мене теж цікавить, бо аналогічна історіяSaba писав:А там не глибоко, а то я плавати не вмію

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
мене теж цікавить, бо аналогічна історіяSaba писав:А там не глибоко, а то я плавати не вмію
160см,а там де унітаз десь 180см,а де спорт басейн не знаю....(але до нього вхід з шапочками) доречі народ я вже 2 плавки пропалив!!!! там коли зїжджаєш з горки то температура піднімається дівчата роздупляються і трусарді проплавляються,в мене на 1их 3 діркиslim_painter писав:А там не глибоко, а то я плавати не вмію
мене теж цікавить, бо аналогічна історія
я пишу як було,то мій друг зі мною був і розказував,як що щось не то вибачайте(а ухою не захоплююсь)Fobos писав:Apokalipsis, убей себя ап стену, давай я тобы подарую диск з нормальною парнухою, щоб у тебе в басейны труси десь там не протирались... Ти хоч трохи думаєш коли пости пишеш на форумі?
Ага, то той баран?Apokalipsis писав:то мій друг зі мною був і розказував,
типу того не булоApokalipsis писав:там коли зїжджаєш з горки то температура піднімається трусарді проплавляються
Не знаю на Динамо є...pikach00 писав:Може тобі ше прокат прєзіків в борделях зробити?
не знаю де ти так їхав... там ж вода тече під тобою..як шось проплавитись могло.. може десь зачепив чи шо..Jarevych писав:Apokalipsis написав:
там коли зїжджаєш з горки то температура піднімається трусарді проплавляються
типу того не було
якщо ми про одного й того самого говорим то так, це мій однокласник був)gleb писав:Lezio, бачив в п'ятницю як пацан з помаранчевої горки перелетів перегородку і в інший басейн.....твій кент???
П.С. мені доречі теж, один умудрився на виході в спину догнати....
Lezio писав:"України слава ляже поміж народами!"Життя прекрасне!!! живи впевнено!
???vovik писав:Lezio писав:"України слава ляже поміж народами!"Життя прекрасне!!! живи впевнено!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 27 гостей