Мда...шо скажеш ідіот ідіотом!

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
гонська штука !!!sergey писав: а ззаду в нього буксировочний трос, а до троса привязані...санки
я так по селі катаюся на свята)))sergey писав:ззаду в нього буксировочний трос, а до троса привязані...санки
Ronster писав:я так по селі катаюся на свята)))![]()
sergey писав:ну я сам було подумав що вони з села, але дивлюсь новий мерс мають.
якщо він і впевнений - то не означає, що і ті хто поряд катаються впевнені... якщо ні разу не падав - то не значить що на нього ніхто не впаде...t309 писав:да чого ви до них дістались, може вони себе на роликах чи на лижах почувають так само впевнено як ви в машинах, ви ж возите дітей в машині!!! так якщо ви не знали це тоже дуже і дуже небезпечно!!! Якщо він на лижах чи на роликах вже 3роки катаєтся і ніразу не впав то чому б і ні???
сам так гнав біля Арсену неодноразово,правда вночі,і минулого року)))Ronster писав:я так по селі катаюся на свята)))
А вчора не ти був?Vitalik-first писав:сам так гнав біля Арсену неодноразово,правда вночі,і минулого року)))знаю,нерозумно,але весело
![]()
LEgEnDA писав:катались на санках 90 км на год по лісі
а де такий атракціон? я би підписавсяLEgEnDA писав:знайомі вчора катались на санках 90 км на год по лісі
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 18 гостей