Дати ссилки на тюнінг Жигулів чи наприклад Пріор?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
дві купив би !b_andriy писав: Infernal One, ти б мав 10к і купив би 2107 ?
Я взагалі вважаю, що тюнити СТІ чи ЕВО це тупо. Вони і в стоку цікаві.Infernal One писав:Я повністю згоден що тюнінг машини такої як СТІ чи ЕВО коштує значно дорожче .
Але я категорично не згоден з ти , що Жигулі тюнять і купляють тільки через брак коштів на "нормальну іномарку"![]()
пєнсіяAndrewK писав: вважаю, що тюнити СТІ чи ЕВО це тупо.
ГИ-ГИShpioner писав: і шо толку з них? не валять вони А ланоси валять
b_andriy писав: ти б мав 10к і купив би 2107 ?
Нагадаю, тебе сток ланос на мрев обігнавInfernal One писав: ГИ-ГИ
до речі - факт !andrewdor писав: Щось вже з рік точно розриватєлєй на світлофорах не бачу..
повір, якшо б ти мав 10 штук на руках ти б в сторону жигуля не дивився навітьInfernal One писав: 10 штук можна взяти свіжий Жигуль на інжу за 4-5 кусків (шоб найсвіжіша була) і допиляти на решту 5-6 баксів.
ти увєрєн ?b_andriy писав: якшо б ти мав 10 штук на руках ти б в сторону жигуля не дивився навіть
Infernal One писав: В общєм в ідеалі мати три Жига
а через шо?) через то шо мегокруте класичне тачко?Infernal One писав: не згоден з ти , що Жигулі тюнять і купляють тільки через брак коштів на "нормальну іномарку"
та да я зараз після розпису про тих трьох тазів шось не впевнений.... ахахахb_andriy писав: якшо б ти мав 10 штук на руках ти б в сторону жигуля не дивився навіть
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей