меган типу кручеg0nzales писав: метал тоненький, шумки рахуй нема

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
меган типу кручеg0nzales писав: метал тоненький, шумки рахуй нема
Ну найди мне шрус на Чери А-5 2014года A21-XLB3AF2203030V -хочу увидетьg0nzales писав: то запчастини знайти не проблема
Не знаю за меган, але багато хто з власників 10+ річного німця дивується з товщини металу на сучасних авто, причому не тільки китайцях, але і корейцях, і французах, і італійцях. Ну а шумка то таке, на рівній дорозі нормально, а на брусчатці то хіба в Е+ класі тихо, всі решта диринчать як тіко можуть.andreyclk писав:меган типу кручеg0nzales писав: метал тоненький, шумки рахуй нема
Запитай в хлопців на http://cheryec.at.ua/ або по каталогу в них глянь, може навіть в наявності є.САХАР писав:Ну найди мне шрус на Чери А-5 2014года A21-XLB3AF2203030V -хочу увидетьg0nzales писав: то запчастини знайти не проблема
"колись" то коли?andriy320e30 писав: товар не якісний .все розсипається .ніякго ресурсу.
в мене колись мопед був китайський [цензура]
Не всі на німцях їздять,для тих ж власників мегана емгранд буде на клас вищимg0nzales писав: німця
Нету нигде-вот так и половина запчастей по коробке и мотору а они тпм не особо долговечные.Машины поставляют а запчасти забили.Но пока на себе кто-то не прочухает-не поверит.Теперь внимание ресурс у человека возрастом больше 45 и стилем езды пенсионерским.Стойки все 4-52тыс,шрус59тыс и по мелочи пол машины.g0nzales писав: Запитай в хлопців на http://cheryec.at.ua/ або по каталогу в них глянь, може навіть в наявності є.
Повір мені, навіть власники мегана дивляться на емгранд як на УГandreyclk писав:Не всі на німцях їздять,для тих ж власників мегана емгранд буде на клас вищимg0nzales писав: німця
Dexter писав:"колись" то коли?andriy320e30 писав: товар не якісний .все розсипається .ніякго ресурсу.
в мене колись мопед був китайський [цензура]
розкажіть щось про Джилі і Чері 2014-2015 років
Джилі МК-Кросс такий нічо, ціна 187 тисяч грн, дві подушки, кондюк, 4 есп і 5 років гарантії, мотор по ліцензії від Тойоти Короли
в кінці року має появитися рестайлінг, цікаво наскільки дорожчий буде
дивно, форумчанин ugine вроді здоровий бугай, але якось їздить на старому мк-кросіsapphir писав: зі своїми 180 см не зміг назад достатньо відсунути сідушку - тупо салазок не хватило
Вони як водії вазів і ланосів на всі інші авто дивяться як на ГAndrewK писав: власники мегана дивляться на емгранд як на УГ
andreyclk писав: AndrewK написав:
власники мегана дивляться на емгранд як на УГ
Вони як водії вазів і ланосів на всі інші авто дивяться як на Г
А чим тішитись? А то я емгранд не бачив і не їздив. Китайозу брати то хіба куку або СК за пару баксів на розстріл. А відвалити 10+ за китайозуandreyclk писав:Вони як водії вазів і ланосів на всі інші авто дивяться як на ГAndrewK писав: власники мегана дивляться на емгранд як на УГ
andriy320e30 Якшо не секрет то які саме машини ти робив? (марка модель)мало аргументів. я двараза робив китайців правда по кузову .то прото жах які машини
а в мене їх було не одинв мене колись мопед був китайський [цензура]
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей