Обєм двигуна? Щось по двигуну робив(судячи з твоїх коментарів заїзду з 405 то в тебе там щось зроблено, надіюсь не тільки шумний пердоток)?hitlos писав:А з мого класу нікого небуло

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Обєм двигуна? Щось по двигуну робив(судячи з твоїх коментарів заїзду з 405 то в тебе там щось зроблено, надіюсь не тільки шумний пердоток)?hitlos писав:А з мого класу нікого небуло
Ясно, я так і думав. Не розумію, тоді коментарів "щоб приїжати на гонки треба "робити" машину"hitlos писав:Мінімальний тюнінг перділка здоровецький нульовик і заєб@та прошивка.І відсічка на 6370.
hitlos писав:Прошива від Palijkola Вінниця.
А что с расходом????Вопрос банальный и очевидный но интерестно!hitlos писав:18 сек проти 19.5
hitlos писав:а їхати на стоку то помоєму пацанячі вибрики.
hitlos писав: я вчора за 5 заїздів спалив десь під 3 літри бензи
а почему не крутишь ????hitlos писав:місту переключаюся до 2500
hitlos писав:Я нерозумію нашо так надриватися і в результаті нікого не обїхати
Black писав:понял над чем работать нуна
Ніфіга ти не зрозумів. Покатушки для того і створені, що приїжає хто хоче і їздить з ким хоче.hitlos писав:Я нерозумію нашо так надриватися і в результаті нікого не обїхати навіть мене 1.5![]()
Я так розумію шо тут пиж за пижа
х\з я залив як тільки загорілась лампа 9л 95 проїхав 50 км в спокійному і поганяв вчора лампочка знов загоріласьsergey писав: багато шось.Спарены карби менше беруть.
Економлю блін.Black писав:а почему не крутишь ???? hitlos написав:
то до мене?не поняв шо ти хотів сказатиBlack писав:доволен понял над чем работать нуна
ее.. 19.5 стоковий ланос їхати неможе. треба підняти архівиhitlos писав:Шо тут говорити 18 сек проти 19.5 догадайся чи я задоволений
А чого боятися машини в якої 1.6, в якої 8 клапанів, і яка і всі решта кожен день катається по місту. Якщо в тебе буде 2.0 тим більше 16клапанний то там значно більше простору для "заряду".hitlos писав:Двигун міняти і в один клас з Вовкою попасти нє ну нафіг таке щастя
19.5.. ми як тоді катались я приїхав скорше, враховуючи шо все сток... треба якось буде катнутисьhitlos писав:Шо тут говорити 18 сек проти 19.5 догадайся чи я задоволений
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей