Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
класно коли можеш собі дозволити дивитись на то шо подобаєтьсяхоча особисто мені Е39 взагалі не подобається. Я б дивився на Е46
ризиковий ти чувак, я б не ризикнув після бомжів купляти бмві два передні скати..мало того шо зимові так і різного розміру
Дякую, ше б доступно пояснив би як ти її сюди приліпивДопоможу з фото
Дякую, на сьогодні вже встала в 5,5к$много букофф. ледве осілілВітаю) якщо не секрет, яка її ціна?
ну бомжі то банальні начинающі малолітні перекупи, і навряд чи вони туди якусь воду з калюжі лили, їм би було лєньризиковий ти чувак, я б не ризикнув після бомжів купляти бмв
якшо така хрінь з колесами, то представ яку бадягу в мотор лили, і яку воду з калюжі черпали в радіатор
цілком можливо шо з резиною вони так і зробилихоча перекупи могли норм диск зняти, щоб продати окремо, а туди вліпили те, що було і просто гарного помили, понатирали ...
то типу додатковий? чи на випадок, якщо віскомуфта заглючить?Тай і електровентилятор там стоїть з переду, але думаю не працює.)
не простіше, мене тігрузові рішеніє охолодження харили ше на минулій Е34, зимою на короткі дистанції ту машину хєр нагрієш, тому я свідомо її викинув, і переробка мені вийшла тоже якраз до 1500грн, Вентилятор працює, но через раз, ше не знайшов де саме пропадає контактПанєслась. Не простіше було візкомуфту взяти нову..я давав 1500гр за сакс.
Тай і електровентилятор там стоїть з переду, але думаю не працює.)
то не додатковий, то вентилятор кондюка але по задумці якшо віскомуфти не хватає то включається ше він на допомогуто типу додатковий? чи на випадок, якщо віскомуфта заглючить?
ціна в старій їх обяві стояла 6200, в тій обновленій (відать коли виліз косяк з охолодженням) 5300 но жінка в мене мастєр торгуЦіна менше 5 тис... я б банально злякався такої покупки, ще й від перекупа
не знаю може і твої гріються моментально, спорити не буду, но я практично всі дні їздив для еспереметів з включеним сервісним режимом на приборці з Т двигуна, так от при виїзді з дому я виїзджаю на трасу де нагріти холодний мотор скажем осіню за короткий час проблематично, з віскомуфтою Т рідини піднімалася до 78-80град це вже коли стрілка на панелі займала середнє положення за 3км їзди, з вентилятором до тої ж Т при тих же умовах за 2км, плюс я не бачу там ніякого колгоспу, я розумію якби я домашній вентилятор туди приліпив то так..колгоспТа вона гріється моментально до робочої температури. І було би без колгоспу
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей