Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Одеса і місця поблизу
- Fobos
- Рятівник форуму
- Ім'я:Юра
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 138 рази
- Подякували: 9 рази
- Контактна інформація:
Бльо, шо за чос? Пацани, ви що, полями їздите чи шо? Якшо від Білгород-Дністровський немає дороги то я балерина . Атвічаю, [цензура] щоб мені завтра всі 4 колеса спустились, я за всю дорогу в 2500 км не попав в жодну яму, там де вони були то хіба в першій лінії біля моря поміж баз, а на трасі все полатано на 100 % там де не ідеал.
Ford?
- Taras:)
- Ім'я:Taras
- Номер:**4040**
- Дякував (ла): 14 рази
- Подякували: 32 рази
- Контактна інформація:
Re: Одеса і місця поблизу
в тебе ж каралєвска тачка...вона сама ями обїжджає...Fobos писав: я за всю дорогу в 2500 км не попав в жодну яму,

http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29266
www.facebook.com/groups/1453938778186033/
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Ну я розумію Тарас, що тобі більше сказати розумного нема чого, то ти знову бред про фієсту несеш. Я кажу реально як є, я їхав через Київ Нюна Одесу, далі в Затоку і з Затоки в Білгород-Дністровський, то жодної дороги на яку б я плювався не було, жодної дороги на якій розігнатись до 110 хоча б було би проблемою. О, згадав, найгірша дорога то міст в Затоці, от там дійсно більше 40 не поїдеш. Хоча я розумію, є деякі люди, які плюються на об'їздну Житомира... Ну і кліренс у моєї тачки далеко не джип.
Ford?
-
- Ім'я:Олег
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Fobos, підтверджую, на Білгород-Дністровський цілком нормальна дорога, хіба що в Салганах трохи ями, які вдень без проблем об"їхати. Біля Затоки також все нормально, навіть міст вже ремонтують. А от Одеса могла б трохи підлатати дороги в місті. Швидкості немаленькі, водії трохи ногалуваті, тому треба бути завжди уважним.
По трасі скажу що через Тернопіль - Вінницю не пробував, їхав через Броди-Житомир - Сквира - Біла Церква - Умань - Одеса. В загальному кілька місць (особливо до Білої Церкви) неприємних є. Навіть по Київ - Одеса були такі напливи зправа що не об"їдеш. Але дворядна дорога - це просто кайф і розслабон. Коли можеш тримати 130 і не переживати як будеш обганяти вереницю фур зліва.
По трасі скажу що через Тернопіль - Вінницю не пробував, їхав через Броди-Житомир - Сквира - Біла Церква - Умань - Одеса. В загальному кілька місць (особливо до Білої Церкви) неприємних є. Навіть по Київ - Одеса були такі напливи зправа що не об"їдеш. Але дворядна дорога - це просто кайф і розслабон. Коли можеш тримати 130 і не переживати як будеш обганяти вереницю фур зліва.
- Fobos
- Рятівник форуму
- Контактна інформація:
Так, Одеса розчарувала як дорогами так і сміттям та брудом, у нас чистіше в рази. Але я там не їздив особливо, машину поставив на Дерибасівській та й пішов пішки гуляти. А так по об'їздній пролітав мимо.
Ford?
- Контактна інформація:
проїдьтеся далі Білгорода, в сторону Молдови...і все поймете....неах тут писати....
- Myself
- Ім'я:Oleksandr
- Номер:ВС 0990 ВО
- Дякував (ла): 19 рази
- Подякували: 71 рази
- Контактна інформація:
Taras:), все там поремонтували цього року. Від Затоки до Сергіївки і Курортного, і далі до Молдови (поїхав з цікавості до Одеси через трасу Рені-Одеса, там кусок через Молдову проходить)... Більше менше 100-110 можна їхати без проблем;-) Наглих ям нема...
Місцеві самі в шоці, кажуть в житті такого не було -хунтавіновата >:D<
Місцеві самі в шоці, кажуть в житті такого не було -хунтавіновата >:D<
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра
Симон Петлюра
- Контактна інформація:
Myself, то значить зйбс....Серьога був в приморську каже що ОПА....
ти був там у Люди? у Моря?
ти був там у Люди? у Моря?

- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Taras:), тобто "ОПА"?
- Myself
- Контактна інформація:
Так. З мене пиво за файну порадуTaras:) писав: ти був там у Люди? у Моря?

Добре місце. Максимум з того, що можна витиснути з Одеської області

Симон Петлюра
Симон Петлюра
- serega_l1
- Ім'я:Сергій
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 4 рази
- Контактна інформація:
Приїхав вчора ввечері. Не знаю що для кого нормальна дорога, але, від Білгород_дністровського на Монаше Сарату Татарбунари її немає, від Татарбунар, реально окуївав, коли приїхав в Приморське, то від того недорозваленого совдепу і моря через камиші, моя жінка ЗАПЛАКАЛА!!!, я тупо розвернув машину і поїхав в Затоку, вже в ранці побачив, що всі місцеві валять полем, зїхав сам і не пошкодува - втикаєш 4-ту і котишся 50-60, а по асфальту 2-3тя і ями на ціле колесо, ще й підступні в тіні. Від білгорода до Затоки і Одеси не спорю 6-та і поза 100. Сподівався, що за 8 років в Затоці щось змінилось... Дійсно, змінилось - набудували кучу "гвотелів", номери в яких коштують космос, а в мене ванна кімната більша за ті голубятні. Минулого року в Болгарії я платив 25 у.о. за двокімнатний номер з кухнею, в тій ОПІ 50 за конуру з переносною електроплиткою, навіть без мікрохвильовки і цyко, коврика в душовій
Хто як, але я більше туди ні ногою ні колесом, або доскладаю на цивілізований відпочинок, де тебе поважають і ставляться відповідно, а не роблять "одолжение" без жодного сервісу, намагаються напастой напарити, а ти за це ще й платиш і ще тіпа винен. Якби не малий, бо пообіцяв дитині море, я ще в Приморському зняв би номер відіспався і поїхав тратити гроші в Карпати, де нам завжди раді і сервіс на висоті, а не сидів в тому недороздолбаному совдепі... Набудували кучу баз, з псячими будками замість номерів, ітріть я злий з того відпочинку

- serega_l1
- Контактна інформація:
І ще, якщо і далі буде така жара, старайтесь їхати вдень, бо рух для вантажівок вдень обмежений і після 20-21год, трафляєся дупа на дорозі, десь між Бродами і Буськом на зустріч мені вилетіла та вся орда і я прозрів, змучений тим всім відпочинком і дорогою, від Буська зробив лише один обгін. Машина вродь жива, як розгрузив, але перепровірю. Від Затоки до Львова через Б.Церкву Фастів Бишів майже 1000, вдень проходиться на ура, але по широкій і нормальній дорозі ідеться без напрягу напастой на 3000обертів. Назад одеська траса краща. На КПП між Буськом і Львовом ті абреки стоять з візиром, більше ніде такого не бачив.
- Myself
- Контактна інформація:
serega_l1, ну і хто тобі винен?
Без образ, але ти хіба не знав, куди їдеш?
І ще: як можна з дитиною їхати в непровірене місце? Без рекомендацій від знайомих, як мінімум? Бо дешевше?
Я в жодному разі не захищаю хапуг, але в даному випадку ти сам собі створив більшість вищеописаних проблем

Я в жодному разі не захищаю хапуг, але в даному випадку ти сам собі створив більшість вищеописаних проблем

Симон Петлюра
Симон Петлюра
- serega_l1
- Контактна інформація:
Myself, створив, вигріб з того лайна і урок засвоїв: фото і описи одні, а по факту - клоака, гіршої за яку я ще не бачив. Я нікого не звинувачував, а висловив свою думку і дав поради, а не вчив когось жити. Я, в охамівшому Криму, завжди знаходив місце, але я хоч знав за що плачу гроші, і отримував задоволення від того відпочинку, а тут
Я в Форосі в серпні знімав хату на 4-х , дешевше ніж ту конуру в затоці, от у що вилилась анексія, колишній комсомол, що живе в одеській області зійшов з розуму. 8 років тому там було те саме, але за копійки, а тепер оюфіли...
Поки люди не перестануть платити гроші за той відстій, доти той відстій буде існувати і коштувати дорожче ніж Європа
Всім гарного відпочинку. Робіть закордонні паспорти, або їздіть в Наші Чудові Карпати!!!

Поки люди не перестануть платити гроші за той відстій, доти той відстій буде існувати і коштувати дорожче ніж Європа

Всім гарного відпочинку. Робіть закордонні паспорти, або їздіть в Наші Чудові Карпати!!!
- Mick
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Також був в Затоці минулого тижня і дуже радий що були там всього 4 дні, якби не час потрачений на дорогу і одного дня б там не протримався. Ціни на житло в повному ауті, житло в якихось будках коштує в районі 200-300 за дерев'яну будку з умовами десь я так розумію за межами тієї ж будки. Двохмісний номер який є плюс мінус чистим і там хочаб є туалет з душом в номері, хоча цей номер реально і до двох зіркового не буде дотягувати коштує 700грн, при тому вам там постіль і за 10 днів проживання не змінять
. Коли шукаєш житло то відношення самих людей просто шокує, вони вважають, що вони живуть на якомусь забугорному півострові і їхнє море цілюще і томутакі ціни. Більш хамовитіших людей я реально не бачив хоча й теж колись часто їздив в Крим. Висоновок один в Одеську область більше ні ногою навіть за бесплатно, хіба в саму Одесу чисто як по місту погуляти.

- serega_l1
- Контактна інформація:
перед поїздкою перевіряю машину, дитині беру все необхідне, і постійно повний бак, тому місце не має значення, в момент воно міняється. В кріслі він сидить спокійно, наприклад дорогу з "сратоки", ну з перервами і відпочинками, піцами і морозивом... Хтось може на місці не доїхати і сидіти плакати... Кароч: море є море, а болото і Верещиці є, тіко дешевше і ближче.Myself писав: ще: як можна з дитиною їхати в непровірене місце?
- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
теж був в Затоці минулого тижня, ціни на житло космос, умови ужас, ціни на продукти мегакосмос

Mick писав: Висоновок один в Одеську область більше ні ногою навіть за бесплатно,

Work hard! Play hard!
- serega_l1
- Контактна інформація:
Mick, +100500
роби паспорт і візу, або Карпати, бо в нас більше адекватного моря немає...
роби паспорт і візу, або Карпати, бо в нас більше адекватного моря немає...
- BOXER
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
+1. для мене в Україні відпочинок на морі це хіба ПУК (Форос і Сімеїз), який наразі недоступний, або на крайняк м. Южний (маю там друзів, був двічі). все решта - компроміс із самим собою і своїм баченням відпочинку і комфорту.serega_l1 писав: Поки люди не перестануть платити гроші за той відстій, доти той відстій буде існувати і коштувати дорожче ніж Європа
Sad, but true.
- serega_l1
- Контактна інформація:
Dexter, +++
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей