Так бери в pikach00, гудзики і брови порішаємоСАХАР писав: Найдіть мені такий самий але з перламутровими гудзиками.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Так бери в pikach00, гудзики і брови порішаємоСАХАР писав: Найдіть мені такий самий але з перламутровими гудзиками.
Рожевий хочу в крапинку.Без підкрасів і аварій в стані нової машини і за 7000.weber писав: Так бери в pikach00, гудзики і брови порішаємо
Кредит то в нашій країні завжди срака, буде переплата колосальна.AVP_6 писав:от і появилась в продажі у львові шукаєма мною машинка
https://auto.ria.com/auto_suzuki_grand- ... 69334.html
ніхто часом її не дивився, не цікавився?
по фотках шо скажете?
я відразу нею загорівся, думаю завтра післязавтра поїду гляну
але от цікавить таке питання, може хто вкурсі - мені не хвататиме 3000 дол в середньому для покупки, чи рально зараз взяти кредит в якомусь банку по нормальних умовах (кредитна історія в мене більш ніж ідеальна)
Був на ТО на Сузукі в офіційних дилерів у Львові. У них така машина тільки одна обслуговується, та сама темнокоричнева, що я бачив. Машина добра, але дуже рідкісна на наших теренах. Офіційно у нас вона не продавалась. До неї запчастини привезти це +- місяць.rhchp писав: AVP_6, Десь через тиждень буду на ТО, запитаю, чи є такі у Львові.
навряд чи на нормальних умовах вийде взяти.AVP_6 писав: по нормальних умовах
та я розумію, мені цікаво хоч приблизно умови, та і то не зовсім під машину а так взяти, бо мені по суті 3к не хвататиме оріентовноmyzikk писав: Кредит то в нашій країні завжди срака, буде переплата колосальна.
ще не дзвонив, все випитаюсь і буду знатиmyzikk писав: По машині власник я так розумію не перший, бо номера ЕІ були +- 2 роки назад, явно не 2007року
я до своєї так само 2-3 тижні чекаю, тому і сподобався мені цей варіант так як пробіг не великий, але зновуж повторяюсь не знати чи тій сервісці від ФОП можна віритиrhchp писав: Офіційно у нас вона не продавалась. До неї запчастини привезти це +- місяць.
Мішаня, вона бере менше чим моя 2,7cat-yellow писав: Антон, нащо тобі той монстр 3,6 літра?
це один з варіантів, але не люблю в когось позичати, бо то мабуть зараз мало хто просто так гроші тримає, а ті хто мають то самі можуть у банк покласти (благо у нас великі відсотки по депозиту), так шо то прийдеться і відсотки платити і шей постійно "бути винним морально" тим родичамVarvas писав: краще все ж таки в когось рідних/знайомих позичити по трохи.
в мене як варіант запропонувати таке цьому власнику який продає, по суті він ітак машини такої скоро не продасть (ібо не популярна) тому може погодитисьVarvas писав: можеш відразу запропонувати оформлення розписки у нотаріуса, якщо знаєш, хто може позичити, але трохи "очкує" .
ці всі карточки у мене є, але там назбирається максимум 1к дол, та і 3-4% за зняття невартіант, мені потрібно десь на рік тих 3к баксів розтермінувати, інакше буду працювати тільки на машинуVarvas писав: на короткий термін (до 55 днів) можна оформити кредитки у привату, ТАС, альфа, там до 55 днів пільговий період, тільки процент за зняття готівки візьмуть відразу великий. приват 4% бере по кредитній готівці, безготівка 0% - відповідно вигідно тою карткою оплатити якісь супутні витрати, які можна оплатити безготівково (вийде реально без% кредит, але тільки до 55 днів, точніше до 25 числа наступного місяця).
під 1%?AVP_6 писав: по нормальних умовах
Вони вроді всі 7 місні.Там сідуха може складатися або доставлятися.Спробуй йому свою запропонувати-може так ліпше вийде.AVP_6 писав: по фотках і опису, 5-ти місна
якщо вона не буде 7-ми місна то мені нема смисла розглядати, а вони ішли як 7 так і 5 місні, сідушки то можна (можливо) доставити, але перше - де їх взяти і друге в ТП всерівно буде 5 місць, а тут фішка шоб закордон 7 чоловік валило і був не бусСАХАР писав: Вони вроді всі 7 місні.Там сідуха може складатися або доставлятися.Спробуй йому свою запропонувати-може так ліпше вийде.
без відсотківpikach00 писав: під 1%? нема ніде норм умов
це і я розумію, але якшо мати живі гроші то можна круто вторгувати якраз черезrhchp писав: Коли я питав про цю нову ХЛ7, то мені не радили її купувати власне через проблему із запчастинами.
rhchp писав: таку "ексклюзивність".
крім рено і пежо хтось дає 0% на два роки?AVP_6 писав: без відсотків , автосалони так дають на нові машини якшо 70+% аванс
глянув і прозрівpikach00 писав: є такі http://kredobank.com.ua/for_private_cli ... _I0KpOLRZ0
сузукі на свої нові вітари і шей по трейд-ін навіть тоже канає вродіDexter писав: крім рено і пежо хтось дає 0% на два роки?
Форд у Львові на рік під 0% але при умові 60>% оплати за авто але комісія за видачу коштів вроді 4%+ каскоDexter писав:крім рено і пежо хтось дає 0% на два роки?AVP_6 писав: без відсотків , автосалони так дають на нові машини якшо 70+% аванс
ну та каско ітак варто на нову машину брати, а за видачу комісія то не так страшно, то не 200%myzikk писав: комісія за видачу коштів вроді 4%+ каско
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей