Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
ТТК(Тернопільський Тюнінг клуб)
- Myltik
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Шановний Львівський Тюнінг Клуб-тепер поможіть мені будь-ласка своїми порадами.
Я ВИРІШИВ СТВОРИТИ ТТК (Тернопільський тюнінг клуб). :driving:
Але треба ваші поради як?де?як би було краще???і хто чим би зміг допомогти....Буду дуже вдячний за любу пораду.
Я ВИРІШИВ СТВОРИТИ ТТК (Тернопільський тюнінг клуб). :driving:
Але треба ваші поради як?де?як би було краще???і хто чим би зміг допомогти....Буду дуже вдячний за любу пораду.
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Myltik
йой ..то буде тєжко!
А серйозно!?
мабуть наші члени клубу (я нє , бо на разі в мене випробовувальний термін) .. і зокрема наш Президент Юрій.. мабуть розяснить як до цього дійти...(повір не легко, але молодець..головне ініціатива)
Сам не знаю...але володію ньюансами , які потребують допомоги і саме головне мудрих порад і консультацій
З.І. Сьогодні був проїздом у вашій обасті...
ваші менти шо зовсім оддуріли...пасуть на кожному кроці... (і ваші автівки їздять дуже помалу..мабуть вже зашугані від поліцаїв)
Це веду до того... шо вам, якшо все вигорить , тяжко буде проводити Челендж, денний стріт...так як там вас ТИХ , як перепрошую як гною!
Так як дурниць про справжню організацію гонок в Тернополі не буду писати, то ж варта послухати відповіді
СПРАВЖНІХ ЗНАВЦІВ ЦЬОГО "ГОНСЬКОГО" ДІЛА!
йой ..то буде тєжко!
А серйозно!?
мабуть наші члени клубу (я нє , бо на разі в мене випробовувальний термін) .. і зокрема наш Президент Юрій.. мабуть розяснить як до цього дійти...(повір не легко, але молодець..головне ініціатива)
Сам не знаю...але володію ньюансами , які потребують допомоги і саме головне мудрих порад і консультацій
З.І. Сьогодні був проїздом у вашій обасті...
ваші менти шо зовсім оддуріли...пасуть на кожному кроці... (і ваші автівки їздять дуже помалу..мабуть вже зашугані від поліцаїв)
Це веду до того... шо вам, якшо все вигорить , тяжко буде проводити Челендж, денний стріт...так як там вас ТИХ , як перепрошую як гною!
Так як дурниць про справжню організацію гонок в Тернополі не буду писати, то ж варта послухати відповіді
СПРАВЖНІХ ЗНАВЦІВ ЦЬОГО "ГОНСЬКОГО" ДІЛА!
- Myltik
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Я вже підписав на цю інціативу майже всіх синів начальників ...:evil:VAVAN писав:Це веду до того... шо вам, якшо все вигорить , тяжко буде проводити Челендж, денний стріт...так як там вас ТИХ , як перепрошую як гною!
- VAVAN
- Номер:LVIVSKI
- Дякував (ла): 3 рази
- Подякували: 1 раз
- Контактна інформація:
Myltik
Красавчег...
Ну тоді я ше свого брата запитаю( він хоч в скалаті живе, але в тренопіль часто мотається по бізнесу) може він знає якісь не погані незаймані місця
Але скоріш за все ... ти як ми всі переважно фанат гонок... ти Вовка і зможеш зі своїми друзями шось підшукати!))
Флая обовязково запитай! В приват вже кидай йому повідомлення...а то шось бачу на тему майже ніхто і не реагує(( :?

Красавчег...
Ну тоді я ше свого брата запитаю( він хоч в скалаті живе, але в тренопіль часто мотається по бізнесу) може він знає якісь не погані незаймані місця

Але скоріш за все ... ти як ми всі переважно фанат гонок... ти Вовка і зможеш зі своїми друзями шось підшукати!))
Флая обовязково запитай! В приват вже кидай йому повідомлення...а то шось бачу на тему майже ніхто і не реагує(( :?

Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей