Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Акція
-
- Ім'я:Володя
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0

Акція така, можна на халяву підключитися до супер Life. З Вас ксерокопія паспорта і ви щасливий власник пакета Life де 30 грн. вже на рахунку, дзвінки в мережі безкоштовні, на інші оператори Укр. і Росії по 50 коп., плати за зєднання немає, суть контракту поповнив в місяць на 30 грн. дзвониш, не поповнив не дзвониш. Ніяких зобовязань, абонплат немає, хоч користуєшся, хоч виговорив гроші і забув.
-
Re: Акція
не надо. фірма тіпа тобі 30 грн. дарує, яких ти мав заплатити за пакет. Life прікольна штука, тільки покриття ше де-не-де тре підтянути. Але на халяву говорити ітак класно. Виходе в місяць дзвониш необмежено на лайф і від 60 хв. на інші напрямки. + постійно якіта грошові акції, не зговорив цих 30 грн. за місяць вони перекидаються на інший місяць. Лайф це найвигідніші дзвінки за кордон - 1 грн. в любу точку світу. Вигідні пакети інтернету. і т.д...
- Jarevych
- Тюнінг клуб
- Ім'я:Ярік
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 82 рази
- Контактна інформація:
Wirus, ти забув дописати шо як мінімум пів року тре кожен місяць обовязково поповнювати на 30 грн (чи 50), які у випадку не зговорення йдуть тобі на бонусний рахунок.
тариф називається Супер Ліфе...
кароч, в кого є з ким говорити по лайфу беріть, кому так аби був, то краще за 10 грн візьміть звичайний Вільний
тариф називається Супер Ліфе...
кароч, в кого є з ким говорити по лайфу беріть, кому так аби був, то краще за 10 грн візьміть звичайний Вільний
Машина не жінка , помилок не пробачає
-
через півроку можна розірвати договір. те що ти пишеш це Київстар - півроку мінімум тре поповняти рахунок бо воно полюбе 15 грн. + ПФ знімає за абонплату. Тут якщо ти не поповниш в тебе просто відключаються вихідні послуги, не зможеш ні дзвонити ні писати. На лайфі нема можливості зайти в мінус. Є лайф центри і все це можна взнати, але якшо прийти і сказати нагло шо буде якшо я викину його, то в крашчому випадку промовчуть, такі клієнти нікому не потрібні.
І про лайф за 10 гривень - 5 грн. на рахунку (за які тре заплатити 10 грн.), в лайфі халява на протязі перших 10 днів, дальше треба поповнити бо буде по 25 коп. на лайф, на інші номера 1 грн., далі шо місяця по 25 грн. поповняти шоб не платити на лайф. в цьому випадку получається економія 5 грн. порівняно з контрактом.
Порівняєм: вільний в мережі не обмежено і 25 хв. на інші (25 грн./міс.)
супер в мережі не обмежено і 60 хв. на інші (30 грн./міс.)
нижче бланк договору.
Акція спрямована для тих хто хоче коритуватися!
І про лайф за 10 гривень - 5 грн. на рахунку (за які тре заплатити 10 грн.), в лайфі халява на протязі перших 10 днів, дальше треба поповнити бо буде по 25 коп. на лайф, на інші номера 1 грн., далі шо місяця по 25 грн. поповняти шоб не платити на лайф. в цьому випадку получається економія 5 грн. порівняно з контрактом.
Порівняєм: вільний в мережі не обмежено і 25 хв. на інші (25 грн./міс.)
супер в мережі не обмежено і 60 хв. на інші (30 грн./міс.)
нижче бланк договору.
Акція спрямована для тих хто хоче коритуватися!
-
Lui, можна попробувати. треба першу, другу сторінку і прописку, якщо є друга фотка то ше їх.
igorok, можна але це в ексклюзивну точку, поповниш рахунок, підпишеш ті бумажки і всьо.
igorok, можна але це в ексклюзивну точку, поповниш рахунок, підпишеш ті бумажки і всьо.
- igorok
- Ім'я:Ігор
- Дякував (ла): 5 рази
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
В яку ексклюзивну точку? На скільки попвняти тре, в тебе можна таке зробити? і ше ці умови зберігаються?Wirus писав: можна але це в ексклюзивну точку, поповниш рахунок
Wirus писав: можна на халяву підключитися до супер Life. З Вас ксерокопія паспорта і ви щасливий власник пакета Life де 30 грн. вже на рахунку
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 24 гостей