Модератори:Jarevych, Жульєн, Yelik, Dimon, Denja, NIK
Жигулів більше не буде
- Stuff
- Ім'я:Віталік
- Стать:чоловік
- Дякував (ла): 15 рази
- Подякували: 29 рази
- Контактна інформація:
а ми тут обговорюємо закриття автоваза чи те що німецькі машини найкращі?це і так всім зрозуміло і не потребує доказів)))
количество слов не определяет качество речи...
- sergey
- Дякував (ла): 0
- Подякували: 0
- Контактна інформація:
Re: Жигулів більше не буде
Vitalik-first, ми обговорюєм що буде після закриття, а після буде клепатися корейсько-китайсько-французьке г....но. 

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
- Stuff
- Контактна інформація:
яке,тим не меньше,значно краще ніж 85 % продукції Волжського Автомобільного Заводу...sergey писав:після буде клепатися корейсько-китайсько-французьке г....но.

- TOXA
щас тут мордобой почнеться )))))
но вот на французів наганяти ненада.. !!! непогяні в них машини, трох хренові в плані експлуатації деякі бо не придзназначені на наші дороги, але взагалом цілком хороші машини

0631847864
- soviet
- Ім'я:Міша
хз-хз мені щось здається, що перестануть робити автокласику типу 2107, та 2110 і сімейство 2114,2115, я щось дико сумніваюся, що вони повністю закриють виробництво, і як на мене Пріора (правда в хетчі в компл. люкс не така вже і фігова) + там є і АБС і аірбеги, це ще не рівень Кореських машин, але паралель з Китайцями можна провести (особиста думка).
-
- Контактна інформація:
Я ото не розумію чого ви сваритесь? Люба машина добра поки вона нова, відкатав 5-7 років і міняй знову на нову, як практикується у всіх розвинутих країнах:) як по мені правильний хід, а рахувати яка машина і скільки наїздила і не розсипалась - тупо, так же тупо як їздити на машинах яким явно за 10-15 років і тішитись уявною надійністью
- sergey
- Контактна інформація:
Красавчек :) Всіх розсудивFly писав:Я ото не розумію чого ви сваритесь? Люба машина добра поки вона нова, відкатав 5-7 років і міняй знову на нову, як практикується у всіх розвинутих країнах:) як по мені правильний хід, а рахувати яка машина і скільки наїздила і не розсипалась - тупо, так же тупо як їздити на машинах яким явно за 10-15 років і тішитись уявною надійністью

Челябинские мужики настолько суровы, что гнут кованые диски на немецких автобанах
-
- Контактна інформація:
я памятаю років парканадцять тому брали інтервью в якогось головного інженера ЗАЗу, і йшла мова про славуту чи то таврію. Ну і питають чому мол не зробили кузов цинкованим? бо без нього сквозна ржавчина може появлятись через 7! років, мол з цинкованим кузовом ржавчина б появилась б через 15. А він каже, а нашо? ми не розраховуєм на те що на ній будуть їздити більше 7-10 років, і інші запчастини машини на то не розраховані
Вдумайтесь! сам виробник не розраховує шо машини будуть тягати 10-20-30-40 років!!! чим ви тішитесь? тим шо маючи 10 річну і старішу машину ви самі себе змушуєте до вічного ремонту?:)
Вдумайтесь! сам виробник не розраховує шо машини будуть тягати 10-20-30-40 років!!! чим ви тішитесь? тим шо маючи 10 річну і старішу машину ви самі себе змушуєте до вічного ремонту?:)
- sergey
- Контактна інформація:
Fly,
копійка ганяє а вона 70-80-х років :)
Й буде ганяти, бо проста машина, те що говорять інженери то одне, а реаліі нашого життя то інше.Ну немає людина грошей на нову машину, вот і їздить 20-30 років на ВАЗі

Й буде ганяти, бо проста машина, те що говорять інженери то одне, а реаліі нашого життя то інше.Ну немає людина грошей на нову машину, вот і їздить 20-30 років на ВАЗі

Востаннє редагувалось Вів, 29 грудня 2009, 17:16 користувачем sergey, всього редагувалось 1 раз.
- Stuff
- Контактна інформація:
паралель з Китайцями можна провести і багато хто з Китайців буде кращий,але ціна в тої модельки ВАЗа,якщо ще добавити кондей,буде така ж як у Шкоди фабії чи аццента в хорошій комплектації...soviet писав:Пріора (правда в хетчі в компл. люкс не така вже і фігова) + там є і АБС і аірбеги, це ще не рівень Кореських машин, але паралель з Китайцями можна провести (особиста думка).

Fly, погоджуюся у всьому...
- hrdrive
- Контактна інформація:
+1 підтримую на власному досвідіTOXA писав:непогяні в них машини, трох хренові в плані експлуатації деякі бо не придзназначені на наші дороги, але взагалом цілком хороші машини

INTE®©ULLE®™
- Antares
Крылья!Ноги!Главное Хвост!!!
Труліки рулять!
Стосовно 20-річних Вазів і рештого ге.. (імпортного не імпортного пофік)
то я б взагалі заборонив експлуатацію автівки яка має більше ніж 10 років
Труліки рулять!
Стосовно 20-річних Вазів і рештого ге.. (імпортного не імпортного пофік)
то я б взагалі заборонив експлуатацію автівки яка має більше ніж 10 років

-
- Контактна інформація:
Vitalik-first, ти правий на всі сто! а вжек якби стояв вибір між ВАЗ і кореєю я б вибрав корею:)
- T5-R
- Дякував (ла): 30 рази
- Подякували: 23 рази
- Контактна інформація:
- Не реальноAntares писав:я б взагалі заборонив експлуатацію автівки яка має більше ніж 10 років
а як буде із запчастинами якщо виробництво припиниться? Чи не сягне доля власників Лада історія з Москвичом?
Impossible is Nothing
- wklef
- Ім'я:Віктор
- Дякував (ла): 2 рази
народ,біжимо на базари і закупляємся задчастями на паро роів впередT5-R писав:а як буде із запчастинами якщо виробництво припиниться? Чи не сягне доля власників Лада історія з Москвичом?

То не наші єноти :)
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
Antares писав:я б взагалі заборонив експлуатацію автівки яка має більше ніж 10 років

і немашо рівняти наприклад10річне ауді і 10річний ваз ауді всерівно буде в 100раз надійніше
TURBO -POWER
- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
я надіюсь такі як ти до влади ніколи не прийдутьAntares писав:то я б взагалі заборонив експлуатацію автівки яка має більше ніж 10 років

- vovka
- Дякував (ла): 56 рази
- Подякували: 96 рази
- Контактна інформація:
ви все занадто спростили до точки зору споживача і невідомо чим тішитеся. це сіюмінутна вигода. а держава має мислити стратегічно.
нормальна велика країна повинна мати своє виробництво "автівок" (і т.п.). а то вже токаря складно найти, чи ще якогось спеца інженера, а якщо закрити ті заводи що ще залишилось то інженери взагалі зникнуть і будемо як бананова республіка
я трохи навіть заздрю росіянам що в них є ваз. в нас от ніхрена нема і це видно по всьому
взяти хоча б профіль оцього форуму!
а зайдеш на пересічний російський форум по тюнінгу-драгу і т.п... так там десятки тюнених тазів, всі щось роблять, щось думають, якось розвиваються (притому що є ще одна машина і вона іномарка), вже турбіни навчилися прикручувати, на місцевих драгах нормальна конкуренція, нема явного лідера і т.п.. з часом вони пересідають на іно і тюнять їх і т.п. це тому що там розвинений автопром. є доступ до заводів, є відповідні знання які передаються від діда до внука і так далі
проблема ваза не в тому що вони не вміють щось зробити з технічної точки зору. хороших спеців і конструкторів там вистачає. проблема в управлінні і організації праці. і оце треба міняти.
короче губити все власне виробництво це буде дуже тупо. я щось невірю що це станеться, стаття взагалі якась жовта, там мабуть мається на увазі класичні жигулі.
нормальна велика країна повинна мати своє виробництво "автівок" (і т.п.). а то вже токаря складно найти, чи ще якогось спеца інженера, а якщо закрити ті заводи що ще залишилось то інженери взагалі зникнуть і будемо як бананова республіка

я трохи навіть заздрю росіянам що в них є ваз. в нас от ніхрена нема і це видно по всьому

а зайдеш на пересічний російський форум по тюнінгу-драгу і т.п... так там десятки тюнених тазів, всі щось роблять, щось думають, якось розвиваються (притому що є ще одна машина і вона іномарка), вже турбіни навчилися прикручувати, на місцевих драгах нормальна конкуренція, нема явного лідера і т.п.. з часом вони пересідають на іно і тюнять їх і т.п. це тому що там розвинений автопром. є доступ до заводів, є відповідні знання які передаються від діда до внука і так далі

проблема ваза не в тому що вони не вміють щось зробити з технічної точки зору. хороших спеців і конструкторів там вистачає. проблема в управлінні і організації праці. і оце треба міняти.
короче губити все власне виробництво це буде дуже тупо. я щось невірю що це станеться, стаття взагалі якась жовта, там мабуть мається на увазі класичні жигулі.

-
- Ім'я:Андрій
andy_m писав:яких іномарок?Кіа, хюндай, рено?Це все не машини, а г..но.
а твоя десятка вершина атомобілебудування і нанотехнологій)))
і хватить самому себе найопувати шо круче твого ваза нічо нема)))
вже б давно пора там складати норм машинки замість відер з гайками.
ЖИЗНЬ це є вєщь яка вася ніхто не поймe цієї вєщі і цю вєщь тяжко поняти ...
- andriy320e30
- Ім'я:andriy
- Дякував (ла): 20 рази
- Подякували: 15 рази
- Контактна інформація:
+1би зробили ше одну революцію за такеvovka писав:я надіюсь такі як ти до влади ніколи не прийдуть![]()

TURBO -POWER
Хто зараз онлайн
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 31 гостей