Розмови на різні теми про авто

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK

Розводи
Apokalipsis
Ім'я:Ігор
Стать:чоловік
Дякував (ла): 0
Подякували: 0
Re: Розводи

Повідомлення Apokalipsis » Суб, 19 грудня 2009, 23:54

Fobos писав:помиляєшся. Чувак, ти ж не впевнений в своїх словах, пиши хоч — "IMHO".
а нашо писати то імхо якщо я не впенений,я просто забув мінімум)))
вот якраз хотів пошукати,але ти мене випередив)) помятаю передача за то була,вот я там того і нахапався) вчіть свої права
Wole pchac Forda, niz jezdzic BMW!

Denja
Тюнінг клуб
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Denja » Нед, 20 грудня 2009, 01:02

andriy_zab, в мене маму саме в тому барвінку пробували розвести подібно.
Перш ніж ставити тупі питання людям, задай їх ґуґлу...

a_vova
Ім'я:a_vova
Номер:21

Повідомлення a_vova » Нед, 20 грудня 2009, 11:00

хє хє
дзвонить мені людина - я знайшов ваші документи давайте зустрінемось, винагорода 500 грн, домовились де зустрінемось. Підїжаю, дзвоню - каже мені що кудись терміново треба було поїхати і залишив в якомусь магазині, каже - поповни мені рахунок на 400 грн.
знайомий "пропив" документи... якось так вийшло шо після пянки їх не стало... так от теж дали оголошення в Ваш Магазин, і той клоун нам звонив :D :D :D Ми теж пішли в скриню на зустріч, але коли він перезвонив і сказав шо поїхав в відрядження і документи на базарі в продавщиці... ми в то смутно повірили...
Але головне, шо за 4 тижні пошуків, нам позвонило десь 4 таких клоуна... І ніодин з них не вмів читати :D , бо не могли назвати номера машини, прізвища власника, набору документів....

Yelik
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 24 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Yelik » Нед, 20 грудня 2009, 12:26

andriy_zab писав:хоча пенсіонер ше декілька хвилин просив нас залишитися і написати помітку в книгу скарг на охоронця магазину....
І треба було написати!
volleyball.lviv.ua/blog/

Speedo
Ім'я:Орест
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 19 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Speedo » Нед, 20 грудня 2009, 22:21

Брат якось загубив золотий перстень. Шукав-шукав - не знайшов, так і по цей день :sad
А так як це була дуже дорога для нього річ, то вирішив подати оголошення в "загублено-знайдено" однієї з газет. Типу "поверніть за винагороду". Якийсь час ніхто нічо, а десь через місяць часу дзвонить якийсь "русскоговорящій" тіпа "чіста пацан" (хоча по голосу, років 40 десь) "слишь, я нашол твойо кольцо"... На запитання де саме? І коли? Давав якісь туманні відповіді типу "Нє помню, п"ян бил, упал, смотрю - кольцо". "Кароче, перекинь мне на мобильный 120 гривен, дай адрес и я тебе отправлю :D... я же могу его и за 300 сдать в ювелирный". Ну так, каже , брат давай зустрінемся, покажете, якщо моє - заберу, а як не моє то воно мені нафіг не потрібне. "Да нет, я вообще то в Запорожье, а во Львов приезжал в гости на пару дней". Коротче, щось крутив, мутив, але говорив переконливо. Ну і спитався його брат " Якого розміру а перстні була подряпина?", той довго м"явся, робив вид що шукає, дивиться потім сказав "где-то сантиметр, ну не знаю оно все почернело... так трудно сказать", на що брат відповів "пішов [цензура], не було там ніяких подряпин"! Я фігєю з деяких наших "деятелей" які ніц не хочуть робити і мати гроші %) І що саме обідно - ведуться ж деколи люди :(

A1

Повідомлення A1 » Нед, 20 грудня 2009, 22:42

Я фігєю з деяких наших "деятелей" які ніц не хочуть робити і мати гроші
ті діячі в основному вже сидять і собі так на поповнення на мобілку заробляють :)

ronique
Ім'я:AR2R
Контактна інформація:

Повідомлення ronique » Пон, 21 грудня 2009, 01:52

Да, це в основному пацанва з зони. Ше є такий замут, в якому пишуть СМС шо це з понтом дівчина, і шо вона боїться говорити і зустрітись і просить шоб людига поповнила рахунок, а вона скаже де залишила або перешле знайдену річ.

mister_X
Ім'я:Юра
Подякували: 1 раз

Повідомлення mister_X » Пон, 21 грудня 2009, 23:55

Аналогічна ххх в мене була, коли загубив права.
Той мудак залишив права в магазині, їхню серію не дивився... Треба йому переслати 100 грн, тоді він скаже магазин :angry ;) Відповідно була моя стандартна коротка відповідь :D
А ще був прикол: в баби вкрали сумку, А там був її техпаспорт на зазік. Кароче потім на мій номер дзвонила якась шпана і каже: я тут ето... техпаспорт нашол... А я кажу: на яке авто?? - на део ланос. Я: так якого ххх ти дзвониш, якщо я шукаю доки на ЗАЗ 968м :angry :D результат- кинули трубу і вирубали моб :sing

akdi
Ім'я:pavel
Номер:ВС 0000 СЕ
Контактна інформація:

Повідомлення akdi » Вів, 22 грудня 2009, 00:01

:shock
Энерционный наддув это как вместо секса юзать петинг…)

Відповісти

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей