уже нашел самasteroid писав:ща попробую щось пошукати
http://www.prostavka.ru/A39leB39leB40le ... v10le.html
но мне бы было сцыкотно на таких болтах

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
уже нашел самasteroid писав:ща попробую щось пошукати
фотя образна, треба детальну і для порівняння іншого диска, звичайного, маєтьс яна увазі не OZasteroid писав:будь-ласка
доречі десь місяць тому для експеременту взяв в знайомого 15-кі з 4\100 , закручував простими болтами для тітанів поступово по діагоналях, закрутились без проблем, на око не було видно що болти під кутом. їздив 2 тижні ніодин болт не відкрутився .antik писав:когда пробывал ставить неродной разболтовкой - болты ОЧЕНЬ туго вкручивались и под углом....
що саме насторожує?antik писав:но мне бы было сцыкотно на таких болтах
Я :) ніхуа не сталосьnonuk писав:ПИТАННЯ -1) хто конкретно їздив з несвоєю розболтовкою (різниця 2мм) і щось сталось ( болти відкрутились, зрізались ітд ) чи знає конкретних людей ? (попрошу не писати про історії , як хтось там розказував,що в когось щось сталось )
скинь текст бо найти не можу,тоді перекладуnonuk писав:як вони пояснюють те, що пропонують диски з допуском PCD до 2мм ?!
Нікуя, але в мене нановазовські ступіциnonuk писав:1) хто конкретно їздив з несвоєю розболтовкою (різниця 2мм) і щось сталось ( болти відкрутились, зрізались ітд ) чи знає конкретних людей ? (попрошу не писати про історії , як хтось там розказував,що в когось щось сталось )
я сторонник оригинальных параметров.... посему и диски новые себе тоже оригинальные взял... всетаки ребенок часто в машине ездит... а мне его здоровье важнееasteroid писав:що саме насторожує?
к дискам дается оригинальный кит набор (болты+кольца)
так вот в тех случаях, когда диски 5-108 дается болт B48 (c эксцентриком)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей