Мішань, без образ, це дружній під..б

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Типу хош сказати шо ти справжній патріот?cat-yellow писав: Вони все знають і все вміють, але не роблять нічого
а ти ше цього не зрозумів?andreyclk писав:Типу хош сказати шо ти справжній патріот?cat-yellow писав: Вони все знають і все вміють, але не роблять нічого![]()
![]()
Юра, авжежmister_X писав: Мішань, без образ, це дружній під..б![]()
cat-yellow писав: тільки пи3дякати з-за європарєбріка шарю
Так хто тебе тримає то? Вперед дно, грн, Крим вікно можливостей відкрите і з бізнесом там простіше, тачки дешеві, воду газ електрику дають, най просто, чого тут нити?Doktor писав:
моя сестра зараз в криму тренером працює то їй за 1 кімнатну квартиру комуналка 900 рублів виходить а зарплата в неї 500 уо
Нє нє, Рошен ліпецк оффшори, про патріотів він не згадує, як і про країну, хіба коли ниє ))))cat-yellow писав: тачка на бляхах
сестра в Криму працює
податків не платить, але держава погана
зате патріот!
Шо купив замість форда? Їздиш на шкоді?cat-yellow писав: Форда вже рік, як нема, то в тебе застаріла інформація.
Vasiliyyy писав: Andreyclk, ти реально неуважно читаєш: заїхав як іноземець і виїжджав як іноземець, проблема виникла після того, як знайшли український паспорт.
Слухай чукча,хочеш поговорити,подзвони,контакти я не ховаю!!!xxfOxx писав:Vasiliyyy писав: Andreyclk, ти реально неуважно читаєш: заїхав як іноземець і виїжджав як іноземець, проблема виникла після того, як знайшли український паспорт.просто чукча тільки пісатель, читати то не його
Ти мене здивував, от чесно :)andreyclk писав:Шо купив замість форда? Їздиш на шкоді?cat-yellow писав: Форда вже рік, як нема, то в тебе застаріла інформація.
cat-yellow писав: Пон, 13 червня 2016, 12:39
І так... Карман ввіду витрат став досить чутливим. А тому прийшлось змінити авто з такого, яке подобається на таке, яке крім того, що подобається, ще й заглядає в карман на суттєво менші суми...
cat-yellow писав:
Суб, 03 червня 2017, 13:54
Через 10 днів буде рік, як авто в мене.
Пробіг авто біля 255к, моїх трохи більше 25
Сьогодні пройшов черговий техогляд (справжній, а не тільки печатка)
Регульнули фари (чуть-чуть буквально)
і приговорили задні сайленти передніх ричагів
все інше - ок
Сайленти купив, 33.5 злотих за два сайлента.
Машиною задоволений. Через 3 тижні у відпустку.
На днях буду треба буде продовжити страхування. Мені вже порахували, виходить десь біля 1550 злотих (цивілка + каско), а також включена зелена карта. Це до речі з урахуванням моїх знижок по безаварійності.
Давно тут не був,вугілля копавcat-yellow писав: Ти мене здивував, от чесно :)
Мда,відстав від життя еліти нашоїcat-yellow писав: Через 10 днів буде рік, як авто в мене.
та якось трохи не надто цікавився, судячи по всьомуandreyclk писав: Мда,відстав від життя еліти нашої
То то ти той пророк, що обіцяв на новий рік пришвидшенне прийняття закону про бляхи? В обхід регламенту.andreyclk писав: Слухай чукча,хочеш поговорити,подзвони,контакти я не ховаю!!!
Чи ти орел тільки коменти строчити?
cat-yellow писав: тачка на бляхах
сестра в Криму працює
податків не платить, але держава погана
зате патріот!
Реально не розумієш чому "румун" дятел?andreyclk писав: До чого тут?may писав:Іще одному дятлу 1 700 000 штраф намалювали
mister_X писав:а я в упор не шарю, для чого він брав укр паспорт з собою
+1Vasiliyyy писав:є робота для юриста ...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей