Або порадьте, як і чим туди краще добратись, де там можна недорого одну добу перекочувати?
Там можна все за злоті купувати чи вже вони повністю на євро перейшли?
Наперед вдячний!
П.С. На своєму Пижику не їду, не надійний він...

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Їм всерівно, й то й то беруть.Більшість в Евро.BOXER писав:Там можна все за злоті купувати чи вже вони повністю на євро перейшли?
З Стрийського вокзалу автобусом до Перемишля, а потом на автовокзалі в Польщі можно автобусом або поїздом(вони разом).Дорого!Прямим автобусом тоже можно, але то дорого.BOXER писав:Або порадьте, як і чим туди краще добратись,
Автобусом з стрийського до Перемишля 80 гривень.Dark Wind писав:давніше їздив Автобусом з стрийської прямо в краків. ціна квитка була шось 115 грн вроді.
минулого року було вже 193 грн, а на сьогоднішній день напевно вже понад 200 грнDark Wind писав:давніше їздив Автобусом з стрийської прямо в краків. ціна квитка була шось 115 грн вроді.
+1A1 писав:які Євро, бери злоті і буде тобі щастя :)
+ не треба стояти в черзі, із місцевими бізнесменами. Вони всі знають, що людей, "які не торгують", треба пропускати позачергово, хоча трохи "косо" дивляться.mytiania писав:з власного досвіду найшвидше пертнув кордон через піший перхід -10 хвилин і вже в польщі, найдовже шо там можна простояти це 3 години.
таки 16A1 писав:злоті по нормальному курсу у Львові: вул. Краківська 16-18 - там обмінник, багато поляків зливаються, маржа там мінімальна
тримають десь 30хв. Ціни не знаю, бо до мене ті що приїжджали поляки то вони в бізнес класі їхали (ше спеціально ходив дивитись що воно таке: купе на одного, душ, телевізор, ДВД, міні-бар, холодильник. я був в аху%) то коштувало 600 злотих до Вроцлава. Пошукай на сайті укрзалізниці ціни.BOXER писав:vovik, а як там поїзда на кордоні, тримають? довго колеса міняють? шо з цінами?
без запрошення тільки з траблами. З запрошенням за 7 днів готова.BOXER писав:хто що знає на рахунок віз в Польщу? видають нормально чи з траблами? в мене запрошення як такого не буде...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей