BOXER, не бачу нічого крутого в тому щоби ходити і пантуватись що от я модний пацик на бемеве,хочеш бути таким-ну,твоє право

Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Многие задаются вопросом: "Что лучше, Мерседес или БМВ?". На бытовом уровне это выглядит так:
"Мерседес" - это женщина после 40. Она прекрасно готовит, стирает, сдержана в одежде. Одним словом -комфортно.
Но в постели с ней все обыденно и предсказуемо.
"БМВ" - это сучка до 30-ти. В постели вытворяет то, что по этическим сображениям не попало даже в "Кама-сутру",
но одна бесконечная проблема: то косметику, то шмотки, то украшения..
так, я визнаю, що я ще не успішний. я до того йду і знаю, що я хочу. а якщо тобі достатньо буде опеля, то і цілі твої такі... мені цього було би не достатньо.Vitalik-first писав:шкода що я і ти от такі от не модні і не успішні
це такі слова,якими розкидатися не варто,а якщо я їзджу на Опелі,значить на це є причини,і повір що не в нестачі грошей проблема,та й взагалі дивись на себе,коточе йди продавай партнера свого і не псуй мені настрій,пост і так був не до тебе,успіхів...BOXER писав:пости балабола
BOXER писав:бо твої пости реально як пости балабола - нічим не підтверджені.
В тебе теж не нова машина замітьVitalik-first писав:axel, віком автомобіля це навіяно,просто думку виразив свою...
для мене тежVitalik-first писав:успішність для мене не суто БМВ,до того все і йшло))
на рахунок таких слів, то їм є підтвердження і в сусідній темі про ІМНО, яке тобі не подобається і тут від axelа:Vitalik-first писав:це такі слова,якими розкидатися не варто
axel писав:Ти не дав відповіді на моє запитання, і прошу підтвердити лінком.
+1. пролітаєш, чувакaxel писав:Вектри перших років їздять більше ушатані ніж старіші на 3-4 роки BMW E30
BOXER писав:тільки успішні люди можуть собі таке позволити
ай йай йай,подумав що я про тебе,ай йай йай)))axel писав:і прошу підтвердити лінком.
Vitalik-first писав:бо Ви вже схарили всюди кричучи що бумер це межа мрій любої людини
Vitalik-first писав:ай йай йай,подумав що я про тебе,ай йай йай)))
Thorn писав:ви вже внатурі схарили,крім бемеве, блабла бла,бе бе бе,я бемєвє...никуя не чути,тільки одна безпідставна тупа пи.дьож
Thorn писав:одна безпідставна тупа пи.дьож
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 22 гостей