Організація та планування подорожей

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Одеса і місця поблизу
BOXER
Стать:чоловік
Номер:5666
Дякував (ла): 78 рази
Подякували: 23 рази
Re: Одеса і місця поблизу

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 12:53

Mick писав: Більш хамовитіших людей я реально не бачив хоча й теж колись часто їздив в Крим.
то називаєцця совдепія, вони думають раз Крим закритий, то всі українці будуть їм, приморським, ноги цілувати і дякувати за доступ до моря.
Sad, but true.

serega_l1
Ім'я:Сергій
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 4 рази
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 13:02

BOXER, та думав я в Южному зняти хату, але, по фотках, все було якось далеко до моря, а ми хотіли щоб малий на березі торчав. Тому відкинули цей варіант, а дарма, бо в Форосі на хаті був торч, ну як в себе вдома, тільки на морі... По всій Україні жара в сратоці 4 дні дощ :shock :facepalm :bad :angry і всі покусані і злі :angry :angry :angry Хоч дорога в нас класна, і заправки якісь європейські, бо там цка совдеп і пєрєсмєнка :facepalm :dontknow

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 13:08

BOXER, "не сыпь мне соль на рану", ..у.вішого відпочинку я не мав... Якби не малий просився на море, то свалив и в перший день... А як спитав, коли поїдем додому, то наступного вечора був вдома...

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 13:10

serega_l1 писав: але, по фотках, все було якось далеко до моря
ну так, пляж там невеликий і до нього треба парусот метрів прочалапати від найближчих 5типоверхівок.
Sad, but true.

Dexter
Дякував (ла): 37 рази
Подякували: 187 рази

Повідомлення Dexter » Сер, 26 серпня 2015, 13:11

serega_l1, а мені поф на дощ, я в дощ ходив плавати :D ...бо в мене був такий страшний номер і ніякого телевізора або wi fi, шо хотілось застрілитись :bad

замітив таку штуку - в Славську важко знайти номер без wi fi...а в Затоці важко знайти номер з wi fi ... а якщо wi fi є, то на брамі висить табличка великим шрифтом "Є WI FI" .... грьобаний совок
Work hard! Play hard!

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 13:19

Dexter, :D
Sad, but true.

Mick
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 0
Контактна інформація:

Повідомлення Mick » Сер, 26 серпня 2015, 13:19

serega_l1 писав: Mick, +100500
роби паспорт і візу, або Карпати, бо в нас більше адекватного моря немає...
паспорт і віза вже давно є і юзається регулярно, просто не у всієї компанії є віза і відповідно коли хочемо разом кудись їхати приходиться вибирати щось в межах нашої країни.
З мене друг спочатку сміявся типу, що я приїхав після всяких Італій, Грецій, Дубай і тд, тому так на це все дивлюсь, але потім і сам зрозумів що там реально *опа.
Постає питання чому в тому ж Закарпатті за адекватні гроші - адекватні умови і відношення людей які справді радіють що ти їм даєш можливість заробити гроші, тоді як в грьобаній Затоці ти платиш гроші яких та чи інша послуга й близько не вартує, а на тебе дивляться як на маленьке напів випите пиво :D :boxed

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 13:25

Dexter писав: а мені поф на дощ, я в дощ ходив плавати
мені також, але не 4-річній дитині, ну тут вже погода, але, просто, все зійшлось паршиво... Повторюсь, але, більше нас там не буде!!!

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Сер, 26 серпня 2015, 13:47

serega_l1 писав: море є море, а болото і Верещиці є, тіко дешевше і ближче.
:D :shout :first

Їздив з дітьми і жінкою в Курортне (від Затоки через Сергеєвку км 30-40, по нормальній дорозі). Будакська коса. База - на пляжі, море шумить під балконом. Двокімнатний (інакше нахєр таке море! :-D ) номер з кондюком, туалетом, душом (вода хол\гар постійно), тєлєком, холодильником і великим балконом-терасою - 900 грн/доба. Постіль міняли тричі. Харчування - кафешки онлі (в мене основна умова була - навіть теоретична відсутність кухні, щоб жінка на страждала фігньою, а відпочивала). Не обмежували себе ні в чому, їли що хотілось - за 600 грн\день на всіх не переступили ні разу.
Так, не Туреччина (останні пару років їздив в 5*, але ж війна, криза, якось невдобно :ninja )... Вирішили цього літа посурогатити... Чесно, чекав на гірше. Нормально було. Навіть коли вертались, то питав в малої, шо ліпше: 2 тижні в Туреччині, чи 1,5 місяці тут? І мала не роздумуючи сказала "канєшна тут" :-D

16 днів (а на менше дітей нєфіг возити) стало нам десь коло $1К. В Туреччині я завжди платив більше $3К (нас четверо, а цього року вже й за місце в літаку для меншої би доплачував)... От і будь мудрий...

Хоча ясно що за якістю сервісу - то не порівнювані речі. Але якщо пошукати - то можна знайти щось більш-менш подібне...
До речі - наводка була від Тарас:-), за щому дуже вдячний ;-) :beer

А, і ще: місця бронювали в квітні, в травні вільних місць вже не було :ninja Це до теми планування, пошуку місця і т.д :sing Хороше порожнім не буває ;) :D
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 14:22

Myself, скучаю, за Кримом дуже :panic , бо то все не те... Готувати для нас прикол, любим жити як вдома, і то не напряг... Був Єбіпті 2 тижні, за копійки на 3-х на новий рік, но воно не то, хочем пейзаж і незалежність від тих всіх бариг :angry Жінка боїться літати, тому і попхались туда. Буде можливість, то запакуєм "Ласточку" і рванем до італьяшок... Як на мене, "лучше меньше, да лучше"... Ше на якийсь перевал в альпи заїдем і оримаєм задоволення. Тре кемпер купляти :bebe , де сподобалось, там став і срати на іхні замути... Кароч, можем спорити довго, але у всіх свій погляд на відпочинок, но наше море -то "опа!!! ЗА ЩО ТАКІ ГРОШІ? На Трансфагараші номер з ванною 25 у.е., шикарний, з халатами і тапками. Цко, в Вознесенську отель за копійки, величезний номер, халати і.т.д., навіть не перевіряли при виїзді... Забийте вже на той совдеп... Чому всі їздили в Крим?, бо там поєднання повітря гірського можевелового з морським!!! Всі тубіки лікувались там, всі дихальні хвороби - там. А ще, там дуже красиво, і за це не впадло заплатити, хочаб, щоб підхавати шашлів не Ай_Петрі і катнутись на канатці. Давіть ті сратоки, лишіть їх раз без бабла, і буде сервіс, але болото не стане морем.................

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 14:30

serega_l1 писав: Буде можливість, то запакуєм "Ласточку" і рванем до італьяшок... Як на мене, "лучше меньше, да лучше"... Ше на якийсь перевал в альпи заїдем і оримаєм задоволення. Тре кемпер купляти
теж про кемпер подумую в придачу до якогось кросовера чи мінівена :happy і тоді можна хоч на місяць по Європі кататись.
Sad, but true.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 14:49

BOXER, я таку будку хочу, яка сама їде, бо ті з прицепами важко дуже їдуть, хіба америкоса якогось з V8 (але в "Старому Світі" мало доріг для американських "сараїв"). Пілять, кіко того життя... Взяв відпустку і покотився (на Трансфагараші було більше кемперів ніж суперкарів), перед тим все порахував і забронював..., і їдеш куди тобі хочеться... эбaв я більше такий відпочинок...
Знову ж таки: всім гарно відпочити.

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 16:09

serega_l1 писав: я таку будку хочу, яка сама їде
покажи які.
Sad, but true.

serega_l1
Контактна інформація:

Повідомлення serega_l1 » Сер, 26 серпня 2015, 17:27

BOXER, ззовні розумію, та ше не вникав. Тіпа якогось буса великого, де попереду місця, а позаду хата, ще й з надбудовою. Бачив такі, але ще не уточняв... Але, з вигляду, тєма... І база коротша, ніж причеп.

puzzo
Подякували: 0

Повідомлення puzzo » Сер, 26 серпня 2015, 17:45

serega_l1, така нормальна буда, яка сама іде, коштує десь так як разів 20 на якісний відпочинок з'їздити з родиною. :shock
Ну і відпочинок явно не безкоштовний буде-витрати на місця для кемпінгу, пальне з досить немалим розходом, оплата платних доріг по інших тарифах, обслуговуваня сортіру і ще купа всього.
Рекомендував би спробувати взяти такий будиночок для початку в оренду. Ціна такого хорошого, у Львівській канторі у цей період 85 євро за добу, здають тільки по Європі.

Romko
Ім'я:Роман
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 29 рази

Повідомлення Romko » Сер, 26 серпня 2015, 21:57

хлопці, я розумію, що після Європи і навіть Туреччини з Єгиптом - Затока і тому подібне це ....ОПА, але що ж Ви хотіли коли туди їхали в непровірені місця і т.д. ? Європейського сервісу :shout :D ? це ж Україна [цензура] :D

я просто напишу +100 до посту Myself, минулого року відпочивав на Будаській косі за 50м від моря за 250 грн за номер з кондюком душем і всіма вигодами з балконом з столиком, WiFi і т.д.- навіть за розкладне крісло для дитини грошей не брали... харчувались там же в готелі (була велика столова) з величезним вибором хавки 200-300 грн в день разом з пивом і всіма пріколами на пляжі - потолок...- хто хотів готувати сам - будь-ласка - на території готелю були для цього місця з плитами газовими, мангалами, посудомийками і т.д. - і був задоволений ...
цього року катнув в ЖП :D, ... - от пишу просто з номера - WiFi тут є :D :D - да від кількості народу на пляжах просто офігів, але якось швидко до цього привикли - бо ж їхали відпочивати - номер 3х місний з кондюком, теліком з всіма вигодами, постіль міняють раз в 5 днів, прибирають раз в 3.. бронював в кінці липня- 660 грн доба...+ - на території пансіонату великий басейн з лежаками, стоянка для машини, великий дитячий майданчик, тринажерний майданчик - що ще хотіти?
хавчик -400-600 грн в день з пивом і вином з головою хватає - також керуємось принципом, що нєфіг жінці готувати у відпустці- ... - море значно чистіше ніж в затоці, тільки багато медуз, що трохи харить..., але терпимо - для дітей рай...
одним словом рахуйте самі ;) , але відпустка раз у рік і до неї вже якось можна краще підготуватись - особливо коли вона буде проходити на території неньки)))

BOXER

Повідомлення BOXER » Сер, 26 серпня 2015, 22:21

Romko писав: але відпустка раз у рік і до неї вже якось можна краще підготуватись
такі да, підшкребти бабла і спланувати поїздку в Європу :-)
Sad, but true.

Fresh83
Ім'я:Олег
Подякували: 0

Повідомлення Fresh83 » Чет, 27 серпня 2015, 02:03

serega_l1, Я так зрозумів, тобі конкретно не підфартило з погодою, там зараз знову жара. А що заважало катнутись ще 20 км в сторону Кароліно-Бугаз? Там є варіанти від 100 грн (де сам жив) за 300м від моря і до 600 грн на самому березі моря з кондюками і всім іншим?
Під час відпочинку цого року неодноразово був у Затоці, чи Лиманській - чисто заради екскурсії, і щоб діти мали де випустити пар. Але кожен раз переконувався, що там би не жив - дуже шумно, брудно і незатишно - для мене то не відпочинок. Тому трохи співчуваю і дійсно не раджу їхати кудись, особливо з дитиною, без рекомендацій.

Fobos
Рятівник форуму
Ім'я:Юра
Дякував (ла): 138 рази
Подякували: 9 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Fobos » Чет, 27 серпня 2015, 09:59

То я в Затоці фоткав. До речі, ми ходили на лиман купатись час від часу, там спокійно, немає народу, класне дно і прозора вода, на тих дачах в невеликих готельчиках дуже гарні номери з кондюками і тд і тп здають по 400-450грн. за 3ох місний номер, прибирають раз в 2 дні, ну до моря там іти хвилин 10 але до лиману 1хв.
Зображення
Ford?

Myself
Ім'я:Oleksandr
Номер:ВС 0990 ВО
Дякував (ла): 19 рази
Подякували: 71 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Myself » Чет, 27 серпня 2015, 10:37

serega_l1 писав: Myself, скучаю, за Кримом дуже , бо то все не те...
+100500... Любив дуже цей кусок країни, по місяцю-півтора щороку там сім"ю тримав... :confused
Fobos, :bad скільки народу :shock В Курортному було в рази менше...
"Нам не страшні московські воші. Нам страшні українські гниди."
Симон Петлюра

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей