Естественно, виновник ДТП даже не остановился.

Скутер - [цензура] опасный..... Посмотрите какие последствия в основном. Либо кладбище, либо реанимация. Ребята - не покупайте скутера.....

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1000!Dark Wind писав:Все залежить як їздити.
на скутерах ганяють дітваки 14-16 років. думаєте правила вони знають?
їзда на скутері в дощ, в нічний час, на трасі, і без шлема, ефект хруща.
+1! Сам пару раз бачив шо діти навіть не 14-16 років а років11-13 двоє, або один їздили на скутерах, а які там їм правила, маю скутер і крутий їжджу де хочу..shaman писав:Dark Wind написав:
Все залежить як їздити.
на скутерах ганяють дітваки 14-16 років. думаєте правила вони знають?
їзда на скутері в дощ, в нічний час, на трасі, і без шлема, ефект хруща.
+1000!
Ше якщо б мусара їх пиняли, в райвідділи відправляли, де б батькам штрафи виписувались, про те що дитина їздить без засобів захисту, незнаючи правил руху та до 16 років, а так їм [цензура] що він може на наступному повороті залетіти під машину, вони будуть бабло в кишеню косити з водіїв машин, які десь перетнули сплошну полосу....
А як його можна взагалі судити?...Sashka писав:Cheesman, а в мене сусіду 12 років вже, а він вже 2 роки водить ідеально машину. Їздить кожен день в мене на районі, на разі на Шевролє Авео 3. І як його судити?
то неважливо. в разі біди його не можна повноцінно наказати і посадити в тюрму. Тому права з 18, коли вже несеш повну відповідальність за свої вчинки.Sashka писав:а він вже 2 роки водить ідеально машину
а я їздю з 8-ми років, ше навіт до підалів нормально не діставав а вже за рульом сидів. хай малий катається, але ж є норми для цього і спеціальні майданчики. і має бути хоч якась "охорона" (мягко сказано)Sashka писав: а в мене сусіду 12 років вже, а він вже 2 роки водить ідеально машину
Двоє? Недавно бачив троїх, на мокрі бруківці, по личаківскій, під 50 йшли, мене обігли, мов "твій жигуль, а от наш скутер.... ". Якби впали - непозбиралися б. Обганяють, і зразу заїжають перед машиною. Ну і попробуй тут.Cheesman писав:років11-13 двоє,
А нащо штраф, скутер - на штрафмайданчик і по всьому.Saba писав:Виписати штраф не може.На кого? Номерів нема, прав нема.
Угу скутер приватна власніть, і на якій підставі його забрати?weber писав:А нащо штраф, скутер - на штрафмайданчик і по всьому.Saba писав:Виписати штраф не може.На кого? Номерів нема, прав нема.
одне слово - [цензура].shaman писав:все відбулось з одної сторони між кінцем цвинтару, з другої прямо навпроти бюро надгробних плит...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей