Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Відповісти
Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.
AnGeL
Ім'я:Остап
Стать:чоловік
Дякував (ла): 28 рази
Подякували: 29 рази
Re: Авто на польській реєстрації. Плюси і мінуси.

Повідомлення AnGeL » Вів, 12 липня 2016, 16:47

xxfOxx писав: ну як ти дитину зробив як все по три рази тре повторювати, але все одно не доходить
начайно, так сі стало напевно :sing бо то ж ше один рот треба годувати а він і сам з голоду вмирає ;)
та й тимбільше в такій жахливій країні, до жити гірше ніж в пеклі, заводити дітей = самогубству, то певно таки нечайно. або я десь втратив нитку логіки в доктора :shout :shout :shout ото спи3дів, нє? :shout
Востаннє редагувалось Вів, 12 липня 2016, 16:49 користувачем AnGeL, всього редагувалось 1 раз.
Хондоводи настільки сурові....

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Вів, 12 липня 2016, 16:47

andrewdor писав: Уяви собі молоду дівчину - мати одиначку якій держава платить 1000грн, на яку вона має прожити разом з дитиною.
Дитина з повітря взялася? Ні, значить є десь тато, а отже мають бути аліменти. Крім того, дівчина мабуть не сирота, отже родина якось допомогатиме. Плюс офіційно безробітна, отже - субсидії. Руками вміє щось робити, значить можна щось підзаробити. Було би бажання щось робити.

Звичайно, будуть випадки, коли люди на межі виживання, все в житті буває. Але те, з чого почалася розмова - MRGшники, які перекривали кордон, це ж не про них, там грошики водяться, просто легкодоступність їх отримання тимчасово відсутня.

P.S. Я вже не розвиваю тему щодо того, як собі планувала жити з дитиною та дівчина, перед тим як її робити.
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

bossjara
Ім'я:Антон
Номер:59105TC
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 5 рази
Контактна інформація:

Повідомлення bossjara » Вів, 12 липня 2016, 18:02

andrewdor писав: До чого ти це написав?
Уяви собі молоду дівчину - мати одиначку якій держава платить 1000грн, на яку вона має прожити разом з дитиною. А це, майбутній Українець, якого вона має виховати в любові до батьківщини.
І розкажи їй як треба крутитись, думаю вона буде слухати з роззявленим ртом..
не повіриш маю таку дуже хорошу знайому. і повір - вона таки крутиться і дитина в неї не голодна, і вона ніс не вішає... і викрутиться. а дитина виросте ще й по роботі підніметься наверх. або вдало заміж вийде вдруге...
http://tuning.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=39&t=29544

Doktor
Ім'я:Ігор
Дякував (ла): 0
Подякували: 0

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 18:38

AnGeL писав: , а по факту всі 20. де зарплата зкомбінована з двох посад, була менша ніж 2к на руки
і що живучи на 2 к сам в квартирі маючи не працюючу дружину і дитину якій іде 1 к в тиждень на памперси і їдло ти б ще міг позволити собі мати машину і ні в чому собі не відмовляти?
AnGeL писав: шо ми робили не так і чому ми не повмирали з голоду?
дивись є алкоголік петро,він пізтить жінку і пє сутками горілку,десь колись за фляшку працює в когось на городі, він не вмирає з голоду, то тепер нам треба всім опуститись до його рівня?
що ти хочеш довести? що 2 к то достойна зарплата?
xxfOxx писав: бачу правила демагога знаєш на 5. То ти так зїхав з того, що об'єми палива проданого впали, на якусь лєву фігню.
Щераз - машин стало більше, машини стали дорожчі/престижніші, значить рівень життя не падає.
так я не розумію до чого тут мутки операторів заправок,до ціни на бензин? бензин дорогий тому людей менше їздить...
xxfOxx писав: демагог ти огого, мова була про те, що людина вкалує, а не так [цензура] як ти по форумах і плачеться.
тобто працювати по 2 тиждні без вихідних 12-13 годин підряд то для тебе нічого не робити? :facepalm зараз нема роботи тому другий тиждень дома, до того я писав хіба з телефона,або вечером після роботи. ;)
xxfOxx писав: що починається? я винаймаю офіс/робоче місце і плачу бабло, інше мене не хвилює.
ну то був би власником ти то би платив,яка різниця? просто галімий зїзд,від того нічого не міняється.
Пі по новому

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 12 липня 2016, 19:25

Doktor писав: і що живучи на 2 к сам в квартирі маючи не працюючу дружину і дитину якій іде 1 к в тиждень на памперси і їдло ти б ще міг позволити собі мати машину і ні в чому собі не відмовляти?
так, водій краза і тих 2к немав, і на роботу раз через раз приїздив машиною, і сім'ю мав, і двох дітей, і прекрасний чоловік і приємна людина. і живе він взагалі в селі, навіть не в смт.
Doktor писав: дивись є алкоголік петро,він пізтить жінку і пє сутками горілку,десь колись за фляшку працює в когось на городі, він не вмирає з голоду, то тепер нам треба всім опуститись до його рівня?
що ти хочеш довести? що 2 к то достойна зарплата?
по твоєму ми всі так поводились як ти описав? і я? ти реально [цензура] чи тільки прикидаєшся?
в загальному я веду до того, шо всі працівники, або більшість, крутились десь окрім тої нещасної роботи, хто хотів мати більше гошей той працював а не нив, і жили, нормально жили. не крали, не контрабасили, а працювали і мали додатковий дохід. хтось коні мав і на полях працював. хтось мав трактор. хтось зварщик, хтось столяр, хтось електрик, а хтось механік. і то нагадаю в маленькому містечку 50 км від львова в сторону протилежну від кордону, та навколишніх селах. а ти тут несеш якусь єресь про людей які з голоду вмирають.

topper
Номер:0000
Дякував (ла): 175 рази
Подякували: 20 рази

Повідомлення topper » Вів, 12 липня 2016, 19:29

А де ділась тема про польськи бляхи? :shock
Жінка – як даішник: настрій зіпсує, гроші забере, і ще винним будеш :-)

Doktor
Ім'я:Ігор

Повідомлення Doktor » Вів, 12 липня 2016, 20:26

AnGeL писав: так, водій краза і тих 2к немав, і на роботу раз через раз приїздив машиною, і сім'ю мав, і двох дітей, і прекрасний чоловік і приємна людина. і живе він взагалі в селі, навіть не в смт.
та і що ти віриш в те, що він утримував сімю за 2 к і щей на машині їздив? :D
чи може там краз більше стояв ніж їздив бо він продавав його соляру :D
AnGeL писав: хтось мав трактор. хтось зварщик, хтось столяр, хтось електрик, а хтось механік.
всі і люди шось тирять, бо на 2 к треба бути хіба трупом щоб прожити,

що краще мати нормальну зп,дороги,інфраструктуру,дешеві авто
чи дорожезні корита,малу зп,завжди щось красти, криві дороги і т.д?

ти хочеш мені довести що український шахтар живе краще ніж польський чи наш лікар має більшу зп ніж британський?

варто лиш перетнути кордон і ти зразу попадаєш у інший вимір,і вся та звиздьож на форумі тут ні до чого
Пі по новому

g0nzales
Ім'я:Денис
Номер:ВС?????Е
Дякував (ла): 67 рази
Подякували: 84 рази

Повідомлення g0nzales » Вів, 12 липня 2016, 20:39

topper писав:А де ділась тема про польськи бляхи? :shock
Як і MRG тема пішла в разнос на місяць часу :D
Вокруг дураки (с) Шелдон Купер

Sluva
Ім'я:Славік
Дякував (ла): 14 рази
Подякували: 28 рази

Повідомлення Sluva » Вів, 12 липня 2016, 20:43

кста....колись Zinkevuch робив експеримент,як прожити місяць на прожитковий мінімум 1218грн і йому це вдалось
"Живіть так, щоб було з чого поржати" (с) Кузьма

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Вів, 12 липня 2016, 20:54

Doktor, бля але ти упоротий, то просто епік. тебе після смерті треба муміфікувати і в музей, як наупоротіша людина сучасності. от чесно. я тобі живі приклади наводжу, і він мені далі свої погляди на життя приплітає, крав, стояв, бидло, і т.д.

п.с. дай якісь свої контакти, може номіную тебе на премію Дарвіна ;)

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Вів, 12 липня 2016, 21:31

Doktor писав: так я не розумію до чого тут мутки операторів заправок,до ціни на бензин? бензин дорогий тому людей менше їздить...

Лікар демагогії, 5 розряд.
Мова була про те що люди не мають грошей і не їздять, як підтвердження ти навів статистику, про зниження продаж бензину.
Я тобі навів факти, що це заперечують.
Ти злився (перевів мову із зростання продаж газу і зростання поза касою бензину еа дорогий бензин) вітаю.

Doktor писав: тобто працювати по 2 тиждні без вихідних 12-13 годин підряд то для тебе нічого не робити? :facepalm зараз нема роботи тому другий тиждень дома, до того я писав хіба з телефона,або вечером після роботи. ;)

ото підніми дупу, візьми свій бізнесклас і їдь таксувати, заробиш грошей замість ниття на форумі.

Doktor писав: ну то був би власником ти то би платив,яка різниця? просто галімий зїзд,від того нічого не міняється.

працював і в бізнесцентрі в тех відділі, нікому хабарів не давали там, пожежники жодних зауважень не мали, зараз теж працюю без хабарів, тому то твій галімий з'їзд, досить балаболити, я тобі сказав умови перевірки - ніяких до мене зауважень і ти розмитнюєш свою омегу - нема що сказати ?

Doktor писав: коли будували мій дім 200 років назад то про два метра ніхто не думав ;) є півтора

ти признав що порушуєш постійно правила паркування, то штраф ти хоч раз заплатив? якщо ні - то чого ти хочеш в держави??? :surprised

AnGeL писав: Doktor, бля але ти упоротий, то просто епік. тебе після смерті треба муміфікувати і в музей, як наупоротіша людина сучасності. от чесно. я тобі живі приклади наводжу, і він мені далі свої погляди на життя приплітає, крав, стояв, бидло, і т.д.
п.с. дай якісь свої контакти, може номіную тебе на премію Дарвіна ;)

йдеш до сбу біля цитаделі, бачиш польський бізнесклас запаркований по бидляцьки - копаєш колесо, вуаля, маєш персональний доступ до тіла :D

Sviatoslav
Номер:файний

Повідомлення Sviatoslav » Сер, 13 липня 2016, 07:22

Доктор багатьом старається сказати, що нас усіх обкрадають кожного дня.

А ми мовчимо. В цьому моменті я підтримую його, тому що мовчати вибачте, але не ті часи вже. Кому хочеться помовчати в трубочку: чімадан-вакзал-сібірь. Цар вас прийме, ще й паспорт дасть.

Будувати країну, яка вже змінилася, хочеться з адекватами. Замість того, щоб кооперуватись, ви просто поливаєте брудом одне одного на форумі. Часто просто, бо так захотілось. Нікого не захищаю, але астероїд вас вже питав: як так можна? І як це допоможе щось змінити? Та будьте добрішими одне до одного!

Я привів приклад тих же тарифів позавчора, що платити більше суттєво багато людей готові за КП, я в тому числі наприклад. Але я хочу і якість за це. І хочу розуміти звідки береться ціна. Економічно розуміти. Хочеться зранку включаючи ІО відчувати взимку, що вода гріється. А буває, що лічильник цикає як на воду так і на газ, а вода не гріється, при тому котел очищений кілька днів тому. Тобто по факту тепле повітря фігачать по трубам. Кожен з вас хоче якісну послугу, але щось зробити для того, наприклад незручні питання задавати представникам влади - мало хто здатний.

Заміть витрат часу на образи - дали б толкові поради для змін у різних сферах і кооперувались би для цього.
Це вже вимога часу :confused
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 13 липня 2016, 07:56

Sviatoslav, ти напевно вже великий хлопчик, але такий наївний. та говори ти скільки влізе, ний і кричи шо кругом зрада, повір, ЦЕ нічого не змінить. НУЛЬ. вже маємо прецендети коли народ вирішив шось робити, чим все закінчилось? зараз є чимало людей яким було краще до того. хотіли як краще а вийшло як завжди. і цим я не намагаюсь сказати шо краще сидіти і нічого не робити, цим я наводжу приклад і наслідки рішучих дій.

і знову ж таки нагадаю, якби народ так бідував, то з рясного не стояли б пробки в 6 годині на виїзд аж до сільпо. років 5 тому коли я ше на зубилі їздив, там навіть і не пахло такими пробками як зараз.

і так, шановні генерали очевидність, я навіть не уявляю шо б ми робили якби не ваші великодушні спроби сказати нам про те шо нас обкрадають. ґречно дякую вам)
Sviatoslav писав: Кожен з вас хоче якісну послугу, але щось зробити для того,
ну я наприклад вважаю шо роблю все: плачу всі податки, купую квиток в електричках і т.д. тобто з свого боку роблю все що повинен. а не їжджу на польских бляхаха і вимагаю добрих доріг, не даю три гривні і не вимагаю додаткових вагонів і чистих туалетів. не вожу контрабас і не вимагаю робочих місць. продовжувати? чи до вас самих вже дойде, шо перш ніж шось вимагати терба почати з себе. бо інакше буде вічне замкнуте коло, я не плачу бо послуги неякісні, а я не надаю якісних послуг бо не всі платять.

Sviatoslav
Номер:файний

Повідомлення Sviatoslav » Сер, 13 липня 2016, 08:12

AnGeL писав: та говори ти скільки влізе, ний і кричи шо кругом зрада, повір, ЦЕ нічого не змінить. НУЛЬ. вже маємо прецендети коли народ вирішив шось робити, чим все закінчилось?

AnGeL, Що тобі закінчилось? Зараз все тільки починається. Нічого особистого, але саме через таке мислення зміни і йдуть повільно або саботуюються. Моя думка відмінна від багатьох думок форумчан, тільки це не означає що когось думка хибна. Кожна думка має право на життя. Ти бачиш нуль, я бачу можливості і певні переваги.
AnGeL писав: чи до вас самих вже дойде, шо перш ніж шось вимагати терба почати з себе.

я про це вже кілька разів писав, на що мені сказали "упоротий", продовжувати? Не думау.
AnGeL писав: я не плачу бо послуги неякісні
треба не плакати, а щось робити для змін щоб послуги були якісні за адекватну плату або ж за ринкову, але в умовах справжньої конкуренції.
У действительно хороших водителей мухи расплющены об боковые стёкла.

САХАР
Ім'я:А
Дякував (ла): 11 рази
Подякували: 102 рази

Повідомлення САХАР » Сер, 13 липня 2016, 08:52

Дохтор-там робота є в темі бельше ніж 4000грн.замість месити тут пішов би і заробив.
Запчастини,ремонт та діагностика б.у.VAG

xxfOxx
Ім'я:fOx

Повідомлення xxfOxx » Сер, 13 липня 2016, 09:06

САХАР писав: Дохтор-там робота є в темі бельше ніж 4000грн.замість месити тут пішов би і заробив.

ета не наш метод (с) :D :D :D

AnGeL

Повідомлення AnGeL » Сер, 13 липня 2016, 09:32

Sviatoslav писав: треба не плакати, а щось робити для змін щоб послуги були якісні за адекватну плату або ж за ринкову, але в умовах справжньої конкуренції.
я мав на увазі "платити" а не "плакати" :D тобто послуги неякісні бо не всі платять за них сповна, а не всі платять за них бо вони неякісні. і вічне питання що має настати раніше, чи якісні послуги, чи чесна оплата. і чи при наданні якісних послуг всі почнуть платити відповідно, - не факт. так само як і не факт шо коли всі почнуть платити сповна, то зросте якість послуг.

доречі, тут всі часто говорять про бідосю на державних роботах, вчителів, матерів-одиначок які на соцпідтримці живуть, і в той же час забуваєте, шо вони отримують зарплату з бюджету, який недоотримує надходжень саме через певну категорію осіб, які ухиляються від повної сплати податків. тобто це на їхній совісті.

ага, так в нас ж крадуть з бюджету всі гроші і в офшори виводять. так, крадуть, і на то вплинути наразі ми ніхто не взмозі. попробували і поміняли одного крадія на іншого. завжди певний плаваючий % бюджету буде розкрадатись, тому якшо збільшити надходження в бюджет, то та сума яка залишиться не розкраденою зросте, і появляться додаткові кошти на ті ж соціальні програми і т.д.

ви тільки гляньте яка сума коштів виділена цього року на ремонт доріг в львівській області, зокрема від перевиконання митних надходжень (Увага, навіть з єбаними контрабасистами які в разі чого дають на лапу митнику який то несе додому, є перевиконання. а якби все через кордон йшло начисто, то ці ж надходження були б в рази більшими і ми б вже їздили по німецьких автобамах).

Ska_Vit

Повідомлення Ska_Vit » Сер, 13 липня 2016, 10:16

AnGeL писав: тому якшо збільшити надходження в бюджет, то та сума яка залишиться не розкраденою зросте, і появляться додаткові кошти на ті ж соціальні програми і т.д.
:shout :facepalm

Bohdan

Повідомлення Bohdan » Сер, 13 липня 2016, 10:33

Ska_Vit писав:
AnGeL писав: тому якшо збільшити надходження в бюджет, то та сума яка залишиться не розкраденою зросте, і появляться додаткові кошти на ті ж соціальні програми і т.д.
:shout :facepalm
Я б так не сміявся. Як вважаєш, в США крадуть гроші з бюджету? Корупція в вищих ешелонах влади присутня? І тим не менше, соціалка на найвищому рівні. Саме тому, що малий, середній бізнес сплачує практично все офіційно. Зарплати в конвертах це велика рідкість.

Петро
Дякував (ла): 23 рази
Подякували: 17 рази

Повідомлення Петро » Сер, 13 липня 2016, 10:34

далі то саме
xenum.ua
Чистка EGR i DPF 096_697_5730 (Новояворівськ)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей