них Лукойл або Окко. Так що ті, хто шукає альтернативи в їх лиці цим заправкам можуть розслабитись
_
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 26 гостей