Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Щось дороги почали робити!
- t309
- Ім'я:t309
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
AnGeL, то вот кого хуями крити )))
Розмітка коли буде? Вночі йіздити неможливо, а вночі і в дощ взагалі як сліпі кошенята
П.С. опачкі цензури на форумі більше нема ))))
Розмітка коли буде? Вночі йіздити неможливо, а вночі і в дощ взагалі як сліпі кошенята
П.С. опачкі цензури на форумі більше нема ))))
https://goo.gl/TcJrkr
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
Ні хабарям, відкатам, порушеням ПДР!
- mikenat
- Контактна інформація:
Re: Щось дороги почали робити!
Вроде начали что-то делать с ужасом на перекрестке Трускавецкая - Княгини Ольги.
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
в мене таке питання, можна кудась пожалітися на те, що на Пасічній в сторону ДСК (перед самим ДСК) зрізали асвальт на правій полосі? банально "попросити" шоб розвішали знаки, які попереджають про ремонтні роботи
бо я того незнав, вчора вирішив залетіти на кільце правою смугою (бо в лівій було 5-6 машин) і зі мною сталась велика халепа
бо я того незнав, вчора вирішив залетіти на кільце правою смугою (бо в лівій було 5-6 машин) і зі мною сталась велика халепа

Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 32 рази
Там той Ріел, що будує хатки в тому місці ще з минулого року всіх кашмарить. Болото розвели мало не по коліно. Бетоновози зливають рештки і миються прямо на дорозі - відразу видно європейського виробника. Ті хати у них в такому ж стані, як і дорога - нещасні люди, які в тому поселяться.mikenat писав: Вроде начали что-то делать с ужасом на перекрестке Трускавецкая - Княгини Ольги.
Видно до Паски райвиконком вирішив хоч трохи то підгорнути і попідмітати - почали ще тиждень тому, але не спішать з роботою.
- mikenat
- Контактна інформація:
Ну болоту там уже лет 30 будет )))VETERAN писав: Болото розвели мало не по коліно.
А Риел, да, его еще и усугубил.
-
Важко не погодитися.mikenat писав: Ну болоту там уже лет 30 будет )))

- mikenat
- Контактна інформація:
Ну мне проще - гараж чуть дальше, в районе Беркута )))VETERAN писав: Машину навіть нема чого мити.
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
яке все знайоме, тільки в мене гараж по Трускавецькій ближче до Пулюя, 4-х поверховий кооператорив, якщо хтось в курсі, там будується Набережний квартал, вже думав здати гараж доки будинок добудують, там ще гірше ніж біля центру зайнятості, дорогу розбили і кажуть, що після закінчення будови все залишать так, як є, бісить мене та вся ситуація кожен раз, як іду/їду в гараж чи з гаража, на скарги поставили якогось хлопа, щоб болото мітлою розсувавVETERAN писав: будівельники почали возити землю туди - сюди і бетон виливати на дорогу. Грузовики полюбили розвертатися прямо на в'їзді в наш гараж. Я вже подумував, щоб притягнути зі сходу якусь протитанкову забавку.До сих пір ношу з собою перезувне - як діти в школу. На дорогу до гаража взуваю високі старі черевики, а в машині вже взуваю нормальні туфлі. як мені то вже надоїло!!! Машину навіть нема чого мити.

мені от цікаво, а хіба на будові не має бути платформа для очистки коліс машин, змивання їх під напором, якщо так, то хтось вирішив зекономити і собі в кишеню, бо то окраїна, на фейсбуку їхньому адміну декілька питань задавав, то повний ігнор, відповіді нема, коротше-для мене набережний, то забудовник-"і тут має бути багато слів

https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
Ввічливість береже Ваші зуби, краще, ніж орбіт!
- DBF
- Ім'я:Святослав
- Контактна інформація:
Початок промислової, на сьогодні.

Машины делятся на валящие и стиральные.
-
А де там 4 поверхи? Літом бачив поле, забудоване двохповерховими боксами. А ближче до нас є старий корпус із похилим заїздом на другий поверх.Bumer писав: мене гараж по Трускавецькій ближче до Пулюя, 4-х поверховий кооператорив, якщо хтось в курсі
У нас почалася друга серія - загородили аж до гуртожитку на Пулюя. Завтра подивлюся, бо вже тиждень не лазив по тому багну.
- Twister
- Ім'я:Юра
- Контактна інформація:
Про Романа Хміля та його проект про дороги в Україні:
http://igate.com.ua/news/7107-it-biznes ... ih-dorogah
http://www.myroad.org.ua/%D0%B7%D1%88%D ... %96%D0%B3/
хто має час рекомендую прочитати
http://igate.com.ua/news/7107-it-biznes ... ih-dorogah
http://www.myroad.org.ua/%D0%B7%D1%88%D ... %96%D0%B3/
хто має час рекомендую прочитати
- Bumer
- Ім'я:Андрій
- Номер:BC5BX
не тамVETERAN писав: А де там 4 поверхи? Літом бачив поле, забудоване двохповерховими боксами.
там, але цей похилий заїзд, то на 4-й поверх, заїзд прямо - 3-й, вниз відповідно 1 і 2-й)VETERAN писав: А ближче до нас є старий корпус із похилим заїздом на другий поверх.
https://www.facebook.com/groups/1431532603826575/
- topper
- Ім'я:Остап
- Номер:0000
- Дякував (ла): 175 рази
- Подякували: 20 рази
Сьодня бачив вирізані частини на Ш.Руставелі ! Будьте обережні 

Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш 

- Twister
- Контактна інформація:
http://zaxid.net/news/showNews.do?zavtr ... Id=1347760
поясніть будь-ласка що вони хочуть будувати?? ато я не дуже слідкував за тим, там ж траса Краковець-Львів в чудовому стані, чи це має бути ще якась окрема?
поясніть будь-ласка що вони хочуть будувати?? ато я не дуже слідкував за тим, там ж траса Краковець-Львів в чудовому стані, чи це має бути ще якась окрема?
-
Twister писав: там ж траса Краковець-Львів в чудовому стані
Яп так уже не стверджував і був би обережним у таких висловлюваннях - чудовому, ідеальному стані. Це вже не так і це ще з минулого року.
Цього року навіть ніхто не спішить латати ями і вибоїни. Не пройшло і трьох років а вона уже розвалюється!
Що стосується про цей наїжджений проект міжнародної автотраси. Чесно? Я здивований що ти не знаєш про цю авантюру яка тягнеться з часів Кучми 1997 рік...
Забудь!

Зелений пунктир:

- Twister
- Контактна інформація:
Novel, дякую, тепер зрозумів що до чого.. їздив минулого року на Страдч вроді було супер))
ну якщо це буде окрема дорога, то ті кому це буде вигідно можуть поковиряти і стару для гіршого стану і щоб усі їхали на платну
не придавав я щось цьому значенню)
ну якщо це буде окрема дорога, то ті кому це буде вигідно можуть поковиряти і стару для гіршого стану і щоб усі їхали на платну
не придавав я щось цьому значенню)
-
Поляки зазвичай навішують на безкоштовну дорогу купу знаків з обмеженнями швидкості - просто в полі малюють пішохідний перехід і довкола 40 і 70. А за кілометр - знову те ж саме. Мало хто звертає увагу, але завжди знайдеться хтось, хто дотримується тих обмежень, і збере цілу колону.Twister писав: можуть поковиряти і стару для гіршого стану і щоб усі їхали на платну
-
Twister писав: їздив минулого року на Страдч вроді було супер))
От до сих пір ще ок! І то на повороті на Домажир по самому центрі перехрестя є така підла яма яку ну ніяк уже другий рік не можуть толково полатати. Це як язва не виліковна на даній ділянці. Чуть дальше в сторону Ямельні дорога капітально пішла мікротріщинами і вже замічається моментами колійність.
В самому Івано Франкове також не весело ями лізуть, а латають так що з ями виходить горбок.

За Івано Франкове на високій також печальна картина з тим асфальтом. А водозливи на обочині таке враження що цемент був доданий у співвідношенні 1 до 10 - розсипається.
З НЯ до Яворова - попригунчик. Бетонка на швах повистрілювала і повипирала новий асфальт. І на швидкості більше 100 км/год. це для підвіски жосткий масаж!
-
- Ім'я:Богдан
Дорогу Львів- Мукачево капітально відремонтують http://zaxid.net/news/showNews.do?na_tr ... Id=1348664
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей