Black, прозорі натяки на мій карман тут ні до чого, мені карман дозволяє їздити в 2 рази більше ніж тобі за тіж самі гроші. Але це тут ні до чого.
Щодо зазору то стандартний зазор на Волзі 0.8.-0.9 мм - про це говорить завод який розраховує систему запалення. Я не досягну тих характеристик що мені треба якщо зазор буде значно відрізнятись від пропонованого. Мотор або буде трясти, або будуть горіти контакти, або буде банально троїти і так далі.
Щодо апарату, як правило в таких апаратах використані автомобільні котушки і вони працюють від автомобільного акумулятора, тому іскра там майже та.
Висновок з усього цього такий: Master Sport слабенькі свічки і ходять дуже мало. Стільки скільки написано не вихожуюють. Але вони не відказують різко просто мотор працює трохи підтроюючи чим дальше тим сильніше.
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Свічки Master Sport - гуано
- Master General
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
- Black
- Ім'я:Дмитро
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Свічки Master Sport - гуано
Master General, если ты решил что я задрал нос и те кто ездит на газе мне не ровня то ты очень глубоко ошибся,если разобраться что б мне поставить ГО мне ещё вложиться нужно это раз,2 есть один из форумчан Glibko 2109 ездит на газе и всё нормально воспринемает .А фразаMaster General писав:прозорі натяки на мій карман
была воспринята тобой не правильно 100 %,почему люди 80 % из 100 воспринимают всё в штыкиBlack писав:Тебе лучше знать мне мой карман пока позволяет ездить на 9* бензусе.

З повагою Black.
- Master General
- Ім'я:Павло
- Дякував (ла): 0
- Контактна інформація:
Re: Свічки Master Sport - гуано
Black, просто часто дістають от ти на газі тіпа жид, денег в тебе нема. А штуку баксів вложити в установку я мав? Кароче навіяно.
Всьо путьом
Всьо путьом

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей