і ми нарешті розтавим всі точки над "і"

TIGER-NIGER писав: як що ти щось доробиш, то будеш мати всеодно менше 100 коней...
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
TIGER-NIGER писав: як що ти щось доробиш, то будеш мати всеодно менше 100 коней...
називай мене як хочеш. То шо ти там показав то лише звичайна сімка з мотором 1,7, але може там і ше шось було.Kirik писав: тримав на останок, бо думав шо після того ти заспокоїшся, але ти дуже упоротий тазодрочер
уяви собі так, у інжекторного Жигуля з мотором 2104 , тобто 1,5 по паспорту 68 конів, якшо у такого ж карбового 71,4.Kirik писав: еко норми в жигуля? через ті еконорми, бідолаха жигуль, втратив аж 5 коней
яка степень зтиску в тих машин тобто в їх двигунів?Kirik писав: ескорт 1,6 8 клапанний, з мех. інжектором, або ефі , мав 105 коней фіати, фольци, та багато було машин, які мали як не 100 то дуже близько біля них, або 5 в плюсі чи в мінусі, гугл те в помощь
оууу, тази то вже спортивні машини, я бачу прогресс . на ліцоKirik писав: ну якшо для тебе розпорка для красоти. то ти напевно не справжній тазодрочер, їх ж для чого ставлять на спортивні автомобілі.
ото виріжу в рамочку і дам посчитати внуку Стасиса БрундзиKirik писав: але в жигулі конструкція кузова така печальна, шо там разпорка тільки виконує чисто декоративну фунцію
ти хоть трохи читаєш , шо я пишу ?Kirik писав: а про подвійний стаб, в тебе є чи нема, то вже мелочі, не будем в них вдваватися.
пропонуєш купити Ескорт ?Kirik писав: висновок такий: Infernal One, дуже упоротий, і крім таза ніц немає.
приоткрий занавісKirik писав: літом проїдемся 402 метри, в мене буде дещо цікаве, машина яка по комфорту в 100500 разів краща, і валить
Епічна ТАЗо- ітерикаInfernal One писав: приоткрий занавіс
Там голова конструктивно тупорила, з випуском і впуском на один бік, нічого ти там зазорами і формою клапанів суттєвого не напиляєш. Портінг звісно додасть але не суттєво.Infernal One писав: Я ж тобі кажу , просто зібрати норрмально , правильно вазівський двигун з урахування сучасних теплових зазорів , ФОРМИ КЛАПАНІВ, масла, степені стиску і він покаже тобі ті самі 100 а то і більше конів
тобі розкажи, ше скажеш шо літом в тебе не настроєна тачка, і еконорми душать твій крутий боліт, ти давай роби, літом прокатімсяInfernal One писав: приоткрий занавіс
нене, він воду залиє, і повезе в морозильну камеру на львівхолод, де мясо морозятьDexter писав: Kirik, не страш його так, бо знов насипе камінців в радіатор і повезе машину на евакуаторі кудась, шоб з тобою не їхати
я поки не оприділився точно,але корч буде, і обєм не меньше двушкиDexter писав: Kirik, а шо ти там таке готуєш на літо? воно хоть об’їде мою де’ятку 1.5 на газу чи нє?
тачка збс, але тяжка, я не хочу тяжкої тачки для карчаDexter писав: Kirik, форд скорпіо або форд сієру бери, норм тачка, мені пацани розказували
Fobos писав: Чувак, таке враження, що тобі не 31, а 12 і на дворі не 2015 рік, максимум 2003, те що ти пишеш тут про свій унітаз, більшіть вже пройшла багато років назад і забула як страшний сон, більшість, якщо не всі мали жигуля, крутили його, ставили гальма, стаби, шумку робили і доробляли той унилий мотор.
Фобосах ? це типу шо Спутніки Марсу? То він там тільки один вроді , нє ?Fobos писав: ти мене не здивуєш своєю затонованою в нуль, жигулькою на дешевих фобосах пружинах та ацтойних китайських дисках.
вже 8 років не гниє і раптом почне ?Fobos писав: А і ще, вона у тебе скоро почне гнити, вщдується фарба і заводська шпаклівка,
яка ше в 75 році видавала розрахункових 80 конів, шо є більше за твою БНВ того ж 75 року. А от політика Автовазу таки тупорила, шо не дали реалізувати тих 80 конів бо впуск повністю був від попереднього мотору, і його не хватило на повну реалізацію розрахункової потужності.YuraDOC писав: Там голова конструктивно тупорила
окей, буде видно, а раптом якшо напиляю, то шо ?YuraDOC писав: нічого ти там зазорами і формою клапанів суттєвого не напиляєш.
да ти не боись , якшо я його не порву , приїде інший таз який порвевсе шо завгодно.YuraDOC писав: валяюсь під столом )))
Хто тобі сказав? Скажу більше - вони все москальське люто ненавидять, і мову, і барахло їхнє, і самих москалів. Скільки та не бував - то тазік там пару заз бачив. Переважно або в якості госпобарської гамновозки, або вже в повних ніщєбродів. Так що і тут ти прогнавInfernal One писав: . А чого ти думаєш венгри так люблять Жигуль?
Так ти їх назву навіть написати не вмієш, що ж про них писати.Infernal One писав: а шини? про шини то забувся, чого про шини не сказав?
Danlop, БНВ, пиши як ти на драйві пишеш "ещо"Infernal One писав: шо є більше за твою БНВ того ж 75 року.
Infernal One писав: яка ше в 75 році видавала розрахункових 80 конів
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей