в мене самого карточка єDoktor писав: то чого тебе мргшники цікавлять і ти тут сраєш розумними коментами?

машина куплена до весілля 2 роки
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
в мене самого карточка єDoktor писав: то чого тебе мргшники цікавлять і ти тут сраєш розумними коментами?
П.С. то не я писавЧому відбулось блокування кордонів?
Як блокували і наливали.
Після сповіщення людей в прикордонній зоні про місячну "відпустку" (тимчасове припинення МПР), почав наростати загальний і масовий гнів, який переріс в блокування трьох-чотирьох пропускних пунктів.
Виходить так що людина яка іздить і є власником автівки на польській реєстрації та має тільки документ МПР не має права заїжджати на територію Польщі. Наші митниці таке прорахували і разом з польською стороною домовились про поворот автомобілів на нейтральній стороні, але польський пограничник зпровокував і дав кільком водіям штраф через в'їзд на польську сторону, хоча вже до цього інциденту кілька пропускних пунктів було заблоковано. Одні вимагали, спокійного (без мандату) повернення на українську сторону, інші (радикальніші) вимагали повного відновлення руху по МПР.
Що стосується безперешкодного повернення через нетральну сторону, таке вже діє, і кожен хтоє власником іноземного авто має можливість "перебити п'ять днів". А от що до відновлення руху по карточках МПР, такої можливості нема, можливість з'явиться тільки 2 серпня, так як пише закон.
Наші громадяни мають великий досвід страйку і блокування, але в вчорашньому випадку було перейдено всі рамки закону, це навіть важко слова підібрати. Ми не Європа, ми далека Азія!
Для чого було розхитувати і виривати ручку автомобіля водія який їхав з сім'єю в Польщу на ПП Рава-Руська.Нормальна реакція водія який почав втікати від навіжених страйкарів і зробив наїзд на кількох осіб.
Чому близько півночі на ПП Краковець майже всі страйкарі мужської статі були в глибокому алкогольному сп'янінні?
Як таке називається страйк і блокування чи п'янка і дебош?
Яке враження тепер мають про українців Європа і Польща?
Чому ми досі себе не поважаємо?
ти ж навіть читати не вмієш,до чого тут робота? я тобі говорю про інфраструктуруDexter писав: на маршрутці добиратися до найближчого міста не судьба?
нє нє, робота має бути в радіусі 10 метрів від дому, шоб ти не напрягався добираннями
ну от знову тупа пізььш без фактів і цифр,давай уявимо ти газда селянин,працюєш на лісгоспі маєш 3 тисячі зп,маєш жінку з зп 1800(вона мед сестра і дочку .AnGeL писав: нє, ну як ти тормоз, то така вже твоя доля
живеш в селі де ніц нема? - вирощуй господарку, овочі, худобу і т.д., і продавай!
з 10:00 до 20:00. бажано добре, якщо хоче норм зарплатуDoktor писав: bossjara, ок як людина яка живе за 80 км від львова має там працювати?
думаю ті перевозчики сигарет на такі гроші сміютьсяmyzikk писав: має ЗП мінімалку 8к
Doktor писав: дано гектар поля який лишила бабка, прошу тебе докладо в цифрах прорахувати мені як можна ахірєнно з того стати міліардером. впірдо.
AnGeL писав: сказочний.....
Dexter писав: епать в тебе каша в голові
Dexter писав: чому тих [цензура] не направляють їхати в білорусь?
Є більш ніж достатньо варіантів, як в селі заробити нормальні гроші: розведення птиці (гусей, індиків, перепілок, качок ), вирощування тої ж полуниці, смородини чи чогось іншого, влаштування теплиці, шампіньйонниці і т.д. Реально, варіантів вистачає. Один чувак свиней вирощує по своїй технології, (рівномірні прожилки сала і всяке таке, вони у нього навіть слухають класичну музику- в нього черга за тою свининою на півроку вперед.), розведення слимаків, вирощування жаб, розведення зайців. Мама виписує "Добрий господар" - там регулярно є теми про таких підприємців з цікавими ідеями. Ти почитай нет - варіантів купа. Коротше, варіантів заробити в селі є більш ніж достатньо (просто я тими речами цікавлюся трохи - на рівні теорії і практичного досвіду інших), треба лише то робити з головою, використовуючи набутий іншими досвід і доходячи поступово набуваючи власного, а не робити тупо примітивну роботу. До речі, більшість тих людей, не маючи стартового капіталу, починали з мінімуму і поступово розвивалися-розширювалися. І, ясне діло - в селі для досягнення успіху треба пахати.Doktor писав: дано гектар поля який лишила бабка, прошу тебе докладо в цифрах прорахувати мені як можна ахірєнно з того стати міліардером. впірдо.
myzikk писав: P.s в мене друг в Самборі, катає торговим і має ЗП мінімалку 8к і так він на бляхах катає , але папіроси не возить, а чемно просто їздить на пересічку.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей