А що, як доставити ще один супорт на гальмівний диск?????

Щось подібне, я показав на малюнку!
Хто що думає на рахунок цього? Чи це реально змонтувати і доцільно таке робити?
Чи витримає головний циліндр?
Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
+1TOXA писав:самий простий і провірений варіант, з реальним ефектом на класику, це 14 тормоза, вентильовані, від ваз 2112
McPherson, а може це нова сфера?McPherson писав:Не варто видумувати ровер,в тій сфері до нас уже всьо придумали..
Так і я не бачив, але цікаво! Треба найти жертву і провести експермент!!!!McPherson писав:Я ше не бачив шоб ставили по 2 супорта на диск..
vazik писав:Треба найти жертву і провести експермент!!!!
то не жертва має бути а камікадзе ))) з такми тормозами на вазі, він вилетить через лобове скло )))))vazik писав:Треба найти жертву
Я десь в неті читав що на 2107 поставили задні дискові гальма, помоєму від ауді! Але якщо їх так само переробити, то вже через лобове не полетиш, зад так само тоді буде гальмувати!!!TOXA писав:з такми тормозами на вазі, він вилетить через лобове скло
доречі,грамотний тюнінг треба починати саме з вдосконалення гальм.АЛМАЗ писав:ти шось думаєш тільки про тормоза тре ше шось під капотом підшаматити, ти якісь не гончег
а хто сказав шо без того, я казав він думає тільки про тормоза і робе їхMcPherson писав:доречі,грамотний тюнінг треба починати саме з вдосконалення гальм
звичайно що вплине.Прямопропорційно,навантаження збільшиться в два рази.vazik писав:А от цікавить ще таке питання, чи якось вплине на головний циліндр те щоб доставити супорти, чи просто збільшиться об"єм рідини в системі!
одна київська 2107 ( в народі 2107-GT) має задні тормоза Лукасовскі, такі як на ауді ставили, 13 дюймові, передні 15, і відповідно гтц і вакуум стоїть інший, в його випадку від імпрези сті, якшо ставити 14 тормоза від 2112 то вже рідного гтц (а саме ходу штока) не буде хватати, тре від 2108 гтц ставити...vazik писав:Я десь в неті читав що на 2107 поставили задні дискові гальма, помоєму від ауді!
по суті то ні, тре тормозний диск, супорт, і перехідну планшайбу, ну а там вже х з .. може всьо по маслу піти, а можуть трабли якісь зустрітись....Masterio писав:А гіморно міняти 14 тормоза, вентильовані, від ваз 2112, на класику?
мені здається шо тут питання більш фінансове, то [цензура] дорого все коштує.Masterio писав:А гіморно міняти 14 тормоза, вентильовані, від ваз 2112, на класику?
ну мені супорта+диски нарахували в 1500 грн.,slim_painter писав:то [цензура] дорого все коштує.
Зараз переглядають цей форум: Google [Bot] і 3 гостей