Країни: Польща-Німеччина-Швейцарія-Італія-Словенія-Угорщина
ну і які взагалі вимоги до стану авто (там резина і тд) в цих країнах, якшо хтось знає

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
це я знав, лиш маю питання - знаю ту зелену карту купують вже в польщі на кордоні (там ніби дещевше) то є смисл робити чи ті заморочки там не вартують тої економії?antik писав: ціле лобове + нетоновані передні бокові вікна + зелена карта (страхівка)
дякую бо купив би 1Kritik писав: 2 жилети
то всіх передніх і задніх і габаритів?Kritik писав: в деяких країнах набір запасних лампочок
дивно, тож в машині кріплення під один стандартне, другий просто в багажнику тоді має валятись, маразм якийсьMarKo писав: Колись в Румунії потрібно було мати два аварійні знаки.
як то не обовязково? тож на шкло треба клеїти, не буде то відразу ті всі камери побачатьMarKo писав: Словенія і Угорщина (певно і Швейцарія) - оплата за користання дорогами (не обов'язково, але як немає - будуть фінансові неприємності)
в Угорщині нічого клеїти не треба - пробивають по номеру автоAVP_6 писав: тож на шкло треба клеїти
та воно то так, але я ітак хотів резину купити собі, а так як вона в польщі дешевша то думав поєднати то, але цікавить чи на вулканізації вони заберуть мою стару чи ні, бо в багажнику місця під резину точно не будеantik писав: та поляки самі катають літом на зимовій гумі - бачив неодноразово )))
тому я би не парився з цього приводу
думаю значить і в нас в епіцентрі таке єKritik писав: AVP_6, на заправках продаються такі наборчики, не знаю точно які там входять, але по ходу всі
але я не маю такого
а скільки приблизно коштує заміна в польщі 4 коліс з балансуванням? треба прикинути чи то є смисл тих всіх заморочок, бо то я виграю на ціні резини але заплачу дороще за заміну і шей часу страчу купуKritik писав: резину можеш лишити там де будеш міняти, без проблем
а вогнегасник якусь повірку має мати? чи якийсь термін? бо в мене втикає якийсь в машині але то я ше з ним купив машину, по суті таким маленьким ітак нічого не затушиш а великий нема де покласти, тому може і не купувати нового, чи там є якісь дати на них?HacK писав: вогнегасник
а в мене він зручно має кріплення під задньою сідухою разом з домкратом, але треба такий самий по розмірах тоді знайтиHacK писав: AVP_6, там є дати, але скажу чесну я взагалі без нього катаю, в мене він з заводу не йшов, та і ніхто за нього ніколи не питав
да, такеAVP_6 писав:я так розумію шось от таке
заміна 4-х коліс на твого бобіка буде десь 80 злотих я думаю, зараз не сезон, то ні черг ні цін космічних не має бутиAVP_6 писав:думаю значить і в нас в епіцентрі таке єKritik писав: AVP_6, на заправках продаються такі наборчики, не знаю точно які там входять, але по ходу всі
але я не маю такогоа скільки приблизно коштує заміна в польщі 4 коліс з балансуванням? треба прикинути чи то є смисл тих всіх заморочок, бо то я виграю на ціні резини але заплачу дороще за заміну і шей часу страчу купуKritik писав: резину можеш лишити там де будеш міняти, без проблем
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей