Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Пішоходи
Ще про пішоходів: не терплю пішоходів, які розмахують руками чи вказують в мою сторону і тому подібні речі, переважно то старші пішоходи, в мене автоматично нога на газ переходить 

- Прелюдія Щастя
- Стать:жінка
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
Re: Пішоходи
а в інших місцях я чемна!!!Glibko писав:я не про пішохід перехід а в ін місцях ....
і все на світі треба пережити,
і кожен фініш - це по суті старт...
- DNK
- Ім'я:Діма
- Стать:чоловік
- Подякували: 3 рази
ага коли на бруківці лежати і слухати,хоча я коли був студентом мені теж було пофіг на машини,але я розумів шо машина це тона металу і проти мої 60 кг(тоді) це дуже велика перевага тому уступав їм дорогу і тобі раджуПрелюдія Щастя писав:музика - то єдиний позитив подорозі на пари...(

Я гнівався на Бога за те що не мав взуття,
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
доки не побачив людину яка не мала ніг...
ВОРОГИ-ЖУЛЄН
- Прелюдія Щастя
я так зрозуміла, що зараз в ваших очах я уособлюю всі негативні риси пішоходів...
я нормально переходжу дорогу!!! і не лізу під колеса!! і лише на переходах дозволяю собі трошки більше ніж в інших місцях!!!!
а ви вже забули - як це виходити з дому і не в машину сідати, а йти на громадський транспорт.
не досить, що їдете в комфорті, то вам ще постійно щось недогода

я нормально переходжу дорогу!!! і не лізу під колеса!! і лише на переходах дозволяю собі трошки більше ніж в інших місцях!!!!
а ви вже забули - як це виходити з дому і не в машину сідати, а йти на громадський транспорт.
не досить, що їдете в комфорті, то вам ще постійно щось недогода
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
карочє, срочно шукай пацана з тачілоюПрелюдія Щастя писав:а ви вже забули - як це виходити з дому і не в машину сідати, а йти на громадський транспорт. не досить, що їдете в комфорті, то вам ще постійно щось недогода

- Denzzzil
- Ім'я:Денис
- Номер:7739
- Контактна інформація:
я коли спішу то в маршрутці за 50 коп.в гараж їду!Прелюдія Щастя писав:а ви вже забули - як це виходити з дому і не в машину сідати, а йти на громадський транспорт.
не всі пішоходи хрєнові є і нормальні, особливо ті що подякують, або посміхнуться...! але є і олені і в тих місцях де вони бігають тре ставити не знак пішохідного переходу, а знак 1,35 і 1,36

Денис Автозапчастини
- Прелюдія Щастя
не в тачці справа... головне щоб людина була хороша ! )))Felix писав:карочє, срочно шукай пацана з тачілою і буде тобі тепло і комфортно
- Прелюдія Щастя
капець!!! а я на медової за гривню їдуDenzzzil писав:я коли спішу то в маршрутці за 50 коп.в гараж їду!

- Buts
Проблем не виникає.
Якщо людина ступила на перехід, або з ходу видно що переходить, пригальмовую, показую рукою - прошу проходити.
Якщо я вже зупинився - то заставляю людину перейти в любому випадку, навіть сигналом.
В любому випадку пригальмовую перед завантаженими переходами, бо люди вибігають, перебігають до гр.транспорту.
Якщо людина на краю тротуару бачить мене і не йде -проїжджаю.
Водії самі так виховали пішоходів, тому вони в свою чергу в єдиному місці - на переході - хамлять у відповідь.
Коли я без машини, то стараюся переходити дорогу не заважаючи водіям.
Бабульк, які стоять на краю переходу - ніхто не пропускає.
Інвалідам і старшим які кульгають і помалу йдуть - сигналять, підрізають. Соромно за таких.
Якщо людина ступила на перехід, або з ходу видно що переходить, пригальмовую, показую рукою - прошу проходити.
Якщо я вже зупинився - то заставляю людину перейти в любому випадку, навіть сигналом.
В любому випадку пригальмовую перед завантаженими переходами, бо люди вибігають, перебігають до гр.транспорту.
Якщо людина на краю тротуару бачить мене і не йде -проїжджаю.
Водії самі так виховали пішоходів, тому вони в свою чергу в єдиному місці - на переході - хамлять у відповідь.
Коли я без машини, то стараюся переходити дорогу не заважаючи водіям.
Бабульк, які стоять на краю переходу - ніхто не пропускає.
Інвалідам і старшим які кульгають і помалу йдуть - сигналять, підрізають. Соромно за таких.
- Прелюдія Щастя
так і є, деколи так трафляє, що в самих несподіваних місцях лізуть під колеса, що на пішоходні перестаю реагуватиButs писав:Водії самі так виховали пішоходів, тому вони в свою чергу в єдиному місці - на переході - хамлять у відповідь.

- Buts
ІМХО
Самі виховані водії по відношенню до пішоходів - молоді батьки, десь підсвідомо розуміють, що їхні діти, дружини переходять дорогу, або на вихідні з сім"єю гуляють.
Найхамовита поведінка в молодиків на старих авто класу С і вище, вітер в голові, "важко зупинити авто, дорого рушити" :)
В райцентрах пішоходи жесть, переходять дорогу будь-де, по діагоналі, часто по дорогам ходять.
Самі виховані водії по відношенню до пішоходів - молоді батьки, десь підсвідомо розуміють, що їхні діти, дружини переходять дорогу, або на вихідні з сім"єю гуляють.
Найхамовита поведінка в молодиків на старих авто класу С і вище, вітер в голові, "важко зупинити авто, дорого рушити" :)
В райцентрах пішоходи жесть, переходять дорогу будь-де, по діагоналі, часто по дорогам ходять.
Buts, а самі чемні пішоходи - це самі водії без авто, які знають, що їм простіше зупинити своїх 60-100 кг, ніж 1,5 тони металу на слизькій слабо-освітлювальній дорозі :)
- Прелюдія Щастя
ти б дописав ще в туман і ожеледицю)))) тоді буде ще ектримальніше))A1 писав:на слизькій слабо-освітлювальній дорозі
-
- Лінгвіст
- Ім'я:Felix
- Дякував (ла): 2 рази
- Подякували: 37 рази
- Контактна інформація:
всі так кажутьПрелюдія Щастя писав:не в тачці справа... головне щоб людина була хороша ! )))Felix писав:карочє, срочно шукай пацана з тачілою і буде тобі тепло і комфортно

Прелюдія Щастя, зараз 90% всіх доріг після 17.00 таких у Львові. Звичайно що я перебільшую, але це для того, щоб ти як пішохід пройнялася нашими водійськими переживаннями 

- Прелюдія Щастя
я не про всіх говорю, а про себе! ( зараз ще розпочнеш тему - "всі жінки стервочки", а я захищатимусь - "всі мужики - кабелі".. - потім буде ашлаг теми, злість модерів і висновки, що всі ми різні і в кожного своя куля вголові - незалежно якої ти статі ).Felix писав:всі так кажуть , а коли до діла ...
це правда... але в нас в місті наприклад мало переходів...Buts писав:В райцентрах пішоходи жесть, переходять дорогу будь-де, по діагоналі, часто по дорогам ходять.
все-таки мені безпечніше у Львові переходити вулицю - вдома менше людей, тому водії більше собі дозволяють, а тут частіше за все - готові до несподіванок.
- Прелюдія Щастя
ви думаєте я ніколи в авто не їжджу? - ну правда не як водій, але...A1 писав:Прелюдія Щастя, зараз 90% всіх доріг після 17.00 таких у Львові. Звичайно що я перебільшую, але це для того, щоб ти як пішохід пройнялася нашими водійськими переживаннями
крім того якщо я тут на форумі - то це означає що ваші проблеми мені небайдужі, але в кожної медалі є 2 сторони.. і я нагадую вам про іншу
- Прелюдія Щастя
пішоходом тепер бути небезпечно - не лише тому що переїхати можуть, тим більше що слизько...
Цього вівторка хлопець йшов ввечері з пар (завжди пішки ходив)... і його наступного дня знайшли на погулянці...
Цього вівторка хлопець йшов ввечері з пар (завжди пішки ходив)... і його наступного дня знайшли на погулянці...
- Lyubomyr
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 27 рази
- Контактна інформація:
?Прелюдія Щастя писав:знайшли на погулянці...
ще класно коли бабульки за 2м від переходу йде паралельно, а коли їм сигналиш - то у відповідь і махають і кричать.
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 23 гостей