Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
BOXER писав: ага, особливо функціонально буде ота дерев"яна підлога
бгг, в мене сусід, об"єднав балкон з кухнею, зашив його і ще добудував консольний балкон. І це все при площі під 100кв :))) Так що рагулів і ідіотів в нас ціла купа))) Тому вихід тільки один - будуватись з парканом в 3метри :)))pikach00 писав: не рівняй балкон в конурі на 40м, і в новобуді де хата наприклад 100м, так ше балкон склять ідіоти.
Підозрюю що там і "реальна" хата з "реальною" ціною за квадрат. Це ж не Набережнийpikach00 писав:реальний балкон на бойківській
Orest писав:sapphir, яка різниця в ціні квартири, чи будинку, хто будував і де він знаходиться?))))
Саме так, але і в такому дорогому будинку з великими квартирами знаходяться ідіоти яким замало місця і будуть уродувати будинок.sapphir писав: Підозрюю що там і "реальна" хата з "реальною" ціною за квадрат. Це ж не Набережний
Розчарую тебе, але не має...є різниця тільки в головіsapphir писав:Є різниця - хто там а хто там буде жити.
Orest писав:Розчарую тебе, але не має...є різниця тільки в головіsapphir писав:Є різниця - хто там а хто там буде жити.
супер. тільки то сезонно. при чому під час "сезону" разів з надцять його забирають в хату.pikach00 писав: реальний балкон на бойківській
то нам опиратись на штрафи в інших країнах? сильно))Orest писав: там такі штрафи, що навіть мокру білизну не можна вішати вище перил!!!, щоб не було видно з вулиці.
Чомусь в цивілізованих країнах таких проблем нема. Цікаво чому? Бо вони не рагулі. І думають про інших теж, але не тільки про себе. Ну і плюс закони такі що анальне покарання стримує. У нас блін привикли що навіть якщо буде штраф за нищення фасаду, то мізерний. Так і живемо в тому рагульському суспільстві.BOXER писав: ви женіться, народіть 1-2-3 дітей, а тоді порозказуєте тут про простір, площу і красу
BOXER писав: я не за тотальне скління.
я
1) пояснюю чому воно декому потрібне,
2) за те шоб фасад виглядав нормально. ше раз - приклад Доброї оселі. чим фасад не подобається? а уявляєте оті балкони, які виходять на Кн.Ольги відкритими зробити? і цілодобово його мити))
Orest писав: ти знаєш для чого взагалі балкони в багатоквартирних житлових будинках?
ше скажи шо для евакуація при пожежі. я вже таке чувOrest писав: ти не відповів на моє запитання!)))
pikach00 писав: У нас блін привикли що навіть якщо буде штраф за нищення фасаду, то мізерний. Так і живемо в тому рагульському суспільстві.
Архітектор, який проектував цей будинок, постарався спеціально для любителів шкління і ще 100%, щоб йому не було стидно показати свій обєкт через 1-2 роки після здачі! Повір я знаю про, що говорю...BOXER писав:
чому цей фасад рагульський?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 17 гостей