І що було краще? Не врахвуючи технічні питання, отак для душі?

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Якби був в тому прайсі, то я пергий в черзі...T5-R писав:ostin777powers писав: для душі?Для душі це Порш 911
Якщо для душі, шукай щось такого типу ))ostin777powers писав: Не врахвуючи технічні питання, отак для душі?
Ванга то тиsoviet писав: їздиш через поворот на Жирівку ?
проблема в тому, що нема шо взяти..хетчів не багато, єдине варте уваге в хмельницьку...і то тільки по словахRomko писав: бери Маздай, раз так подобаэться і нікого не слухай
ну то в стиліandriy320e30 писав: добре як скажеш
andriy320e30 писав: турба може і зхаває .мотор ні . по трасі можуть клапани згоріти на раздва .
andriy320e30 писав: воно і 300 наїздить поки по педалі на трасі не даш . там має бути спец настройка з вприском бензини . без сенсора темп вихлопу і лямбди ніхто не настроє нрмально .в нас в більшості всьой газ то колоз страшний
не ставте люди гбо на турбо-мотор, тим більше у ЛьвовіT5-R писав: Кажуть, що газ для турби треба якось спеціально налаштовувати. як воно робиться незнаю, але знаю що роблять таке у Тернополі та Харкові.
я знаю як. поворяють сигна з компа +корекціяRomko писав: для початку розберись що таке пропан-бутан і як налаштовуються газові мозги
ок ти міряв сенсором egt. бо на бенз міряю .мотор на 95ті макс 07 бара тримає після 180км короче на 5ті .дальше росте температура поф на якій суміші . кути в притик . на спиртові чуть краще но не сильно .а шо буде на сухому газі?Romko писав: варіатор УОЗ і ноу проблем і темп. вихлопа в нормі
пацани я швидше 120 не катаюandriy320e30 писав: римає після 180км
нічо не буде . ризик тільки на довгочасних нагрузках при 5-7к обostin777powers писав: пацани я швидше 120 не катаю думаю ннічо не буде тому мотору
датчиком егт не міряв - бо не маю такого, якщо позичиш можу помірятиandriy320e30 писав: ок ти міряв сенсором egt. бо на бенз міряю .мотор на 95ті макс 07 бара тримає після 180км короче на 5ті .дальше росте температура поф на якій суміші . кути в притик . на спиртові чуть краще но не сильно .а шо буде на сухому газі?
Ну я так не катаю, ні одну машину не кррутив так сильно до 7andriy320e30 писав: довгочасних нагрузках при 5-7к об
ну так при повному газі він так і робить .тільки шдк може бачити правильну суміш .ти настроював по шдк в режимі повний газ? або давай переїдьдься на газу по трасі на шв 180-200Romko писав: - в режимі відкритого циклу, коли бенз. блок наливає +30-40% бензи ігноруючи лямбду - для газової суміші це може бути смерть - обмежити подачу газу (таке може тільки BRC наразі)...
- переключення на великих обертах на бенз, або його підмішування...
ясєн фиг шо бенз охолоджує циліндр ,при такті впуску .а ще краще оходжує вода ,яку ставлять майже всі на нормальний наддувRomko писав: може бензин охолоджує камеру згоряння
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей