Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
- Vexler
- Ім'я:Віктор
- Стать:чоловік
- Номер:металевий
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 8 рази
- Контактна інформація:
Згідно офіційної інфи за 2015 рік розбили 201 Пріус
http://insurance.lviv.ua/?q=news/в-укра ... их-пріусів
Надійне страхування (097) 223-88-69 Віктор
- Babak
- Адміністратор
- Ім'я:Андрій
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Діяльність ПС. Спілкування і дії. Обговорення.
Vexler писав: Згідно офіційної інфи за 2015 рік розбили 201 Пріус
то вони на 157тачок витратили 73млн, чи на 84?Причому 157 з 201 автомобілів розбиті в Києві. В половині всіх ДТП винні патрульні, визнали в поліції. 84 автомобіля вже відремонтовані і знову вийшли на патрулювання. У поліції підкреслили, що вартість ремонту покрили страхові компанії.</p>
<p>Нагадаємо, поліція Києва почала роботу 4 липня минулого року. Майже з перших днів ДТП за участю поліцейських «Пріус» посипалися одне за іншим. Пізніше з’ясувалося, що на ремонт поліцейських автомобілів Києва необхідно 73 млн грн
http://insurance.lviv.ua/?q=news/%D0%B2 ... 1%96%D0%B2
якшо на 84 то шо з іншима 70ма тачками) і які там ремонти на 800тисгрн на тачку?
Блекджек і все таке!)
- myzikk
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 14 рази
- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Мене дивує ситуація на пішохідному переході на Науковій напроти ТРЦ Мі-100.
Встановлений минулого року дуже потрібний в цьому місці світлофор - робить свою справу на всі 100%.
А от розмітка разом з знаками що вказують на рух по лівих полосах по обидві сторони (тільки на розворот) --- реально кожних 5-10хв створюється аварійна досить небезпечна ситуація.
Раніше про це писав. Знак який вказує на рух вліво з лівою полоси -- встановлений тільки справа , поміж деревами, тому його побачити їхавши по тій самій лівій полосі (наприклад в сторону до Кульпарківської) -- хіба їхати високо , на фурі/автобусі, і то можна не побачити.
Невже тяжко причіпити ще по 1 відповідному знаку над кожною полосою ??
Чи то треба щоб була статистика ДТП ? Там реально багато народу переходить , автобусні зупинки зразу біля переходів.
Відносно недавно на перехресті вул.Стрийська - Наукова додаткові знаки над кожною полосою -- як на мене досить добре помагають орієнтуватися. Для прикладу на вїзді в місто повертати на вул.Наукову тепер добре зрозуміло що можна з обох полос з вул Стрийської
А тут Поліцаї зупиняють (прямо наздоганяють/ловлять) прямоїдучих і уявляю розмову:
Коп: "Ви порушили знак , розмітку, виписуєм постанову....
Водій: " Такого знака не бачив бо їхав в потоці машин , справа їхали тролейбуси, знаку видно не було, розмітка така що її майже не видно в сутінках, я вперше тут їду..."
Коп: " а мені пофіг , виписую, а Ви йдіть оскаржуйте..."
Виникає логічне запитання чим вони тоді кращі в таких випадках від своїх попередників ??
Ганяючись за такими порушниками по Науковій з червноми маяками і гучномовцями --- якщо протягом дня таке спостерігається дофіга разів - то складається враження що Наукова найбільш кріміногенний район міста.
Встановлений минулого року дуже потрібний в цьому місці світлофор - робить свою справу на всі 100%.
А от розмітка разом з знаками що вказують на рух по лівих полосах по обидві сторони (тільки на розворот) --- реально кожних 5-10хв створюється аварійна досить небезпечна ситуація.
Раніше про це писав. Знак який вказує на рух вліво з лівою полоси -- встановлений тільки справа , поміж деревами, тому його побачити їхавши по тій самій лівій полосі (наприклад в сторону до Кульпарківської) -- хіба їхати високо , на фурі/автобусі, і то можна не побачити.
Невже тяжко причіпити ще по 1 відповідному знаку над кожною полосою ??
Чи то треба щоб була статистика ДТП ? Там реально багато народу переходить , автобусні зупинки зразу біля переходів.
Відносно недавно на перехресті вул.Стрийська - Наукова додаткові знаки над кожною полосою -- як на мене досить добре помагають орієнтуватися. Для прикладу на вїзді в місто повертати на вул.Наукову тепер добре зрозуміло що можна з обох полос з вул Стрийської
А тут Поліцаї зупиняють (прямо наздоганяють/ловлять) прямоїдучих і уявляю розмову:
Коп: "Ви порушили знак , розмітку, виписуєм постанову....
Водій: " Такого знака не бачив бо їхав в потоці машин , справа їхали тролейбуси, знаку видно не було, розмітка така що її майже не видно в сутінках, я вперше тут їду..."
Коп: " а мені пофіг , виписую, а Ви йдіть оскаржуйте..."
Виникає логічне запитання чим вони тоді кращі в таких випадках від своїх попередників ??
Ганяючись за такими порушниками по Науковій з червноми маяками і гучномовцями --- якщо протягом дня таке спостерігається дофіга разів - то складається враження що Наукова найбільш кріміногенний район міста.
-
- Ім'я:Ігор
ROVA, нічим не кращі, бо там трьох полосна дорога і знак має показувати рух на трьох полосах ,а не на одній, так само з іншої сторони перед кільцем зробили то звуження трьох поліс в дві а знак показує звуження двох в одну і озмітка там така що ппц 

Пі по новому
- g0nzales
- Ім'я:Денис
- Номер:ВС?????Е
- Дякував (ла): 67 рази
- Подякували: 84 рази
То питання до ЛьвівАвтоДору, вони знаками і розміткою займаються. Їх просто мабуть нема кому грати, тому розмітка руху по смугах - гівно, і знаки в бур'янах.
В сусідніх країнах знаки дублюють, в окремих місцях навіть на дорозі є продубльовані знаки пріорітетів, обмеження швидкості та інші. А в нас навпаки, в певних місцях як спеціально знаки не дублюють, або вішають де прийдеться.
В сусідніх країнах знаки дублюють, в окремих місцях навіть на дорозі є продубльовані знаки пріорітетів, обмеження швидкості та інші. А в нас навпаки, в певних місцях як спеціально знаки не дублюють, або вішають де прийдеться.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер
-
- Ім'я:Alex
ROVA, +1 навіть говорив то поліцаям а вони та та, треба щось робити. Там доречі розмітка суперечить знаку, вона показує що можна наліво і прямо, а знак тільки наліво
g0nzales, львівавтодор тільки робить те що їм скаже Поліція, просто тоді не буде кого штрафувати, напевно тому і не виправляють
g0nzales, львівавтодор тільки робить те що їм скаже Поліція, просто тоді не буде кого штрафувати, напевно тому і не виправляють
- may
- Ім'я:Ihor
- Номер:7044
- Подякували: 4 рази
ДСТУ 4100:2014g0nzales писав: В сусідніх країнах знаки дублюють
Пишіть в мерію меру! Чого тут клапати?10.7.17
Знаки 5.16 і 5.18 потрібно установлювати над проїзною частиною так, щоб водії мали змогу своєчасно здійснити необхідні перестроювання. Кожний знак 5.18 потрібно розміщувати над серединою смуги, для якої його призначено.
На дорогах, що мають перед перехрестям більше ніж три смуги для руху в одну сторону, знаки 5.16 і 5.18 повинні бути установлені й попередньо у населених пунктах на відстані від 50 м до 100 м, поза ними — на відстані від 150 м до 300 м. На інших дорогах у разі необхідності знаки 5.16 і 5.18 допускають установлювати попередньо на такій самій відстані.
Поза населеними пунктами на дорогах, що мають перед перехрестям не більше ніж три, а в населених пунктах — не більше ніж дві смуги для руху в одну сторону, знак 5.16 допускають установлювати праворуч від дороги, при цьому повинен бути установлений і попередній знак 5.16.
Незнання законів не звільняє від відповідальності!
Знання, як правило, - так!
-
may, при чому тут мер ? за безпеку руху відповідає поліція
- Vusiko
- Ім'я:Олексій
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 2 рази
deepmost, ти ще не зрозумів в світлі останніх днів у всьому винен Садовий

-
- Ім'я:Ігор
deepmost, мер при тому що це йому доручилди керування містом і він патиком має дрбчити всіх інших
а то як до діла доходить то зразу всі не при ділах

Пі по новому
- may
deepmost писав: за безпеку руху відповідає поліція

Поліція до проектування схем ОДР та встановлення ТЗР ніякого відношення не має. Від слова "взагалі", точніше - мали б узгоджувати...
Це справа власника дороги!
-
may,
10.1.2 Встановлення чи демонтаж дорожніх знаків без узгодження з підрозділами Державто-
інспекції МВС України заборонено.
10.1.2 Встановлення чи демонтаж дорожніх знаків без узгодження з підрозділами Державто-
інспекції МВС України заборонено.
- may
Ні і?deepmost писав:may,
10.1.2 Встановлення чи демонтаж дорожніх знаків без узгодження з підрозділами Державтоінспекції МВС України заборонено.
Це означає, що
?deepmost писав: за безпеку руху відповідає поліція

Вони і узгодили, мабуть...
Це по-перше.
По-друге, написно:
Так що Америки ти своєю цитатою не відкрив...may писав: мали б узгоджувати...
По-третє, ДАІ вже немає!

ПС повинна організовувати контроль за додержанням НПА з питань БДР, це так.
Але у ДАІ було право видавати приписи дорожникам, обов’язкові до виконання, а у ПС - х.з.
-
в них повноважень тепер більше ніж в ДАІ так що не треба тут їх захищати. Якби вони були б такі правильні то не штрафували на тому місці конвеєром.
А по твоїй логіці винних в нас ніколи немає. А те що з безпекою там хреново а за безпеку відповідає ПС - то вони тут не при чому це піпц логіка
А по твоїй логіці винних в нас ніколи немає. А те що з безпекою там хреново а за безпеку відповідає ПС - то вони тут не при чому це піпц логіка

- ROVA
- Ім'я:Василь
- Номер:ВС....ВВ
- Подякували: 3 рази
- Контактна інформація:
Якось важко повірити що замало повноважень.
Ніхто не збирає жодної статистики?? За день , чи за тиждень/місяць кількість зафіксованих порушень в одному місці напевно вища на порядок (чи порядки) в порівнянні з іншими місцями. Якщо така статистика не змінюється протягом тривалого часу --- то типу вроді тоже не зовсім правильно щоб не звертати увагу, вияснити причину, дати свої рекомендації (якщо такі були б).
Тупо робити тільки виявлення і фіксацію -- дуже класна получається " відповідальність за безпеку руху"
В тому місці вищеописані порушення (проїзд прямо ) по такій логіці (відсутність повноважень для змін ) БУДУТЬ ПОСТІЙНО, ну або до моментів коли попаде в дтп хтось з "непростихсмертних", і почнеться пошук когось крайнього.
Ніхто не збирає жодної статистики?? За день , чи за тиждень/місяць кількість зафіксованих порушень в одному місці напевно вища на порядок (чи порядки) в порівнянні з іншими місцями. Якщо така статистика не змінюється протягом тривалого часу --- то типу вроді тоже не зовсім правильно щоб не звертати увагу, вияснити причину, дати свої рекомендації (якщо такі були б).
Тупо робити тільки виявлення і фіксацію -- дуже класна получається " відповідальність за безпеку руху"
В тому місці вищеописані порушення (проїзд прямо ) по такій логіці (відсутність повноважень для змін ) БУДУТЬ ПОСТІЙНО, ну або до моментів коли попаде в дтп хтось з "непростихсмертних", і почнеться пошук когось крайнього.
- may
deepmost писав: в них повноважень тепер більше ніж в ДАІ

Тепер давай цитату з НПА, за якою ПС може нагнути дорожників!?ПОЛОЖЕННЯ про Державну автомобільну інспекцію МВС
працівники Державтоінспекції під час виконання службових обов'язків мають право:
2) давати посадовим і службовим особам та громадянам обов'язкові для виконання приписи про усунення порушень законодавства, в тому числі правил, норм та стандартів, що стосуються забезпечення безпеки дорожнього руху, а у разі невиконання таких приписів - притягувати винних осіб до передбаченої законодавством відповідальності;

І можна бути предметно розмовляти...
П.С. Видно, що ти ніколи з владОю офіційно і письмово не спілкувався.
- may
Та шо ж ви до поліції вчепилися!?ROVA писав: Тупо робити тільки виявлення і фіксацію -- дуже класна получається " відповідальність за безпеку руху"

Це косяк дорожників - вони порушили вимоги ДЕРЖАВНОГО СТАНДАРТУ. Їм по кінцівці це і виправляти. Тому з них і починати треба!
Закон
Стаття 9. Компетенція власників автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів
До компетенції власників автомобільних доріг, вулиць та залізничних переїздів або уповноважених ними органів у сфері дорожнього руху належить:
розробка програм та здійснення заходів щодо розвитку, удосконалення, ремонту та утримання у безпечному для дорожнього руху стані доріг, вулиць та залізничних переїздів, зон відчуження;
забезпечення безпечних, економічних та комфортних умов дорожнього руху;
обладнання доріг, вулиць та залізничних переїздів технічними засобами регулювання дорожнього руху та їх утримання;
виявлення аварійно-небезпечних ділянок та місць концентрації дорожньо-транспортних пригод і впровадження у таких місцях відповідних заходів щодо удосконалення організації дорожнього руху;
забезпечення роботи спеціалізованих служб по здійсненню заходів щодо організації дорожнього руху;
організація виконання встановлених вимог щодо забезпечення безпеки дорожнього руху;
вирішення інших питань дорожнього руху згідно з чинним законодавством.
- may
Перечитай РАЗ, ДВА, ТРИ і не мели дурниць!deepmost писав: А по твоїй логіці винних в нас ніколи немає.
- may
UPD

А це цитата із стандарту який втратив чинністьdeepmost писав:may,
10.1.2 Встановлення чи демонтаж дорожніх знаків без узгодження з підрозділами Державтоінспекції МВС України заборонено.

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей