Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Зимове джип-орієнтування під Львовом
- Lony
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Привіт дружньому клубу :)
Клуб Львів 4х4 організовує зимове джип-орієнтування в лісах під Львовом. Акція відбудеться 25.02.2006 - запрошуємо всіх бажаючих!
Значна частина контрольних пунктів знаходиться в місцях доступних однопривідним автомобілям. Для них буде окрема номінація. Зголошуємось і задаєм питання тут або на
http://www.offroad.lviv.ua/forum/viewto ... cdc3b8fac2
До зустрічі :driving:
Клуб Львів 4х4 організовує зимове джип-орієнтування в лісах під Львовом. Акція відбудеться 25.02.2006 - запрошуємо всіх бажаючих!
Значна частина контрольних пунктів знаходиться в місцях доступних однопривідним автомобілям. Для них буде окрема номінація. Зголошуємось і задаєм питання тут або на
http://www.offroad.lviv.ua/forum/viewto ... cdc3b8fac2
До зустрічі :driving:
- Lony
- Контактна інформація:
На старті, організатори обовязково попередять на які КП не потрібно їхати однопривідним автомобілем. Плюс, враховуючи погоду, снігу багато не буде. А звичайна польова дорога доступна імхо, всім автомобілям :)alex писав: Если я на БМВ приеду, то не окажется, что средний чек как раз отностся к недоступным?
- RS
- Ім'я:Сєрий
- Контактна інформація:
Я б із задоволенням , хоть би штурманом у когось. Як би мій бус їздив...
. Його не шкода... він по таких місцях їздив. Беріть мене штурманом на якогось джипа. Доречі за весь час штурманства у мене в клубі найкращий результат. З 3 гонок - 2 місце нічний стріт , 2 - місце челендж , 1 - місце челендж.
:

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість