Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Alpine CDE-9845xx VS Pioneer DEH-7750MP
-
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
1. Alpine - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1733
2. Pioneer - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1463
Хто що порадить? Який девайс краще взяти?
Приймаються аргументовані ЗА і ПРОТИ :)
PS
дизайн обох подобається.
цікавить тільки суб'ективне враження тих хто був в безпосередній близкості з обома претендннтами 8)
2. Pioneer - http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=1463
Хто що порадить? Який девайс краще взяти?
Приймаються аргументовані ЗА і ПРОТИ :)
PS
дизайн обох подобається.
цікавить тільки суб'ективне враження тих хто був в безпосередній близкості з обома претендннтами 8)
-
- Контактна інформація:
У меня елпайн 9847R, ничего плохого сказать не могу, звук хороший, насчет мощности, так ее хватает, у меня усилок только на саб. С подсветкой хорошо зделали, 5 видов, можно под панель подобрать или что для глаза приятней. Только учти если будешь в Киеве на автозвуке заказывать, то попадешь на переводе денег и доставке, там по правекс-телеграф отсылать надо, насколько помню 4% от сумы если в у.е. Я в Ровно брал за 255 у.е. Думаю во Львове ты точно найдешь.
-
- Контактна інформація:
Тебе лучше, бери пионер. Я никому не навязиваю, а написал свое мнение, так как автора интересует мнение людей кто сталкивался с этими "головами", а уменя стоит похожая, и я ею очень доволен, даже на старых динамиках за 100 грн. звучяние сразу резко отличялось от того что было когда стояла другая голова. Будь любезен обьясничем лучше пионер? Я больше чем уверен что если включить одну и ту же композицию на пионере и на елпайне токого же класа ты не определишь разницы. Главное не елпайн, пионер, jvc и т.д., а правильно подобраные компоненты. Так елпайн с разными динамиками выдает разное качество звука(динамики одного класа), дальше продолжать не буду, это длинная история.
-
ок. дякую за пораду.Merck писав:Тебе лучше, бери пионер. Я никому не навязиваю, а написал свое мнение, так как автора интересует мнение людей кто сталкивался с этими "головами", а уменя стоит похожая, и я ею очень доволен, даже на старых динамиках за 100 грн. звучяние сразу резко отличялось от того что было когда стояла другая голова. Будь любезен обьясничем лучше пионер? Я больше чем уверен что если включить одну и ту же композицию на пионере и на елпайне токого же класа ты не определишь разницы. Главное не елпайн, пионер, jvc и т.д., а правильно подобраные компоненты. Так елпайн с разными динамиками выдает разное качество звука(динамики одного класа), дальше продолжать не буду, это длинная история.
Я згоден що кінцевий результат залежить від правильно підібраних і правильно встановлених компонент - але цікавило яка голова краща при фіксованих (одних і тих же) компонентах.
ПиСи:
не збирався нічого міняти.. але біда одна не ходить - окрім сцепухи злетів і мафон

- vovka
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
lizun
Тут ще залежить яку музику переважно слухаєш..
В мене от зараз не новий Альпайн (серія 78) - але звучання мені подобається, що на старезних динаміках від патєфона, що на моїх теперішніх топових магнатах. Наприклад диско, попса різна звучать гарно. Рок звучить гірше, вокал звучить класно, чітко.. Класики хоть і не слухаю, але моментами коли пробую, теж нычого поганого сказати неможу..
Міняти свій Альпайн буду тільки на новіший Альпайн.
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
Чогось піонер і кенвуд в мене не вяжеться з якісними речами...
Але це суб'єктивно..
Тут ще залежить яку музику переважно слухаєш..
В мене от зараз не новий Альпайн (серія 78) - але звучання мені подобається, що на старезних динаміках від патєфона, що на моїх теперішніх топових магнатах. Наприклад диско, попса різна звучать гарно. Рок звучить гірше, вокал звучить класно, чітко.. Класики хоть і не слухаю, але моментами коли пробую, теж нычого поганого сказати неможу..
Міняти свій Альпайн буду тільки на новіший Альпайн.
А як це так ? А що за фірма ?lizun писав:злетів і мафон
Додано через 2 хвилини 10 секунд:
Чогось піонер і кенвуд в мене не вяжеться з якісними речами...
Але це суб'єктивно..
-
vovka
переважно слухаю класику.
переважно слухаю класику.
фірма типу "зроблено на маленьких колінах китайця" - Velas - не чіпав поки тарабанив... але останнім часом постійно ресетився і глючив. ну чого можна хотіти від такого "бренда"? :) думаю там нічого серйозно... зробити можна. але то знак - треба вже щось краще поставити.vovka писав:lizun написав:
злетів і мафон
А як це так ? А що за фірма ?
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Мужики- тіко не смійтесь з мене-коли купляв в кінці грудня беху- то разом з нею мені в придачу дістався мафон Pioneer DEH-P4500R з позначкою (D4Q) .....ну але не знаю шо то означає:
1.SFEQ
2.EQ-EX
3.EEQ
4. Шось до болю знайоме-= але не можу згадати шо таке RDS
Роздупліть мене - молодого"неопитного" в цих аудіонюансах!!! :?
1.SFEQ
2.EQ-EX
3.EEQ
4. Шось до болю знайоме-= але не можу згадати шо таке RDS
Роздупліть мене - молодого"неопитного" в цих аудіонюансах!!! :?
- Yelik
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 24 рази
- Контактна інформація:
Підтримка прийому текстових повідомлень під час радіотрансляції. Простіше коли слухаєш радіо на екрані показують різну інфу(рекламу, погоду і т.д.)VAVAN писав:4. Шось до болю знайоме-= але не можу згадати шо таке RDS
Це якісь розширеня еквалайзера. Кожна фірма щось таке вигадує, щоб заманити клієнтів. Наприклад "3-ох полосий еквалайзер" звучить слабенько у порівнняні з "3-ох полосий еквалайзер з супердобротним регулятором і розширеною полосою регулювання"VAVAN писав:2.EQ-EX
3.EEQ

- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Yelik
дддаааа-- тепр я зрозумів шо то ттаке і з чим його їсти
самому дивно- маю зі всі "ви..бони" на свом у піонері- а все ніяк нема ради пошукати про це в інтернеті-
проте маючи зараз час - таки пориюся в гуглі і хоч для свого розвитку- виясню - шо конкретно це все означає- шоб нормально настроїти музику в автівці
Yelik шке раз дякую.... :lol:
дддаааа-- тепр я зрозумів шо то ттаке і з чим його їсти
точно- тепер вже згадав...Yelik писав:Підтримка прийому текстових повідомлень під час радіотрансляції
самому дивно- маю зі всі "ви..бони" на свом у піонері- а все ніяк нема ради пошукати про це в інтернеті-
проте маючи зараз час - таки пориюся в гуглі і хоч для свого розвитку- виясню - шо конкретно це все означає- шоб нормально настроїти музику в автівці

- Kosiat
- Контактна інформація:
Есть новая линейка Панасов
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2057
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2074
У всех есть вход на передней панеле.
И возможность подключения через Блютуза телефона.
Там переходник нужен какой-то, скоро узнаю скажу.
Расширелась линейка Пионера с вожможностью подключения телефона...
Та блин куча выбора за такие деньги.
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2057
http://www.autozvuk.com.ua/info.php?id=2074
У всех есть вход на передней панеле.
И возможность подключения через Блютуза телефона.
Там переходник нужен какой-то, скоро узнаю скажу.
Расширелась линейка Пионера с вожможностью подключения телефона...
Та блин куча выбора за такие деньги.
- Рост
- Контактна інформація:
Ціна разом з процесором (вони в комплекті) в околі 1400-1500. Коли я перед новим роком брав Накамічі 700-й, був ще один піонер П90, я ще коливався у виборі між ними, але оскільки процесорних систем недолюболюю, навіть мультибітних, тому вибрав Нак.ЛЁwА писав:Sorry за Offtop но может мне кто нибуть дать инфо по #Pioneer P90#,характеристики,ну и цена?
А що, на мультибітники потягнуло? :) Розумію, сам уже хворий на цілу голову, скоро до Ботаніка в його персональну палату буду проситися :)
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей