то був всього лише саркастичний гротеск , я навмисне сказав шо я "розійшовся" .andrewdor писав: Та і толку від того розривання.

бо я затупив з коробкою. Так обігнав на корпус, так він потужніший. Ти це хотів почути?Shpioner писав: Нагадаю, тебе сток ланос на мрев обігнав
Та наразі я думаю ланоси відпочинуть

ну то купи і радуйся. мене то ОМГ ніфіга не вставляє, сплошна депрессія а не машина.andrewdor писав: Скільки раз звертав увагу їде собі скромний AMG6.3 і нічого він не розриває,
Купляти ОМГ з 6,3 шоб їздити спокійно?

Темно коричньовий металік?
Бачив я ту тачку і з власником говорив. Власник якийсь депутат ВР . Тачка була луплена в зад , страховка відшкодувала 8000 баксів. Салон перешитий на замовлення, зад теж перероблиний після дтп (напхав туди карбонових накладок і вихлоп трохи переніс).
Тачка як на мене сіренька і нєвзрачна. Проходиш поруч , так само як біля любої машини , жодного враження, шо то піхло за 200 000.00 не має. , перше враження "якийсь мерседес". Чогось такого ВАУУУУ!!!!!!!!!!!!!!!

Думаємо логічно : " я купив машину за двісті кусків """шоб не виділятися"""

Я ж кажу треба було Ланоса купляти, було б дешевше і своєї цілі б досягнув прямо в точку

і не завжди стартують зі світлофорів шоб шось доказати.
Як би у Львові був повноцінний гоночний трек , де по вихідним люди б випускали пар, ніяких сракерів в місті б не було. А так "Чайка одна на всю Україну" от і маєш . те що маєш.
я вже подиився і подивлюся щє не разb_andriy писав: повір, якшо б ти мав 10 штук на руках ти б в сторону жигуля не дивився навіть

10 штук це якраз на встановлення турби , гідріка і хороші нові колеса.
Для того щоб говорити про НЕ Жигуля, треба хоча б 40 евро.
Треба шоб машина якісно відрізнялася від основної масси в потоці. http://auto.ria.com/auto_chevrolet_camaro_14808370.html
але я б з ручкою шукав, бо з автоматом така машина то трохи не торт.
AnGeL,
я в тому розумінні шо , які б машини не були і скільки їх би не було , жигу я хочу мати полюбому і при любих обставинах. А бажано три жиги.
А так то да В ролі комфортного супер мощного седану Cadillac CTS-V

корч для трек днів Viper SRT/10 ACR

для міста і поділам Camaro ZL-1