Але у кожного свої ідіоти. Якщо чесно, я раніше також любив класифікувати хто на чому їздить. Але, воно, як у житті - є люди нормальні, а є [цензура]. На всяких машинах.

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
кому що болить :) від крутості авто ніц не залежить, а від власникаVETERAN писав:А ви не помічали, що чим крутіше авто, тим менша імовірність його технічної справності.
ну я стараюсь))) я не в комерційних цілях на Партнері))AndrewK писав:Знаю, що в нас пару людей мають такі - надіюсь, що їздять як люди
вчора десь о 20.30 віз дарк вінду комплектуючі до компа для діток , так от по тургєнєва їду в лівому ряді, обганяє мене справа шкода фаворіт бордового чи червоного кольору взагалі без фар , включає лівий поворот і в мене "під носом" повертає в лівий поворотdiza писав:або взагалі без фар( а накуя он стовпи світять) ..
ага, були вже такі розумніhrdrive писав:"просто зломати дзеркало
один такий острячок колись мому товаришу так вліпив в глаз...AndrewK писав: а ти його спитай чи він не боїться, що йому "в морду" колись прилетить
це з тої кагорти я мент і пофіг всьо да ???santosxxx писав:один такий острячок колись мому товаришу так вліпив в глаз...
на наступний день привіз 1000 у.о. і просив щоб заяву забрали бо поняв, що дєло пахне керосіном... і вдарив не того (не простого смертного)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 28 гостей