Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Дороги мої, дороги
-
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
І так, ні для кого не є дивом шо коли в Львівській області сходить сніг то хочеться плакати коли їздиш по тим же дорогам Львівської області.
Так от, вчора я вернувся з поїздки додому і пишу тим кому грозить дорога в напрямку тернополя
1. Є таке село Підгачики, стоїть знак 50. Моя вам порада - проїдьте то село з швидкістью 10-20 км на годину і зекономите купу бабла на ремонті ходової.
2. Ну і в принципі вся дорога селами до границі з тернопільською областью бажає кращого..... навіть просить ремонту!
Так от, вчора я вернувся з поїздки додому і пишу тим кому грозить дорога в напрямку тернополя
1. Є таке село Підгачики, стоїть знак 50. Моя вам порада - проїдьте то село з швидкістью 10-20 км на годину і зекономите купу бабла на ремонті ходової.
2. Ну і в принципі вся дорога селами до границі з тернопільською областью бажає кращого..... навіть просить ремонту!
-
- Стать:жінка
В напрямку Ужгорода... До Стрия, як і кожної весни місцями просто пиз...ць - можна пів машини залишити...
1. На перших двох спусках/підйомах зразу за Львовом і наст. 2-4 км - лівий ряд - газ в полік (справа в самому низу два сюрпризи)
2. Друга фаза односторонки зразу після заправки (права смуга) - ТО реальний ПИЗ....
3. Перед поворотом на Миколаїв (там якраз закінчується двополоска ) - 10км/год, бо інакше розрив серця і половина передка в тих ямах.
4. Об'їзд Стрия - поворот біля лікарні - той самий прикол.
Додано через 1 хвилину 45 секунд:
Забув додати: зразу після Стрия можна пхнути
1. На перших двох спусках/підйомах зразу за Львовом і наст. 2-4 км - лівий ряд - газ в полік (справа в самому низу два сюрпризи)
2. Друга фаза односторонки зразу після заправки (права смуга) - ТО реальний ПИЗ....
3. Перед поворотом на Миколаїв (там якраз закінчується двополоска ) - 10км/год, бо інакше розрив серця і половина передка в тих ямах.
4. Об'їзд Стрия - поворот біля лікарні - той самий прикол.
Додано через 1 хвилину 45 секунд:
Забув додати: зразу після Стрия можна пхнути

- ghost
- Ім'я:Павло
- Стать:чоловік
- Номер:ВС0190ЕА
- Контактна інформація:
та не так вже і страшно до Стрия, на минулому тижні літав ... і нічого, щоправда на деяких ділянках матів було багато, але швидкості не скидав :) та і взагалі на ямах не рекомендують гальмувати :mrgreen:
от обїздна дорога (Львівська) - просто дупа, краще через місто їхати
от обїздна дорога (Львівська) - просто дупа, краще через місто їхати
I would love to change the world, but they won't give me the source code...
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Бдля- добре шо не їхав до Києва- хоч німець в мене важкий- але утримався від тої поїздки- поїхав мій співпрацівник по роботі - говорив "...були бдля такі ямиська... шо аж газ до блєхи давив- жоби проскочити" але не туту то було- каже на одному участку(не уточня якому- бо їхав вночі- а він крім того ше й знаки ігнорує- варят-правда...) .. Говорить шо ходова його зазнала троха пошкоджень...на сервіс ше не їхав- боїтці - уточнити повну вартість витрат на запчастини.... як відремонтує- буде цікаво- скільки ж коштує одна поїздка "туда-назад" до Києва 
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
...А забув.... в районі Олеська - будьте обережніші- не використовуйте принцип їзди "газ до блєхи- вступітці- я сі спішу"...навпаки не більше 5 км/год... дорога як "гори алтайські"...
Я з тобою згідний - але дорога не така вже й погана - я сам по прямих ділянках їхав 150-160... і не така вже й погана дорога..
В Жовкві- іздец повний коли їхати з перехрестя(біля колишнього кпп ментів де вишка).. Від червонограда на Жовкву..
А на трасі Львів- Жовква найгірше- і як на мене тіко один одурєнний участок - це в Куликові (особливо на вїзді зі сторони Львова)
А решта дороги- цілком придатна для їзди - як на мене..
Як на Раву їхати - теж де-не-де трапляються ямки- але терпіти мона...
vovkavovka писав:Якщо їхати з Жовкви до Львова - теж асфальт зійшов разом зі снігом.
Подекуди такі ямиська трапляються, що колесо можна там лишити.. А восени ще була нормальна дорога.
По дорозі зі Львова до Жовкви - ситуація чуть краща.
Я з тобою згідний - але дорога не така вже й погана - я сам по прямих ділянках їхав 150-160... і не така вже й погана дорога..
В Жовкві- іздец повний коли їхати з перехрестя(біля колишнього кпп ментів де вишка).. Від червонограда на Жовкву..
А на трасі Львів- Жовква найгірше- і як на мене тіко один одурєнний участок - це в Куликові (особливо на вїзді зі сторони Львова)
А решта дороги- цілком придатна для їзди - як на мене..
Як на Раву їхати - теж де-не-де трапляються ямки- але терпіти мона...
- Haggard
- Контактна інформація:
Почали робити об'їзну Олеська (не може не тішити).
На Франківськ їхати бажано тільки вдень, бо дорога до Рогатина зійшла разом зі снігом.
На Радехів теж дорога місцями відсутня.
До Стрия капець повний.
Як їхати у Славськ, після Сколе плакати хочеться.
Про трасу на Київ краще промовчу.
Тре купляти трактор і пересуватись на ньому
На Франківськ їхати бажано тільки вдень, бо дорога до Рогатина зійшла разом зі снігом.
На Радехів теж дорога місцями відсутня.
До Стрия капець повний.
Як їхати у Славськ, після Сколе плакати хочеться.
Про трасу на Київ краще промовчу.
Тре купляти трактор і пересуватись на ньому

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 10 гостей