Першим трьом - 40 к. призу..
Крім того ще з 4 по 6 дають якесь бабло..
народу було достатньо, спонсорів теж - якого фіга тільки перший отримав грошовий приз

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Кам'яний вік)andriy320e30 писав: Я купляв білети прямо там і ніразу не пожалів) бо ті шо по інтерні стояла черга
А нащо звідти співати?vovka писав: Як там в гімні Карпат співається
текст правильний!weber писав: А нащо звідти співати?
weber писав: Кам'яний вік)
Гроші на спрінтер є знач на квиток теж. Дітям до 10 років вхід безкоштовний. Крім того були люди на жипах які вилазили на верх. Я напевно таких дєятєлєй буду на наступний рік вітати висуко підянтим середнім пальцем вверх. Може навіть поближче підїду.AnGeL писав: які не можуть собі дозволити ті квитки на той дріфт
Бо виворот за 7 грн., койловери з діда-прадіда, ітд. а чуваки які з ним їхали купляють всьо нове на сезое і по 2 комплекти і мають 10 чоловік обслугиAnGeL писав: з гівна і палок
то точно, приїхати на тойоті хілукс і вистояти кілька годин на кузові.hitlos писав: Крім того були люди на жипах які вилазили на верх.
а шо, гівно і палки таке дороге?hitlos писав: Так шоб всі розуміли виїзд на етап для пілота це від 10000 грн. а ви 200 жмете. Бидло короч.
нє, ну я всіх не виправдовую, бачив і тих мудаків на жипі.hitlos писав: Крім того були люди на жипах які вилазили на верх.
там вприск метанолу замість інтеркулера.M@sTeR писав: система надуву без інтеркулера...
не БМВ мотор, JZ або RB сильно зміщений назад в салонAnGeL писав: в когось є фотки підкапотки з жовтої е34?
Шо за дизінформація там БМВ мотор n54.M@sTeR писав: не БМВ мотор, JZ або RB сильно зміщений назад в салон
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей