Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Осторожно! «Чешские кредиты!!!»
Всем привет. Недавно столкнулся с новым лохотроном, любезно предложенным «чешскими товарищами». Юристы с кредитчиками разложили эту тему в статье, читаем - http://grand-insur.com/content/view/98/31/
Для ленивых – краткое резюме – если вам предложат кредит от OPTIM plus, смело посылайте на …
Для ленивых – краткое резюме – если вам предложат кредит от OPTIM plus, смело посылайте на …
Re: Осторожно! «Чешские кредиты!!!»
боян річної давності [:||||||:] вже весь інтернет то пережував і виплюнув 

Наверное не весь, раз клиенты с действующими договорами приходят.A1 писав: ...вже весь інтернет то пережував і виплюнув
BOXER писав:CAT,
по темі: "чого бідний? бо дурний". От і все. Вірять у халяву ( CAT, +1), а потім страждають...
Есть ещё большая клиентская группа, для которой это первый опыт. И они думают, что кредитный договор так и должен выглядеть - им просто не с чем сравнивать. Добавте к этому "промывку мозгов" от консультанта.
В итоге чехи зарабатывают на том, что мы сами друг-друга наё*****ем.
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Fobos, флудеринах
стримуюсь як можу від оффтопу... але ладно: два простих і основне реальних приклади, за достовірність яких я впевнений і які характеризують банк одразу з двох основних сторін:
1) по роботі з клієнтами:
знайома брала якось кредит на мобілку (роки два назад) через ПБ, платила все справно, не затримувала, філки в неї були. Прийшла платити за останній місяць і закривати договір, так [цензура] вияснилось, шо вонаше винна банку якогось Х** близько 400грн! Начальник відділення розвів руками, каже "так комп показує" і "якшо якісь скарги - звертайтесь і Центр. офіс в Дніпропетровську". Ну не піз**єц??
Плюс постійні намашки з прихованими комісіями (але зараз народ роздупльонніший, вже не проканує майже).
2) по роботі з власним персоналом:
шо за [цензура]: при прийомі на роботу одночасно з заявою на прийом пишеш і підписуєш заяву на звільнення, а дату і свій підпис начальник поставить, коли захоче.
Плюс "навчання" перед прийомом можуть собі розтянути на скільки захочуть і людина буде працювати безкоштовно...
Ше раз - це з власного досвіду (точніше, досвіду моїх друзів...) 1-2 роки назад, та й зараз таке теж стається...
Не знаю, чи це тенденція по всій Україні і чи є в інших банках таке, але для мене ІМХО Приват - останній куди я звернусь. Хіба шо знайомі, які там працюють гарантуватимуть, шо все чисто пройде і вони будуть мною займатись.

1) по роботі з клієнтами:
знайома брала якось кредит на мобілку (роки два назад) через ПБ, платила все справно, не затримувала, філки в неї були. Прийшла платити за останній місяць і закривати договір, так [цензура] вияснилось, шо вонаше винна банку якогось Х** близько 400грн! Начальник відділення розвів руками, каже "так комп показує" і "якшо якісь скарги - звертайтесь і Центр. офіс в Дніпропетровську". Ну не піз**єц??
Плюс постійні намашки з прихованими комісіями (але зараз народ роздупльонніший, вже не проканує майже).
2) по роботі з власним персоналом:
шо за [цензура]: при прийомі на роботу одночасно з заявою на прийом пишеш і підписуєш заяву на звільнення, а дату і свій підпис начальник поставить, коли захоче.
Плюс "навчання" перед прийомом можуть собі розтянути на скільки захочуть і людина буде працювати безкоштовно...
Ше раз - це з власного досвіду (точніше, досвіду моїх друзів...) 1-2 роки назад, та й зараз таке теж стається...
Не знаю, чи це тенденція по всій Україні і чи є в інших банках таке, але для мене ІМХО Приват - останній куди я звернусь. Хіба шо знайомі, які там працюють гарантуватимуть, шо все чисто пройде і вони будуть мною займатись.
Sad, but true.
- BOXER
- Стать:чоловік
- Номер:5666
- Дякував (ла): 78 рази
- Подякували: 23 рази
Denja, без базару. хоча тут ми торкнулись проблеми українських банків загалом, а це трохи теми стосується
все, я в цій темі більше ні одного комента!

Sad, but true.
Небольшое дополнение. Раньше эта шаражка сидела на www.credit.at.ua потом, свалила и какое-то время там висела надпись «Всё оказалось лохотроном». Но вскоре она вновь объявилась на www.bestcredit.at.ua (где и сидит по сей день). А на старом сайте теперь идёт переписка «обманутых вкладчиков».
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 21 гостей