ніяк, як сильно порозтягувались, то поміняй, вони не регулюютьсяVova_P писав:Як їх регулювати

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ніяк, як сильно порозтягувались, то поміняй, вони не регулюютьсяVova_P писав:Як їх регулювати
У кого они стоят у того и не регулируеться :) У меня растянулись так я на среднюю перегородку крюк закинул ,в скоре их ваще выкину как все порвуТарас писав:то поміняй, вони не регулюються
А можна з цього моменту детальніше?Black писав:У меня растянулись так я на среднюю перегородку крюк закинул
не стоит !!!!Сажай на ремень от гены и забудь!!!!те резинки меньше ходят!Vova_P писав:пошукаю "тюнені" резинки
Полностью пытаюсь скрепить автомобиль,знаю что там 2-ой слой метела идёт ,но всё таки.ROTOR писав:який від неї толк
ЗнаюROTOR писав:але при твоїх дісках
Я колись на Свою 2108 пробував ту розпорку ставити - сдав назад. Толк є тільки від цілого квадрата, бо той кріпиться 4 точками.Black писав:ROTOR написав:
який від неї толк
Полностью пытаюсь скрепить автомобиль,знаю что там 2-ой слой метела идёт ,но всё таки.
Denja писав:Толк є тільки від цілого квадрата
Не могу обьяснить от чего больше толка от выкидывания подков ,либо от распорки или от обоих ,но поведение машины изменилось в лучшую сторону.ROTOR писав:Вот мене цікавить чи появилась різниця
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей