цікаве питання я сам хочу знати :)ZTVR писав:а чим ви там наміряли 0.5 бара?
я невірю що такий надув заводська паливна витягує
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
цікаве питання я сам хочу знати :)ZTVR писав:а чим ви там наміряли 0.5 бара?
Ага, варитьсяakdi писав:але ше якось непанятно тупить думаю компік підстроюється
а нащо ?akdi писав:вот ше відключив шланг вентиляції картерних газів
то всьо шо пише то всьо до пі-ди ти поміряй реальний тиск надуву при нагрузці накрайнякakdi писав:""предназначен для установки на двигатели до двух литров. Давление наддува до 0,5 бар""
""Из преимуществ этой серии можно также выделить бесшумность работы, что крайне важно для автомобилей иностранного производства, и сравнительно небольшие габаритные размеры по сравнению с другими выпущенными сериями и нагнетателями иностранногопроизводства.Диапазонрабочих давлений компрессора остался в тех же пределах: 0,5 бар для серийных моторов и 0,7 бар для доработанных под наддув. Рабочий обьем двигателя не должен превышать 3-х литров""
там він лити небуде бо ніяких клапанів нема .скільки повітря зайде стільки і влиє -обороти можуть піднятися хіба шоZTVR писав:kdi, я канешно вибачаюся но мабуть твій ДМРВ уже чокнувся і лиє на холостих форсунками як хоче! і я не розумію фразу як компік підстроюється?мабуть чіповщики уже продають дроти бо компіки стали самі підстроюватися під шо угодно.
писали ті хто ставив компресор і мали проблеми з поаваням оборотів!сам як шочесно незнаю нашо ну як бачимо помилок ніяких нема і сарай неглохне?vovka писав:а нащо ?akdi писав:вот ше відключив шланг вентиляції картерних газів
то серйозний надув як для стоку -нема детонації-пальці не стукають?akdi писав:надув 0.5 при 5500 я вже поміряв))))
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей