Фобос круче, ось глянь як тази на Фобосах всих натягнулиDexter писав: в нього не фобоси, в нього круче -" технорессор "

Хтось заявляв про керованість? на 6,47 результат керованності купи іно і пару тазів на Фобосах і дисках

Йдем далі :
Ти подивися кращє на чому вони в раллі їздять? А головне результати глянь, будеш дуууже не приємно здивований, як їде відсталий бульбовозAndrewK писав: Хто тобі сказав? Скажу більше - вони все москальське люто ненавидять, і мову, і барахло їхнє, і самих москалів. Скільки та не бував - то тазік там пару заз бачив. Переважно або в якості госпобарської гамновозки, або вже в повних ніщєбродів. Так що і тут ти прогнав. Як завжди

Чисто логічно, якби все було так плачевно , на них би хтось виступав, шось би з ними робив?
ти мене вирішив писати повчити ?axel писав: Так ти їх назву навіть написати не вмієш, що ж про них писати

я теж скажу тобі відверто, : мені глубоко наплевать і растеретьYuraDOC писав: Бмв,мало 3 варіанти системи живлення для того двигуна, я тобі відветро написав, про самий слабший варіант. А міг і не згадати про нього, а писати тобі про якісь "розрахункові коні" а зразу тикнути межиочі стоковим! Зверни увагу стоковим!!! двигуном на горизонталках, на 105 коней.

Тому нєх.. мені тикати тими бемевами, в мене на них алергія,

тої х-ні на карбах зараз вона не робить, зараз це компьютерні зализані відра з тупою ніздрятою усмішкою від якої верне і сльози навертаються.
Як їде тазік на карбах ти знаєш?, хоть на одні змагання прийди і подивися, і про карби як раз згадаєш.
і шо тепер маслати на БНВ як дєвочка ?YuraDOC писав: БМВ робило потужні двигуни, а ТАЗ тільки розрахункові.

Не треба ідеалізувати свою марку.
На ТАЗі робили двигун для звичайного користування з врахуванням тодішніх умов використання, той карбовий БеЄмВешний двигун і року б не прожив на СССРівському конченому тодішньому бензині

. То шо вони там робили , то вони робили для себе і в них воно їздило, в совку було зовсім інше життя і з цим треба змиритися.
Ну якшо чисто для змагань то на

160 сил на карбах і атмосфері, теж робили потужні двигуни )))
а перестати плювати не пробував ?YuraDOC писав: Тобі хоч плюнь межиочі, а ти скажеш що то Божа роса!

попробуй , може якраз все зміниться

твоїй бульбовозці то і так не грозить , там проїхати 160 км , то вже виявляється, цілий подвигYuraDOC писав: Я навіть не знав що "для дінамічной єзди па гораду" нічого більше не потрібно як заблеканий в гавно ТАЗ!

"""Ночью на 5-ницу 13-го она своим ходом преодолела 160км пути в Ивано-Франковск, после чего была отмыта и упакована в сухой гараж. Сейчас дожидается железок по кузову и пескоструя."""

як жеж так , з ексклюзивом так не поступають , хто посмів причеп тягати і бульбу возити?

""Машинка была куплена в деревушке Тернопольской области. Где существовала с 1991года. Там она отведала всего, и украинских дорог и картошки в багажнике и прицеп на форкопе.""
кароче фан кар для "ПАКАЗАТЬ В ГАРАЖЕ" то не машина для міста.
А для міста в тебе "мильна бульбашка"

І після того ти мені шось тут про "МАШИНИ" розказуєш ??? То декоративний песик , для пагавкати по вихідним дням .

На сьогодняшній день таке саме шо 40 літній таз, власне в такому стані ти її і взяв, просто в угашеному стані.

тепер
Romko,
ти не зрозумів мене з самого початку.
Фіат ше до Жигулів і до співпраці з АВТОВАЗОМ на своїх моделях під кодом 124 , мав двигун , який вже на той момент був застарілим. Автоваз запропонував свою версію того ж двигуна , Фіат погодився , от і все. І коли вийшла Копійка , то вона вийшла вже з тим двигуном, що зробив Автоваз, а наступні моделі за 124 Фіатом були вже саме з таким розташуванням валу, як запропонував Автоваз.
От і все шо я хотів сказати.
І відкрию тобі грандіозну таємницю, ДВС це взагалі допотопщина і дніщє повне, це ше розробка позаминулого сторічча.

то шо ти турбомасиш на якісь розробки , якихось "дєятєлів", обсираючи одних і хвалячи інших на початку 60-70х, це жодним чином не вирізняє твій інтелект з загальної маси "общєства патрєблєнія". Це без всяких образ.
Подивись кращє на розробки Ніколо Тесли початку 20-го сторічча .

Але воно все рівно ніколи не буде запущено в виробництво , поки є нафта і купа ублюдків які на ній сидять.