електрику не лільки для опеля роблять ,і не тільки електрику .в Украні багато чого роблятьHacK писав: електрика, не чув, щоб там були проблеми,

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
електрику не лільки для опеля роблять ,і не тільки електрику .в Украні багато чого роблятьHacK писав: електрика, не чув, щоб там були проблеми,
Не видумуй, має товариш, так само купляв в перекупів, вже другий рік не може до пуття довести, розхід космос...ostin777powers писав: Цікаво як там 4*4 ..боя мав спортежа...там це скоріше мінус ніж плюсяк починає сипатись то попандос космічний просто
![]()
я тебе здивую, але і в Ауді і в Фольців і в БМВ і Мерсів, багато українсько електроніки)Електрика - українська
Deep_Shadow писав: 1. Шумки - 0.
2. Розіхд - космічний. 1.6 на 5-тій - 2500 обортів. Якщо ізітронік, то взагалі песець.
3. Електрика - українська.
Дейстивельно, а фабію 2-гу, хоча вона мене також не пре, проте Октавія Тур, то як Моніка Беллуччі, вона ніколи не буде староюBAKS писав: Чому Октавії не розглядаєте?
дехто вже 10 років чекаєsoviet писав:Доречі, от то також не заню чекати щоб те мито відмінили, чи не чекати, бо є авта, які мені подобаються, але от троха не популярні вони)))
та нуууsoviet писав:Дейстивельно, а фабію 2-гу, хоча вона мене також не пре, проте Октавія Тур, то як Моніка Беллуччі, вона ніколи не буде староюBAKS писав: Чому Октавії не розглядаєте?
Чекай є люди, які на Е34, гольф2 і т.д. "надрачують", тут усе діло смаку.Kritik писав: Тур це вже не то шо минуле століття, це вже минуле тисячоліття)
Просто, те авто яке я хочу вкрай рідке та не популярне у нас, а так маю 2-ві машини, які я купував у салоні, до чого ти, то сказав не розумію, повторюю те авто яке мені імпонує не популярне у нас.Kritik писав: дехто вже 10 років чекає
і ти почекай
Та перестань, яке іздєватєльство) не нав'язуй своєї хибної думки нікому. 50% тих октав з 1.6 і їздять люди, а тобі іздєватєльство)) не спорю, взяти пересісти з 1.8Т на 1.6 - буде трохи тупняк, але не на стільки, як ти описуєш. Говорю ще раз - як кому, нехай чоловік попробує проїхатись - може і підійде.САХАР писав:На убогий тур 1.6 мотор?Ну это издевательство.На поинтереснее кинуть сзади тормозные диски и будет интересная машинка.Я послушал дурак что дорого-своего 3 года правда но чеха отдал за 8200 дурак.Счас и рядом стоящего за эти деньги нет.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей