Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
- hitlos
- Ім'я:Андрій
- Стать:чоловік
- Номер:Numero Uno
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Давате разом з зменшенням розтаможки перейминуємо Україну в Шрот. Бо по іншому це назвати не можна буде. Крім того ми ітак на грані екологічної катастрофи, а ви хочете погіршити ситуацію.
Готуйтесь до того шо ви будете виїжжати з подвіря і ставати в корок, бо в кожного буде по 2-3 машини на сімю. Крім того, забудьте про дитячі майданчики клумби і газони, бо всі двори будуть заставлені машинами.
Готуйтесь до того шо ви будете виїжжати з подвіря і ставати в корок, бо в кожного буде по 2-3 машини на сімю. Крім того, забудьте про дитячі майданчики клумби і газони, бо всі двори будуть заставлені машинами.
- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
DoktorDoktor писав:pikach00, смотри не перепутай
1 ти купив е34 за 5 уо на укр бляхах і зробив доручення, чи просто їздиш з чужими документами - ти платник податків і полу бог
2 ти купив мерседес мл в польщі і пригнав його сюди - ти бидло,бляхар не сплачуєш податків,чмо і взагалі всі аварії через бляхи
твій світогляд трохи обмежений...
1. є варіант купив тут, зареєстрував на себе і з доками та податками все ок
2.
Тіпічний ніщєброд, який на МЛ кататись хоче, а грошей на неї не має... І потім такі "спасатєлі Чіп-І-Дейли економіки" не можуть собі навіть резини купити, помпи поміняти.... і за рік-другий починають розкладатись на наших дорогах!2 ти купив мерседес мл
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
cat-yellow писав: твій світогляд трохи обмежений...
сорі , але "трохи" ти тут апрамєтчіво вжив

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
За твоєю логікою виходить, що високими митами на автомобілі держава береже неньку від надмірної кількості автомобілів, чи як?hitlos писав: Готуйтесь до того шо ви будете виїжжати з подвіря і ставати в корок, бо в кожного буде по 2-3 машини на сімю. Крім того, забудьте про дитячі майданчики клумби і газони, бо всі двори будуть заставлені машинами.

- Bohdan
Я не маю нічого проти особисто водіїв на пл. бляхах. Я противник всіх хитровиграних, які тішаться від того, що наіпали державу. Я проти тих, хто відчуває безкарність на дорозі, бо після дтп, якщо машина ще може їхати він тупо свалить і його нереально знайти, а якщо не їде, то кидає машину і свалює, бо вона коштує як нормальний фотік. Я проти тих, хто створює мені незручності на кордоні. Я проти тих, хто не може заробити на щось, а шукає шляхи як отримати щось на халяву і потім обсирати тих, хто сам доробився до того. Це як наші заробітчани, які живуть роками за бугром, тут вважаються безробітніми і оформляють субсидії за мої гроші. В нього особняк, ремонт за 20К $ і газ по супсидії
І ще тішиться з нашого Івана, який вкалує, платить податки і має укр. зарплату, тому субсидії не оформить.

- hitlos
- Номер:Numero Uno
Vasiliyyy, Ні. Але це один з хороших стримуючих факторів. Так шоб розставити все по місцях, я за зняття мита на нові авто та мотоцикли, а також на електромобілі зі збереженою ємністю акумулятора більше 60%.
Весь 20 річний шрот най далі гниє в польщі.
Весь 20 річний шрот най далі гниє в польщі.
- Vasiliyyy
- Ім'я:Василь
- Дякував (ла): 276 рази
- Подякували: 91 рази
Підтримуюhitlos писав: я за зняття мита на нові авто та мотоцикли, а також на електромобілі зі збереженою ємністю акумулятора більше 60%.

- Bohdan
hitlos писав: Весь 20 річний шрот най далі гниє в польщі.

- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Vasiliyyy, високе мито є стримуючим фактором, для прикладу в Сінгапурі, щоби уникнути перенасичення транспортом. Памятаю в 2013р на прикладі Шевроле Круз, в нас 20 куе, в них 120куе 

- cat-yellow
- Ім'я:Михайло
- Дякував (ла): 222 рази
- Подякували: 72 рази
ОЙ, їм би Доктора туда...Lyubomyr писав:Vasiliyyy, високе мито є стримуючим фактором, для прикладу в Сінгапурі, щоби уникнути перенасичення транспортом. Памятаю в 2013р на прикладі Шевроле Круз, в нас 20 куе, в них 120куе
Там би було і "ой всьо", і "кульпар", і "йдіть до бабок, зніміть порчу" і по всім медичним довідникам би вже була "шиза" у всіз Сінгапурців!
-
- Номер:-------
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 43 рази
- Контактна інформація:
ти багато знаєш людей які куплять авто від 6-7К доларів і будуть економити 500-800грн за переоформлення, і переживати, що на любому КПП тебе можуть висадити з авто, бо власник взяв кредит?Doktor писав: а як пробити власника українського бізнес седану який купив машину і не оформив її на себе? не підкажеш?
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
Мене найбільше в цій темі злить що людям продовжують "навішувати" про можливість їздити рік без перетину кордону
На дня родич жінки хвалився що його знайомий взяв 220 мерс, спорт версію, 2004рік, 3500баксів, 1раз в різ перетинати кордон. Ну а чо, бізнес клас, хулі, а я їзджу на бобіку на укр.бляхах як той

На дня родич жінки хвалився що його знайомий взяв 220 мерс, спорт версію, 2004рік, 3500баксів, 1раз в різ перетинати кордон. Ну а чо, бізнес клас, хулі, а я їзджу на бобіку на укр.бляхах як той

-
- Ім'я:Ігор
Маразм крепчал , таблетки закінчувались.
Пі по новому
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Говорять про те що є. Більшість блях - в плачевному стані - чи може ти не згоден? Везуть сюди тільки бляхи які або дешеві і не оформлюють їх норм (щоб потім прикинутись стовпом) або через всякі мутні схеми роблять двійників і тд і тп._Ramp_ писав: Читаю коменти і в шоці з наших людей! Всі говорять шо люди купляють польский шрот,а ви подивіться на чому люди в нас їздять,65% на шроті який коштує 3-4 тис у.е за 20 річну машину! Невже ви хочите далі свої податки платити тим жирним урюкам які сидять в тій владі! Багато тут Доктора обсирають,але в деяких коментах він правий тут на 100%!
maksym85 написав:
систему ламати потрібно.авто - засіб пересування(европа).
авто -розкіш(україна)
правильно людина написала,в європі будь-яка машина то засіб пересування,а в нас людина накопила за 15 років на нового японця, то він вже себе рахує паном!
P.s Вибачте якшо когось обаразив,просто наболыло слухати ту бредятину шо тут пишуть. Бо всым я бачу подобаэться жити при такій владі!
Ламати систему треба, це згоден:
1. штрафи за паркування без водія і притому їх збільшити до 500+ грн
2. поголовно всі авто на бляхах (будь-яких) перевіряти - чи має водій право керування (власник / співласник і тд і тп)
3. поголовно всіх перевіряти на страхівку - і бляхи і наші
4. ввести для іноблях типу віньєток - щоб оплачували користування дорогами.
а про засіб пересування/розкіш - треба мати відповідний економічний розвиток держави, а не контрабасом займатись, не платити податки в поляках, а тут плакатись що все погано
У власника укр. бізнес седану ніяких документів нема? Ні довіреності ні нічого, просто так їздить чи що?Doktor писав: щоб знайти власника мого бізнес седану треба аж пробити його по митній базі там навіть моя адреса є. і в техпаспорті я написаний як співвласник
а як пробити власника українського бізнес седану який купив машину і не оформив її на себе? не підкажеш?
- xxfOxx
- Ім'я:fOx
Liuskywalker писав: сорі , але "трохи" ти тут апрамєтчіво вжив![]()
![]()

я думаю ні, за ті бабки можна 4-5 бізнескласових седанів з поляків пригнати ти що, нащо такі бабки тратитиandrewdor писав: ти багато знаєш людей які куплять авто від 6-7К доларів і будуть економити 500-800грн за переоформлення, і переживати, що на любому КПП тебе можуть висадити з авто, бо власник взяв кредит?

лікарі в темі є, звернись допоможуть рецептікомDoktor писав: Маразм крепчал , таблетки закінчувались.

- Dexter
- Дякував (ла): 37 рази
- Подякували: 187 рази
той родич наполовину лох, віддав 3к $ за мерседес, тупо переплатив ні за що, бо в польщі є седани бізнес класу за 600$Lyubomyr писав: На дня родич жінки хвалився що його знайомий взяв 220 мерс, спорт версію, 2004рік, 3500баксів, 1раз в різ
Work hard! Play hard!
-
- Дякував (ла): 10 рази
- Подякували: 7 рази
- Контактна інформація:
А то нічого, що ти, я і вони платять з кожної літри бензини чи ДП біля двох гривень за літр на наші так звані дороги?xxfOxx писав: 4. ввести для іноблях типу віньєток - щоб оплачували користування дорогами.
- Ska_Vit
Шось так читаю і не розумію той сарказм на рахунок іноземних блях. Яка різниця чи так званий рагуль/ніщеброд взяв собі за тисячу баксів ушатану ауді на бляхах чи ушатаний жигуль на наших номерах? Шо то, шо то хлам, який він нормально обслуговувати не буде, а просто буде товкти. Наробити дурниць можна як з іноземними номерами, так і з нашими, від людини залежить. Як підходить комусь їздити кожні 5 днів, то хай собі їздять, шо не пофіг?)
На мене на світлофорі скотився дирявий москвіч назад, бо в нього ні ручніка, нічого в робочому стані не було. Але він не рагуль, бо в нього наші номера. А якби був на польській бмв, то рагуль?))
На мене на світлофорі скотився дирявий москвіч назад, бо в нього ні ручніка, нічого в робочому стані не було. Але він не рагуль, бо в нього наші номера. А якби був на польській бмв, то рагуль?))
-
- Ім'я:Ігор
Nobody, не трать свій час , просто тут хронічна палата , тому пацієнти безнадійні
Пі по новому
- Liuskywalker
- Ім'я:Любомир
- Дякував (ла): 76 рази
- Подякували: 58 рази
Ska_Vit, ти мішаєш все на купу . Впринципі , як і більшість захисників PL тут
Прочитай , розклади по поличках фактаж і побачиш, хто за що і проти чого

Прочитай , розклади по поличках фактаж і побачиш, хто за що і проти чого

Праця зробила з мавпи змучену мавпу ! ©
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей