шо за тьола зліва з чимось в роті?Fobos писав: То я в Затоці фоткав.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
шо за тьола зліва з чимось в роті?Fobos писав: То я в Затоці фоткав.
BOXER писав:
шо за тьола зліва з чимось в роті?
походу п"є одеколонBOXER писав: шо за тьола зліва з чимось в роті?
та я все там об"їздив, і ніXY-я нормального там немає. Може хто хоче мені доказувати, що там нормално, але я в то не повірю, бо за 8 років стало гірше... Крим, всіма огавканий, давав за меньші гроші більше!!! Кароч, я все сказав про Одесу, загалом, і, конкретно, сратоку... Кожен сам собі господар і сам вирішує куди їхати. Давайте конкрені місця, суми, дороги, відгуки і.т.д... Для цього створені такі теме, а не щоб комусь доказувати... Я ж вам не пишу, що "кайфуйте в свому болоті", зате, ви мені не полінились настрочити, що я сам знав... З багатьох тут на форумі написаних пустих постів, єдині, які, реально, працюють, то MAESTRO!!! Вони відповідають істині. ДякуюFresh83 писав: А що заважало катнутись ще 20 км
співчуваюigorok писав: я зараз в приморському
і я про те ж...igorok писав: але реалізовано то все як в радянські часи
мій хресний живе в Цюрупинську, і почуваюсь повним ідіотом, що не послухав його минулого року і попер в іпучу годеську обл... Його син був з дітьми десь під Скадовськом і всім задоволений. Ціни нормальні були, обслуговування постсовдеп, але тим, хто з 2-х років "дікарьом" шарився (правда на ЮБК), цілком терпимо. Єдине,що не дуже йому сподобалось, то степ, ракушняк на пляжі, медузи і водорослі, але таке багато де є, той самий Залізний Порт. Цього року ще нічого не пробивав, але думаю, мало що змінилось.Yelik писав: Можливо комусь буде цікаво.
а де хоч був? Бо я вже боюсь в нас на море їхати... Так оборзіли, як Крим віджалиTaras:) писав: звіт з описом накалякаю
та я теж особо не мучився, але вже писав, що лінза випригнула з кріплень, , я якраз проїхав Броди; коли настала десята година і пустили фури на трасу і їх стільки повалило, що до самого Львова я лише двічі обігнавigorok писав: ніц не мучився, в 12:00 виїхав і в 02:00 був дома
не вірю, чи щось знайду за внятні лаве і не впевнений чи воно мені требаtarik_ua писав:Цікавить кімната на 4ос., або 2 кімнати по 2 ос. в кожній десь на узбережжі від Южного до Затоки, враження, умови, помірні ціни. фото було б супер, номер тел. власника, хто де був.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей