Виїхати хочу в 12 ночі, як мала засне. До ранку може і до Херсону дотягну:-) Ідея така: їхати всю ніч (дороги вільніші, мала спить). Проснеться - ще години дві можна її забавити в дорозі. Потім - тривалий піт-стоп, години на чотири (треба відпочити, плюс спека спаде), і ще до вечора можна трохи проїхати. На ніч - мотель, а зранку вже до Євпаторії...
В теорії воно гарно, а як на практиці - побачимо. Але все ж таки думаю що то краще, ніж поїздом: всі речі з тобою, нікуди не спішиш, по дорозі багато цікавих місць. Та і з сім"єю нарешті побуду скільки хочу:-) І сторонніх, на яких треба оглядатись - нема... Кайф, жду-не діждусь!
Тепер по суті: машиною їжджу багато, в тому числі вночі, тут все нормально, питань немає. Але тривала автоподорож з малою дитиною в машині (без кондюка!) - справа нова, робитиму це вперше. Оскільки раніше з цим не стикався - питаю поради в тих, хто це вже проходив: підскажіть нюанси, які можуть бути проблеми, до чого готуватись, чого можна уникнути... Часу до поїздки ще є майже місяць, підготуватись встигну