по великому рахунку 2000 грн,то не такі вже і великі гроші,звичайно якшо результат того вартий..імхоslim_painter писав:то [цензура] дорого все коштує

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
по великому рахунку 2000 грн,то не такі вже і великі гроші,звичайно якшо результат того вартий..імхоslim_painter писав:то [цензура] дорого все коштує
ГТЦ витримає... рідини треба буде більше і все.vazik писав:А от цікавить ще таке питання, чи якось вплине на головний циліндр те щоб доставити супорти, чи просто збільшиться об"єм рідини в системі!
справа не в блокуванні коліс.VETERAN писав:Вибачайте, але - навіщо довішувати супорти? Я і з цим супортом можу заблокувати колеса і без підсилювача. Що, ще один супорт приклеїть колеса до дороги? Чи два супорти будуть менше гріти диск?
Не зовсім правильно. На крутих поворотах гонщики спеціально пускають машину в занос, щоб з більшою швидкістю пройти поворот. Але любителям того би нерадив робити. Щоб таке робити треба довго тренуватися, а то дах можна в моменті злапати.McPherson писав:є швидше негативний ефект,в автоспорті його стараються любими методами уникати,
Так,пускають в занос,але не за рахунок тормоза юзом.Так само і в дріфтіkym писав:На крутих поворотах гонщики спеціально пускають машину в занос, щоб з більшою швидкістю пройти поворот.
іt309 писав:тобто тупо трубу з під бампера на диск
, як будеMcPherson писав:перфоровані тормозні диски великого діаметру
?t309 писав:теплоємність диска
Це значить - не вистачає продуктивності рідного ГТЦ . Постав від 08 і буде менший хід педалі до повного блокування коліс !vazik писав:McPherson, правильно, ти мене розумієш!!!!
От цей новаторський підхід, просто хочу перевірити на своїх авто, тому і написав на 2107!
VETERAN, А як на то пішло то скільки раз не прокачую, то нема такого ефекту як на Lanos, Ceed та зокрема на всіх іномарках. Тому і зі сторони комфорту, шоб не пхати "ногу в фару", а при невеличкому ході педалі система різко спрацьовувала!
ну тий дріфтерmiwa писав:а я взагалі їжду без задніх тормозів вже 2 роки
тяжко коли сідаэш на іншуАЛМАЗ писав:а я взагалі їжду без задніх тормозів вже 2 роки
ну тий дріфтер
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей