Що ж там такого унікального в шістці.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
е один висновок випливає з твоїх слів,в нормальних машинах камінці трубки не ламають,як в вазіInfernal One писав: тому що камінець попав в трубку і антіфріз витік
то треба нахилити ланжерони і авто стане комфортнішим ?TIGER-NIGER писав: конструктивно машини відрізняють передніми ланжеронами... лопухами в народі
Чувак, покатайся на атмо Пріорі з 140 коньми з сьомим рядом КПП і ніякої шмалі не буде потрібно. Може взагалі палити кинешDoktor писав: Infernal One, чувак ти куриш не реальну шмаль
покатайся просто на інших тачках,і ти зрозумієш чому ваз лайно
забухати прийдеться а потім лікуватись в профілакторіїInfernal One писав: покатайся на атмо Пріорі з 140 коньми з сьомим рядом КПП і ніякої шмалі не буде потрібно.
І шо буде?Infernal One писав: Чувак, покатайся на атмо Пріорі з 140 коньми з сьомим рядом КПП і ніякої шмалі не буде потрібно.
і коли той мотор розсипеться на частини?Infernal One писав: Чувак, покатайся на атмо Пріорі з 140 коньми з сьомим рядом КПП і ніякої шмалі не буде потрібно. Може взагалі палити кинеш
можна мені покататися на такій?Fobos писав: або ескорті рс 2.0 92 року.
Нема хап-хап, у Львові убла одна колись у форумчанина, вже давно її продали і розвалилиKirik писав: можна мені покататися на такій?
печальFobos писав: Нема хап-хап, у Львові убла одна колись у форумчанина, вже давно її продали і розвалили
угу , тільки коли вилазить гемморой, то їздиш від сервісу до сервісу як ХОЛ і всі руками розводять і всі страшно умні толкають ідеї , але все рівно "круговорот сервісів" не припиняється.Йосип писав: е один висновок випливає з твоїх слів,в нормальних машинах камінці трубки не ламають,як в вазі
Я тут придумав ідею, може поки шо з Пріорою заїдь, поки моя в ремонті.?andreyclk писав: то треба нахилити ланжерони і авто стане комфортнішим ?
вже три роки - полёт нормальнийDoktor писав: і коли той мотор розсипеться на частини?
через 20 тисяч?
якшо ти рогата коняка з копитами з дупи, то пафосність корита не врятує від Кювету.Doktor писав: і на ті 140 коняк треба всю ходову і гальма поміняти,бо без того ти будеш в кюветі вже на наступному повороті
А якшо все буде з точністю навпаки?Doktor писав: покатайся на ауді s6 4.2 може побачиш десь заду ту пріору
Fobos писав: У відповідь запропоную покататись на фіат тіпо 2.0 91 року, або ескорті рс 2.0 92 року.
про шо ти говориш? які 90-91 роки? Говоримо про свіжі машини кінця 2000-х.Fobos писав: І зауважу, що на відміну від пріори зі вкладеною купою бабла, сил і нервів, вони будуть їхати в діапазоні з 1500 до 6500, а не з 4800 до 6900
T5-R писав: загалом відео про дов6ойобів на ВАЗах, які намагаються виділитись на дорозі і своєю їздою "доказати" що жигуль вміє хуліганити, наслідки бачимо у відео.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей