П.С. Лумшори.. чайник чаю - 25 грн (1 літр). налисники (3шт) - 25, будь-яке перше - 35
Тому те що вище трохи дорого але ціни різні бувають
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
заскоч в аеропорт на каву і штрудель - вважатимеш такий сніданок халявоюbossjara писав: то тільки мені здається що це ппц як дорого?
То ж Биковель і околиці :)bossjara писав: то тільки мені здається що це ппц як дорого?
думаю, такbossjara писав: то тільки мені здається що це ппц як дорого?
до речі, в тих "Білих горватах" вареники+еспресо+штрудель+чай = рівно 100 грн., теж вважаю, шо халява як на курортну зону.Liuskywalker писав: заскоч в аеропорт на каву і штрудель - вважатимеш такий сніданок халявою
та більш ніж адекватна ціна. Порахуй, що вийде, якщо купити всі ці компонентиbossjara писав:то тільки мені здається що це ппц як дорого?BOXER писав: сніданок: півтори порції афігезних сирників (6 штук), яєшня (3 яйця, шинка, овочі), карпатський чай (400мл) і кава (200мл) - 140 грн.
я трошки помилився, там було 2.5 порції сирників - 10 штук. ми помилково з голоду в перший день замовили по 2.5 порції і з них 3 сирника так і не з"їлиBOXER писав: сніданок: півтори порції афігезних сирників (6 штук), яєшня (3 яйця, шинка, овочі), карпатський чай (400мл) і кава (200мл) - 140 грн.
Бачив тебе по дорозі, ти мене з коляскою обганяв)BOXER писав: в середу насичена програма, махнули погуляти по Буковелі
був там... на любітеля... їхній ресторан нагадав столовуhrdrive писав: Альпійський двір
десь біля Озера?shpila писав: Бачив тебе по дорозі, ти мене з коляскою обганяв
BOXER писав:shpila, та я вроді з візком за 7 км від Озера не катався![]()
чи ти був з візком, а я на машині?
RULES писав: bossjara написав:
BOXER написав:
сніданок: півтори порції афігезних сирників (6 штук), яєшня (3 яйця, шинка, овочі), карпатський чай (400мл) і кава (200мл) - 140 грн.
то тільки мені здається що це ппц як дорого?
та більш ніж адекватна ціна. Порахуй, що вийде, якщо купити всі ці компоненти
hrdrive писав: Були декілька днів в Славську, Альпійський двір. В гарному місці, на горі, підїзд стрімкий в гору, в погану погоду не заїдеш :).
Напівпансіон - 840 грн з сніданком та вечерею на двох і басейн в користуванні. Власники працюють тут також, пильнують все, порядок і дисципліна німецька! Дуже привітні і уважні. на деньнародження гостей дарують подарункові сертифікати - знижка на проживання на 2 раз.
Воно по собівартості продуктів стільки не вийде.Sviatoslav писав: там профіт для закладу думаю 50 грн максимум
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 4 гостей